СЕДМИ клас – 13 – Ваканция е!!! И малко трети тур!

• 67 152
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
Кога ще обявят свободните места за 3то класиране?

# 271
# 272
Това, което е пуснала n_nova e бележка от новото (приемащото) училище, въз основа на която, издават отпускно от старото у-ще с отсъствия и другите дивотии.

Напротив,
това е удостоверението, което ни издадоха от училището, в което е учила дъщеря ми до момента и следва да го занеса в гимназията, в която приета сега (новото училище - НПМГ). И аз се учудих, защото много майки споделиха, че в издаденото им отпусКно са отразени изучавани предмети (духова музика, балетни стъпки и т.н.), отсъствия и други подобни дивотии. Все пак за нас е позитив тази бланка, защото нямаме никакви музикални, танцувални, художествени и др. таланти Yum.

# 273
Ама, сещайте се, четете между редовете - в пожелателен план от старото училище ви подканят да развиете компетентности в духовата музика-тромпет, балет, хор на девойките - дори и да е момък пак там и т.н. Мислят за вас хората, нищо че се разделяте. Тъй разбирам аз нещата. Ний тук сме без тази екстра , наречена отпускно с пожелания, взех, че се притесних сега що ний нямаме.... Thinking

# 274
  • София
Просто ни занимават с глупости. Моето дете учеше в 73СУ. Записах го в 2 АЕГ. И от двете училища ми казаха, че не е нужно да се мотая като муха между двете училища. Те си предават информацията. След като те могат значи и другите могат същото.

И аз записах дъщеря си във Втора АЕГ и никой не е споменавал за такъв документ.

# 275
Ама, сещайте се, четете между редовете - в пожелателен план от старото училище ви подканят да развиете компетентности в духовата музика-тромпет, балет, хор на девойките - дори и да е момък пак там и т.н. Мислят за вас хората, нищо че се разделяте. Тъй разбирам аз нещата. Ний тук сме без тази екстра , наречена отпускно с пожелания, взех, че се притесних сега що ний нямаме.... Thinking

Хайде благодарности за насоките Flowers Hibiscus, ама никак не съм досетлива Joy.
За съжаление в новото училище са планирани много скромни изяви (само обикновени спортни занимания, от рода на волейбол. баскетбол, футбол, фитнес), друго си е девойката ми да се изяви като главен вокал  в хора на момчетата, най-добра плетачка на една кука за сезона или лидер в годишното състезание по кеч на школото.
А за притесненията, изхвърли ги на момента. За таз нищожна хартийка нерв не бива да се хаби.

# 276
  • София
Абе смеете се сега, ама след 5 години ако някой кандидатства в странство, ще се оглежда за такива характеристики. Wink

# 277
  • София
Bibi, кога успяха да разнесат децата по книгите? Че и в удостоверение да впишат.
Само прибираха в папка хартиите.
имам 2 входящи номера и в писмото до директора на старото у-ще пише постъпил на ... дата, записан в книгата на подлежащите на задължително обучение на стр ..... под номер ...........

# 278
Аз, да си призная, мислех да вложа тази бележка в БДЖ и да извадя карта за ученическо намаление, че ни се очертават няколко пътувания с влак есента. Joy
Това май е същата бележка, която искат и за детските. Въобще, къде, къде по-полезни приложения има.
Аз заради детските, но и заради друг един случай ми трябваше бележка, че е записан в редовна форма на обучение, да ама не! 2 АЕГ казаха, че могат да ми издадат на 15.09.2017, дотогава нищо, че е записан, все още не е техен ученик, можело да му изтегля документите! Та (вече споделих де) снимах бележката за отпускно, издадена ми от 2АЕГ че е записан (а уж още не е ученик и уверение не издават! Head Band
Оказа се, че за детски вече не изискват уверения, проверяват си по служебен път в регистрите на МОН!

# 279
  • Sofiа
Здравейте,
На някой дали му се е случволо да му се обадят от училището, в което е прието детето, но не е записано за да попитат дали ще се записва.
Вчера ми се обадиха от 138-мо, където е класиран да питат дали ще го записваме, че наближава крайният срок. Стори ми се много странно!

# 280
Не е странно, хубаво е.
Може да е пропуснал човек.
А се губи мястото, ако не се запише.

# 281
Здравейте,
На някой дали му се е случволо да му се обадят от училището, в което е прието детето, но не е записано за да попитат дали ще се записва.
Вчера ми се обадиха от 138-мо, където е класиран да питат дали ще го записваме, че наближава крайният срок. Стори ми се много странно!
И на мен ми се обадиха вчера от ПГТМД.
Странно е ,защото уж децата кандидатсват само с входящи номера ....

# 282
В Заявлението/ята за участия в класиране не сте ли попълвали е-мейл/ телефон на родител?
Те знаят кой стои зад входящия номер  Mr. Green

# 283
В Заявлението/ята за участия в класиране не сте ли попълвали е-мейл/ телефон на родител?
Те знаят кой стои зад входящия номер  Mr. Green
Да,но това заявление само минава през тях и то е адресирано до РУО,така че не знам дали имат право да ни взимат телефоните от тези заявления.

# 284
Е то в системата има всичко.
Училищата имат интерес да си запълнят паралелките. Това им е работата.
Ако се случи да се пропусне (както снощи тичаха в последния момент), а ви е важно?

Общи условия

Активация на акаунт