СЕДМИ клас – 13 – Ваканция е!!! И малко трети тур!

• 67 188
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Вихрогонче, честито! Много се радвам за щастливата развръзка! На момъка пожелавам много творческо вдъхновение в новото изкуство, а на теб - най-после да си отдъхнеш!

# 316
  • Sofia
Благодаря ви Flowers Hibiscus

Вече писах ЛС на НСЧ. Надявам се скоро да бъдем включени в списъка.

# 317
Ако някога се почувствам обезверена или загубя надежда, винаги ще се сещам за vihrogonche.
Честито! Сигурна съм, че това е вашето училище. Вече можете да дишате спокойно.

# 318
  • София
 vihrogonche, супер ви се е получило!
Видя ли как всичко се подреди, напразно похаби толкова нерви.
Хайде - успех на младежа! А на майка му - най-сетне спокойствие Simple Smile

# 319
  • София
Eхааа, Вихрогонче, страхотна новина, много се радвам за вас Hug За детето не чак толкова - той щеше да се оправи навсякъде, талантът е като водата - няма спиране, обаче за теб сериозно бях се притеснила напоследък, че много тъжно звучеше  Tired Face Вече всичко е наред и всеки си е на мястото  Hug

# 320
  • Варна
Вихрогонче, честито! Много вдъхновение и успехи на младежа!

# 321
  • Sofia
Ако някога се почувствам обезверена или загубя надежда, винаги ще се сещам за vihrogonche.
Честито! Сигурна съм, че това е вашето училище. Вече можете да дишате спокойно.

Дидева, благодаря ти много! Kiss  В какъв смисъл ще се сещаш за мен? Че бях обезверена и загубила надежда или напротив - че оставах обнадеждена и уповаваща се въпреки всичкото чакане?

Ти беше моята Светлина в тунела последните два месеца Two Hearts  Прекрасна си Yellow Heart

# 322
  • София
Честито, Vihrogonche! Чудесно е, когато детето ти попадне в желаното от него училище. Много успехи занапред!

# 323
Честито на детето и на теб Вихрогонче! Много успех на младежа. Понякога хубавите неща се случват не от първия път, ама то и 1 класиране не стана от раз 😅😅😅

# 324
Ехаа, Вихрогонче, браво! Hug

# 325

Изстраданата победа е най-сладка 😋!Честито и от мен, Вихрогонче. Много успехи на младежа и да му върви по вода.

# 326
  • Sofia
Браво, честито на Вихрогончето! Разбирам как се чувства и искрено се радвам за нея и момчето й! Фотографията е прекрасно занимание, вдъхновяващо, вълнуващо! Желая много успехи на детето и заслужен покой за милата му майка:)

# 327
  • София

Сега видях къде се намира училището на твоето момче - ми то било до 2 АЕГ, на пешеходно разстояние. Току виж сме се  сродили Simple Smile
Дай снимка на младежа Blush

# 328
Честито, vihrogonche! Специалността е интересна и творческа, а бъдещето е в изкуството. Всичко друго може да се автоматизира Smiley
По едно време и дъщеря ми искаше да кандидатства с рисуване, цяла година ходи на уроци и накрая се отказа. Дори на изпитите не отиде, остана ни колекция страхотни графики.
Специално искам да те поздравя, че не загуби вяра в детето си, че не спря да го подкрепяш и да го окуражаваш да търси неговия си път! Мисля, че това е най-важно и често родителите се унасяме в някакви свои амбиции. Затова често се чудим защо децата ни не тръпнат, като нас покрай класирането. Защото всеки има неговото си място и изобщо, ама изобщо не е нужно едни изпити в седми клас да решат съдбата му.

# 329
  • Cobrs
Честито, Vihrogonche, рисуването ми беше детска мечта, но родителството беше на друго мнение. И досега все по нещо си драскам на разни листчета. Браво на теб че подкрепяш детето, все пак най-важно е да е щастлив младежа!

Общи условия

Активация на акаунт