Отговори
# 180
  • София
От днес и ние вече сме на кухня, но за беда Ади реши, че няма апетит.  Mr. Green Само като види лъжица и почва да ми бута ръката. Оризът със зеле реши, че въобще не се яде; за супата още се чуди. От кисела успях да й набутам 1 лъжичка в устата и тя реши, че това евентуално може и да става за ядене. Така днес захраних с незнайно какво краве мляко и представете си само, лимони!  Sick  Бях прочела, че киселът е "Лимон" в менюто. Embarassed Не устисках и аз до годинката за цитрусовите.  Rolling Eyes То ясно, че е есенция и че е сварен, но по принцип повечето аромати се правят от плодови "отпадъци", в което принципно няма нищо нередно. Е, отчетохме се, лек следобеден сън на всички бебоци!

# 181
Ние направихме една разходка и Емчо неиска да спи навън и се прибрахме, и направо му дадох да се наяде и да го успя, но на него толква му се спеше, че яде със затворени очи. Неможете да си представите как е седнал в столчето и яде каша със затворени очи, и само си отваря устата за кашата, и се подхилва лекичко. Скица невероятна. И сега заспа  само щом му дадох бибата и вече спеше. Сега ще се пробвам и аз да заспя с него. Дано да поспи повечко.
Лек ден от нас.

# 182
За проходилката незнам, смея да твърдя че Габи проходи именно благодарение на нея, поне с нея се научи че може да се придвижва и да си мърда последователно краката, в последствие и се изправяше в нея и пак сядаше на дупата. И е страхотно удобство, дори ве4е да нямаме нужда от нея още не я продавам, че ми е удобно да я слагам вътре като слизам да оставям количката  долу във хода като излизаме и съответно като я качвам - тя си ме чака и е безопасно в тази проходилка. Голяма работа излезе  Mr. Green

# 183
Ние направихме една разходка и Емчо неиска да спи навън и се прибрахме, и направо му дадох да се наяде и да го успя, но на него толква му се спеше, че яде със затворени очи. Неможете да си представите как е седнал в столчето и яде каша със затворени очи, и само си отваря устата за кашата, и се подхилва лекичко. Скица невероятна. И сега заспа  само щом му дадох бибата и вече спеше. Сега ще се пробвам и аз да заспя с него. Дано да поспи повечко.
Лек ден от нас.
представих си гледката и бая се посмях  Joy!
Проходилката не е, за да проходи детето с нейна помощ, а за да спасява мама в определени моменти, както прави Сиска! Затова не трябва дас епрекалява с нея, ами да се ползва по предназначение. Мартин обикаля като се държи по мебелите, но е голям спринтьор в лазенето. Нали има да наваксва сумати месеци нелазене, та сега се наслаждава на това умение  Grinning.

# 184
Момичета здравейте Simple Smile

Да се отчетем и ние Simple Smile

Вече имаме 6 зъба, 2 долни и 4 горни и като че ли чакаме още, голямо плюнчене пада тези дни  Thinking

Освен че Майчето вече се изправя самичка, от събота се разхожда из кошарата държейки се само с една ръка 1crib Освен това бебка реши че може да се пуска без ръце, пък още не може да стой така и редовно тупва, добре че на дупе  Shocked Започна да повтаря думички, жестове и звуци. Вече знае "ало" за телефон и казва "ъв" на лъва от една книжка. Имам чувството че за последните 3 седмици коренно се промени  Crazy

Това което ми прави впечатление е, че е станала много сръдлива, като иска нещо започва да реве и стиска юмруците на ръцете, как са вашите бебоци мами ? Много ли мрънкат, по-емоционални станали ли са ?

Иначе от две седмици сме на кухня. Хапва си всичко, пасирам засега. В събота обаче и дадох кисело мляко Денисимо на Данон, след което се обринахме, акото и беше жълто и редичко със слуз, дано да се оправи  Praynig Днес и дадох оризова каша. След като получихме проблема реших да разгледам кутииката на млякото и видях че никъде не пише "Без консерванти"  #Cussing out #Cussing out #Cussing out, а иначе млякото се води за деца   #2gunfire

Хайде стига толкоз че много дълго стана  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 12 юни 2006, 15:58 от ritka

# 185
  • Бургас / Славейков
Е толкова много сте изписали че немога да го прочета цялото.Принас в Бургас имаше малко разнообразие около бебоците имахме си най сетне биберонска среща .Събрахме се мног мами и дечица и беше весело.Скоро пак се очертава такава забава.гледам че говорите за проходилките Мими иска вече да ходи изправя се сама на кошарата но на друго място я е страх като я държа за ръцете ходи и обикаля навсякъдесамо кръст да имаш не иска да и държи никой ръцете и затова и купихме колан за прохождане.Снего ръцете и са свободни и като идем впарка взима на всички деца играчките а момченцата постоянно реват от нея то как нямя тя само им крещи.чао и целувки от нас.

# 186
  • София

Вече имаме 6 зъба, 2 долни и 4 горни и като че ли чакаме още, голямо плюнчене пада тези дни  Thinking

Освен че Майчето вече се изправя самичка, от събота се разхожда из кошарата държейки се само с една ръка 1crib Освен това бебка реши че може да се пуска без ръце, пък още не може да стой така и редовно тупва, добре че на дупе  Shocked Започна да повтаря думички, жестове и звуци. Вече знае "ало" за телефон и казва "ъв" на лъва от една книжка. Имам чувството че за последните 3 седмици коренно се промени  Crazy

Това което ми прави впечатление е, че е станала много сръдлива, като иска нещо започва да реве и стиска юмруците на ръцете, как са вашите бебоци мами ? Много ли мрънкат, по-емоционални станали ли са ?

Иначе от две седмици сме на кухня. Хапва си всичко, пасирам засега. В събота обаче и дадох кисело мляко Денисимо на Данон, след което се обринахме, акото и беше жълто и редичко със слуз, дано да се оправи  Praynig Днес и дадох оризова каша. След като получихме проблема реших да разгледам кутииката на млякото и видях че никъде не пише "Без консерванти"  #Cussing out #Cussing out #Cussing out, а иначе млякото се води за деца   #2gunfire

Ади още има само 3 зъба, но педиатърката каза, че й никнат още 4 едновременно. Горният резец изглежа сякаш се е показал, но като го пипнеш, се усеща, че още има тъкан. Така е вече от поне 2 седмици, голяма мъка.  Sad

За последния 1 месец Ади направо ми скри шапката. Почна да се изправя на всичко, даже и като се опре с ръце на земята или хваната за жилетката ми. Сяда от всякакво положение, а вече лази и на 4 крака, не само като командос.  newsm30 Ходи, като се държи с една ръка за всякакви опори, но виж аз трябва да я водя и за двете. Хубавото е, че и тя като Майчето се научи като пада да си сяда на Д-то и по-рядко да си думка тимберичката в разни работи (пу-пу, че всеки път изтръпвам!).  Praynig В приказките най-голямото й постижение е, че ми казва "мам", само че така вика и на баща си  Mr. Green - само на мен и на него. Още не може да разбере обаче защо аз така се радвам да го чуя, а пък баща й не изпада в еуфория като мен.  Joy Преди непрекъснато повтаряше "беби" - никой не й казвал така, но през последната седмица вече започна да вика "бебе".

Относно емоционалността това нашето граничи с разлигавляне, но какво да се прави?! Нали бяхме болни, та сега само протяга ръчички към мен или баща си да я гушкаме. Ако се опиташ да й вземеш нещо от ръцете или да я сложиш в кошара или на земята, вместо да я държиш за ръцете да ходи, започва да пищи сърцераздирателно.  ooooh!

Относно готовите храни - гледам изрично да пише за след колко месеца са. Каквито и да било детски храни, на които не го пише, смятам да въвеждам най-рано след годинка. Дано на Майчето да й минава бързо неразположението и да не е истинска алергия!

И моят постинг стана много дълъг, така че "баста"!

# 187
Сия, благодаря за изчерпателния отговор   love001

Забравих да се похваля с нещо много важно за мен, спряхме да повръщаме от две седмици  Blush

# 188
Габи също е голямо инатче, стиска юмруци и ръмжи или реве докато не й се угоди  ooooh! изобщо не иска да остава сама /аз ве4е казах че с нея ходим заедно до тоалетна и се къпя когато се плацика и тя  Mr. Green /, като гербова марка ми е, накъдето тръгна-тя след мен, сама НЬЕ  Naughty И непрекъснато иска забавления... и гушкане... и се е научила да ми се лиготи  Crazy -вика мама, и-и-и-и- и върти ръчички, гледа едно глезено такова и настоява някой веднага да я вземе  Whistling и много добре знае 4е се лигави, щото я напушва на смях докато го прави, абе глезла.И като се смее, а не иска да го виждаме си извръща главата и си се хили сама. Тогава аз й казвах: Ааааа, Фаната си че се хилиш  Mr. Green
За повръщането-ами повръщаме си, храним се много внимателно, да не й се пригади, внимаваме в действията си след като е хапнала, ако е било успешно и освен всичко е злоядка  ooooh!
Имаме си и ново зъб4е- та ве4е се обзаведохме с 4 долу и 2 горе. Искам да питам-кога излизат кътниците обикновено-преди или след кучешките? Че ми се струва побелял венеца доста назад...

# 189
  • София
Забравих да се похваля с нещо много важно за мен, спряхме да повръщаме от две седмици  Blush

smile3501

При Ади чат-пат има ресто, само че придружено с оригня!  Mr. Green

# 190
Охх и какво ще ги правим тези дечковци  #Crazy #Crazy #Crazy

Моята фучи непрекъснато, иска да ходи, не иска въобще да седне  Crazy Едно време и казвах "малката фурия", но май вече ще и казвам "торнадо"  Party

# 191
Глезено инато торнадо по-точно  Mr. Green

# 192
Лек ден от нас.

Умрях от смях! Joy
Дидо веднъж така заспа на бънджито. Затворил очите, главата му клюма насам-натам, а отдолу с краката не прества да скача. Жалко, че нямах цифров апарат тогава да му направя филмче.

# 193
Е виж изобщо не се сетих да го снимам (на апарата имам клипче, ама хайде де), другия път. Беше за най-смешните видеоклипове.

Сиска и ти като мен, аз наскоро разбрах, че млечните зъби са 20, т.е. кътници нямат. Даже онзи ден гледах на племенника ми зъбите и чак тогава видях колко малко зъби имат децата, и че кътниците ги няма. Това изобщо не го знаех преди. Та за кътниците ще трябва да изчакаш още 5-6 години  Joy

Аз сутринта фокусирах още едно зъбче на Емчо отдолу. Аз чаках горното да се появи, че така се беше надул и побелял венеца, а то отдолу избил. та вече сме с 3 зъба - истински перфоратор.

# 194
Здравейте и от нас. Ние днас се сбъркахме да влизаме и излизаме - излезем и завали, аиде у нас. Влезем - изгрее слън4ице - иние аиде вън Thinking

А Алекс освен 4е е по-"емоционален" напоследък, просто отказва да си излезе от ваната като го къпем. Такъв рев му дръпва на излизане 4е целия блок сигурно ни нау4ава.... Как е при вас?

Имаме си 4 зъба, лазим скоростно и се изправяме с помощта на каквото има наоколо, даже от в4ера се застоява сам като се разсее и забрави 4е не се държи за нищо Laughing

Общи условия

Активация на акаунт