СЕДМИ клас – 13 – Ваканция е!!! И малко трети тур!

• 67 145
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
  • София
В този няма графа, в която да отбележат, че детето е свирело в духовата музика. Joy

# 256
Просто ни занимават с глупости. Моето дете учеше в 73СУ. Записах го в 2 АЕГ. И от двете училища ми казаха, че не е нужно да се мотая като муха между двете училища. Те си предават информацията. След като те могат значи и другите могат същото.

# 257
Здравейте Министър Дидева Simple Smile

Знаете ли до колко часа продължава работното време на записващите днес? Дали е удължено като при подаване на заявленията или е до 17ч.? Интересувам се за едно познато дете, което има голяма вероятност да не се запише, поради закъснение.....
Успя ли детето да се запише?

Даа , слава богу в 17:01 успя Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 258
  • София
Това, което е пуснала n_nova e бележка от новото (приемащото) училище, въз основа на която, издават отпускно от старото у-ще с отсъствия и другите дивотии.

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 09:37 от bibi

# 259
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Минавам да стисна едни палци на чакащите 3 класиране!  Hands Plus1

Честито на записалите се!

За домовата книга - ПГИИ "Николай Райнов"!, София, момче. 

# 260
  • София
Bibi, не е от новото. И аз имам бележка от същото ново и изглежда по друг начин. Бланката си е на НПМГ.
А и в това пише, че се дава в уверние на това, че детето е било ученик до 15.06.2018...

# 261
  • София
Bibi, не е от новото. И аз имам бележка от същото ново и изглежда по друг начин. Бланката си е на НПМГ.
А и в това пише, че се дава в уверние на това, че детето е било ученик до 15.06.2018...
Aми не зная какво да кажа в такъв случай ! Явно всеки си ползва каквито си иска бланки ! При нас така изглежда бележката от СМГ, само че е съобщение, с всичките му атрибути, записан дата, стр, книга и т.н., а отпускното от старото у-ще няма нищо общо с показаното.

# 262
Слънчевата, и бележка, и входящ номер имаш?

# 263
Bibi, кога успяха да разнесат децата по книгите? Че и в удостоверение да впишат.
Само прибираха в папка хартиите.

# 264
  • София
Лоренца, имам само изходящ номер. Не са ни входирали. Може да чакат отпусното, което ми казаха, че не искат. Joy

# 265
Успех на всички , които ще ходят на 3 класиране 🍀🍀🍀

# 266
А къде ще бъдат обявени свободните места за трето класиране  - на сайта на  училищата, в сайта на МОН или някъде другаде....

# 267
На сайта на РУО и в електронната платформа.

# 268
Лоренца, имам само изходящ номер. Не са ни входирали. Може да чакат отпусното, което ми казаха, че не искат. Joy

На нас от II английска нищо не ни дадоха. Попитах за входящ номер, нямало нужда. Накараха детето да се подпише в една тетрадка. Сега да не излезе, че не сме се записали. Оставихме оригинали на бележката с оценките и удостоверението, казаха ни коя паралелка ще е. Поръчахме униформа и тениски. В личния профил на сайта на МОН утре ще излезе ли че е записано детето?

# 269
  • София
Аз, да си призная, мислех да вложа тази бележка в БДЖ и да извадя карта за ученическо намаление, че ни се очертават няколко пътувания с влак есента. Joy
Това май е същата бележка, която искат и за детските. Въобще, къде, къде по-полезни приложения има.

Общи условия

Активация на акаунт