СЕДМИ клас – 13 – Ваканция е!!! И малко трети тур!

• 67 177
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
vihrogonche, честито и браво за смелостта на цялото семейство - така се сбъдват мечтите! Много се радвам и съм сигурна, че следващите 5 години ще са много щастливи и спокойни за вас:)

# 346
vihrogonche, честито и само успехи 🍀🍀🍀

# 347
  • София
.....
Специално искам да те поздравя, че не загуби вяра в детето си, че не спря да го подкрепяш и да го окуражаваш да търси неговия си път! Мисля, че това е най-важно и често родителите се унасяме в някакви свои амбиции. Затова често се чудим защо децата ни не тръпнат, като нас покрай класирането. Защото всеки има неговото си място и изобщо, ама изобщо не е нужно едни изпити в седми клас да решат съдбата му.
vihrogonche, pandora го е казала много хубаво.
Честито на младежа и на подкрепящите го родители.

# 348
vihrogonche, честито и от мен! Пожелавам много успех на детенце и нека все така смело преследва мечтите си!
Пожелавам същото и на всички наши дечица, да са щастливи, спокойни и успешни в новите училища.
Успех и на тези, които остават на трето класиране!

# 349
  • 1st floor
Честито и от мен , Вихрогонче! Много се радвам за сина ти!  Hug Признавам, че за първи път чувам за тази специалност от теб, но веднага се размечтах как, ако бях седми клас, бих се запътила право натам.  Grinning Обожавам да разглеждам красиви фотографии и да снимам!  Heart Eyes Всичките ми дискове на компютъра са запълнени до червено със снимки от различните ни екскурзии. Пътуваме много и обичам да запечатвам спомените. Нямам хубава техника, нито знания да я използвам и това е една от мечтите ми. Дано се сбъдне някой ден... А на момчето ти пожелавам едни много хубави, запомнящи се години в новия клас! И нека винаги така сбъдна своите мечти! Hug

# 350
  • София
Вихрогонче, поздравления! Всичко е добре, когато свършва добре, по точно за детето ти започва добре, дай Боже за всички едно добро начало в 8 клас! Твоята история с хубав край, беляза из основи нашата тема и я осмисли наред с другите истории с очакван или неочакван край!
Хайде утре следващата фаза, късмет на смелите, да намерят своето училище! Дали утре ще се види в системата "записан" и къде, както и местата за 3то ли ще се виждат или ще ги обявят на страницата на РУО?

# 351
Ако няма промени , няма да се види записан. Свободните места ще са достъпни и в системата. Миналата година бяха публикувани и  на повечето сайтове на РУО.

# 352
За трето класиране могат ли да се заявят желанията онлайн или трябва само в съответното РИО със съответния оригинал на дипломата. А не се вижда в сайта на МОН дали детето е записано , още по голяма каша става когато е кандидатствала в различни РИО-та. Едното не знае за другото.

# 353
Точно над твоето мнение вече съм отговорила. За различните РУО класирането и записването винаги е било независимо.

# 354
Значи сме записани в РИО Х, заявяваме желание в РИО У. Приемат ни в училището  към РИО У, и тогава безопасно изтегляме документите и се записваме в училището към РИО У.  Да разбирам, ли че за мен няма риск и си запазвам мястото, където съм записан на второ класиране РИО Х, докато чакам класирането в РИО У? Ако е така е несправедливо за децата кандидатстващи в една област.

# 355
  • София, Младост
Vihrogonche, честито! Браво!
Евгений Василев, евала!

# 356
Значи сме записани в РИО Х, заявяваме желание в РИО У. Приемат ни в училището  към РИО У, и тогава безопасно изтегляме документите и се записваме в училището към РИО У.  Да разбирам, ли че за мен няма риск и си запазвам мястото, където съм записан на второ класиране РИО Х, докато чакам класирането в РИО У? Ако е така е несправедливо за децата кандидатстващи в една област.
Същото е още на първо и второ класиране. Можеш да се запишеш в едната област и да чакаш в другата. Никой не пречи и на останалите да се пробват в две и повече области.

# 357
  • В реалния живот
Вихрогонче, и от мен поздрави за приемането! Много успехи на младежа и чудесни години в гимназията! А на вас радост и все така подкрепящо и трезво отношение!

Успех и на другите деца на трето класиране!

# 358
Purple Heart Поздравления за вихрената майка  и нейното талантливо дете. Simple Smile

Адмирации за Евгений Василев! Така просперира едно училище - с човечност, грижа и отношение на учителите и ръководството към децата.

С любопитство  чакам списъка за 3 кл. Дано устискам повика за нацъкване на желания..... Ще ме бият - така ми заявиха.

# 359
  • София

Цитат
С любопитство  чакам списъка за 3 кл. Дано устискам повика за нацъкване на желания..... Ще ме бият - така ми заявиха.
  И аз чакам с нетърпение, защото все още не съм сигурна, че сме на правилното място. Детето пък си е доволно. Просто съм доста разколебана. Успех на всички, които знаят какво искат и дано успеят!

Общи условия

Активация на акаунт