СЕДМИ клас – 13 – Ваканция е!!! И малко трети тур!

• 67 140
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
Странното е по-скоро, че изискват служебните бележки поради факта, че децата присъстват в листингите само по входящ номер, а в един момент се оказва, че все пак могат да се обадят на родител.

# 286
  • София
Във вчерашното съобщение на РУО, за новите Листинги, пише:

Листинга с отбелязано срещу имената:
код „1” – „записал се” – със зелено

код „2” – „не се явил” – с червено

Протокол за второ класиране за всяка паралелка.

Изглежда вече и имената имат. Сигурно са ги събрали на база удостовернията. Joy

# 287
Здравейте,
На някой дали му се е случволо да му се обадят от училището, в което е прието детето, но не е записано за да попитат дали ще се записва.
Вчера ми се обадиха от 138-мо, където е класиран да питат дали ще го записваме, че наближава крайният срок. Стори ми се много странно!

На нас също ни се обадиха от училището. Лично Директора на ППМГ ми звънна да ме подсети, че детето ми е прието при тях и да отидем да я запишем. Изненадах се откъде ми имат номера... Явно сме разконспирирани, въпреки скрити зад входящи номера... Joy

# 288
  • край голямата локва
Имаше случаи на незаписани деца поради недостатъчна заинтересованост на родителите. Мислели, че като е прието и хайде септември на училище. Така че, по- добре ,че звънят.

# 289
И на мен ми звъннаха от други два града да питат дали тръгваме към тях, за да се запишем, не само тел.номер знаят, ами и че ни делят стотици км. Тоест знаят от кой град сме и проверяват дали сме сериозни.
Ххххх, така си е-все има хора неразбрали, непрочели.... Добре, че звънят и напомнят.

# 290
        На моя приятелка звъняха от НЕГ в София,в последния ден от записването на първо класиране.Да проверят ще отиде ли да запише все пак детето.
    Моят син е в драма-не може да си извади риболовен билет,защото в него трялва да се впишат данни от ЛК,а той все още няма.Утре ще ходим да вадим  ЛК,че му е изтекъл билета

# 291
  • София
A досега как е имал без ЛК Rolling Eyes Нещо не схванах...
Винаги съм искала да се науча да ловя риба. Имам чувството, че ще е много мое нещо. Ама няма кой да ме научи, около мен кьорав рибар няма...

# 292
  • Варна
А червеите, които се слагат на кукичката как се пипат? Бррт, само като си помисля и веднага ви се възхищавам колко сте храбри. Аз мога да ловя само от скарата към чинията Simple Smile.

# 293
  • София
A досега как е имал без ЛК Rolling Eyes Нещо не схванах...
Винаги съм искала да се науча да ловя риба. Имам чувството, че ще е много мое нещо. Ама няма кой да ме научи, около мен кьорав рибар няма...
ъъъ, май никога не си ходила за риба Joy Мен, преди сума години, един ме води за риба, да трупа точки. Беше адската скука - не стига, че трябваше да тръгнем безобразно рано ами и не трябваше да говоря Flushed че рибата се разбягвала. Поседях, повъртях се, ми аз 15мин без да кажа нещо не изтрайвам! Даже и никой около мен да няма - започвам да си говоря сама (да се чете - общувам си с интелигентен човек, дам)  Stuck Out Tongue Winking Eye  Не му провървя на тоя - ни риба хвана тогава (щото, нали, аз все пак много говорих, че и силно било), ни мен впечатли. Изпоядоха ни комари и друго не помня да е ставало Joy
Ако много ти се пробва - в Горна Малина, на Вятърните мелници може - дават въдици под наем. Ако друго не стане - един плаж ще си направите.

# 294
  • София
Червеитееее...някой друг ще ми ги поставя. Аз ще ловя само на чипс и пуканки Smirk

Мандаринке бе Joy Недей сега да ми разбиваш идиличната представя...аз, езеро/поточе, крякат жаби, чуруликат пиленца, в тишината гласче - Мамоооо, ака ми се!

# 295
  • Варна
Белиндаааа, 😂😂😂😂 с това последното разби всички мечти. Бих отишла за риба, ако това ще ми донесе тишина. Но като си познавам домашните, загубена кауза.😂

# 296
Червеитееее...някой друг ще ми ги поставя. Аз ще ловя само на чипс и пуканки Smirk

Мандаринке бе Joy Недей сега да ми разбиваш идиличната представя...аз, езеро/поточе, крякат жаби, чуруликат пиленца, в тишината гласче - Мамоооо, ака ми се!

И конските мухи допълват идилията, трябва ти една по-дебела книга, не да я четеш, а да ги разгонваш  Joy

А към мен се обърнаха по име даже, търсиха конкретно мен, а не майката на детето ми Stuck Out Tongue Closed Eyes Всичко знаят в училищата, да си знаете.

# 297
А към мен се обърнаха по име даже, търсиха конкретно мен, а не майката на детето ми Stuck Out Tongue Closed Eyes Всичко знаят в училищата, да си знаете.
Нали заявленията за участие в класиранията ние ги подписвахме (дори електронно потвърждавахме, че "Аз... родител, потвърждавам...) Wink Миналата година не са ми звъняли, но пък ние бяхме и бързи де! Но преди 5 години ми звъняха след първо класиране по първо желание от Прогресивното училище (възхитих им се!) следобяда в деня преди крайния срок да ми напомнят Simple Smile
Скрит текст:
Детето идваше от друга област, но пък и избра друго частно училище... Благодарих им и им казах, че е записан вече... питаха къде и му пожелаха много успехи! Та затова много ме беше яд, че малкия даже и не си помисли да го "пожелае"... а сега ни е на съседната пресечка!

# 298
И на мен ми се обадиха след 1 класиране от 1 НЕГ , да ми напомнят , че срока изтича. Казах , че  се е записала в АК и и пожелаха успех.

# 299
Моят мъж е от откачените рибари, то в тоя занаят нормални няма.
Като гаджета се влачех с него де що има тиняци в района на столицата, че и по-далеч. Цялата бременност изкарах на един платен водоем, като читател на книжки и хрупач на семки. А иначе и такъми ми подари и въдица. Последната вечно висеше на стойка до шезлонга, на които опъвах дебелите си телеса. Най-важното, само на нея се хващаха риби. И нашия, като ми викнеше: Бързо ма жена, кълве. Чак се чудя как преносих от тоя стрес.

Belinda ако моят опит ти е от полза, насреща съм Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт