СЕДМИ клас – 13 – Ваканция е!!! И малко трети тур!

• 67 122
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
  • София
След като ги навърши се ходи. Достатъчно е единия родител да отиде.

# 391
  • 1st floor
След като ги навърши се ходи. Достатъчно е единия родител да отиде.
О, това е супер! Благодаря! Hug

# 392
  • София
Трябва да ги е навършил.
Аз имам спомени с каката,че срокът е 6 месеца.

Вихрогонче, много, много се радвам за вас!

# 393
Ииии, почувствах се дискриминирана-мене никой не ме е питал за имената на децата😡
Ми явно не са като моите с особено изписване Wink А и служителката даже за Борис ме попита Thinking викам си "какво пък да му е странното на Борис!" докато служителката си приказва "Ми то всеки с претенциите си, вчера искаха едни родители с две s да се пишело... та аз да си питам сега!"... За Kaloyan си знаех какво искам... а за Pauline още докато измисляхме името, бяхме решили как ще се пише Smiling Imp
Скрит текст:
тя трябваше да е Julia ама като "изреваха" и тримата батковци и едната кака че "сакън, не! Мислете друго!"  (нали сме с твойте, мойте и наш'то Relaxed за Полина всички бяха доволни, ама ние им го съобщихме след раждането)
Стискам палци да има точните места за чакащите трето класиране!

# 394
Младежът навършва 14 години на 6,08. Кога трябва да отиде за лична карта предвид, че стандартният срок за издаване е един месец? Като ги навърши официално или преди това? newsm78 И двамата ли родителя задължително ходят за подаване на документите? Работното време на таткото е много проблемно, не става да изтича и в обедната почивка, защото е на другия край на София.
За лична карта ходихме само аз и дъщеря ми 3 дни след като навърши 14 години.  Носихме личната карта на съпруга ми(тя вече имаше издаден задграничен паспорт,за който е присъствал  и той) .

# 395
Вероятно не е случайност, че д-р Кастрева излезе в отпуск.
Що бе, жената има нужда да отдъхне, толкова пресконференции, толкова анализи Smiling Imp! Ми време му е да си почине!

# 396
  • софия
А къде трябва да публикуват свободните места за София?

# 397
Ще ги разлепят на входа на РУО. Joy
Бегъл преглед на последните две страници в темата показва, че очевидно това ще стане на сайта на управлението.

Вероятно не е случайност, че д-р Кастрева излезе в отпуск.
Що бе, жената има нужда да отдъхне, толкова пресконференции, толкова анализи Smiling Imp! Ми време му е да си почине!
Между другото, този отпуск ми напомня треньорски прийом. Заповедта за заместване носи датата на второто класиране. Така, при вече наличен един жълт картон, няма да бъде получен втори и последващ червен при евентуална нова издънка.

Последна редакция: чт, 19 юли 2018, 12:27 от Анонимен

# 398
  • София
на сайта на РУО София град, раздел прием след 7клас

# 399
  • Варна
За личната карта отива само единия родител, в едномесечен срок след навършване на 14 години. Безплатна е. Снимки на място се правят. Удостоверение за адрес се иска ако има разминаване в настоящия и този на който е записано детето при раждането. Ако е нужно се ходи в ЕСГРАОН в местната община. Поне при нас стана за 15 Мин. удостоверението и още половин час в районното. Но в два различни дни ходихме.

# 400
  • На черешата
При нас имаше разминаване на адреса, при голямата ми дъщеря,  и не ни поискаха нищо.

# 401
Ех, как може Варна все да е най-най- назад с информацията! Angry Още няма обявени места...

# 402
  • софия
Ех, как може Варна все да е най-най- назад с информацията! Angry Още няма обявени места...
Отвратителни хора.....

# 403
  • София

За София, да не би да има Simple Smile

# 404
  • София
За личната карта отива само единия родител, в едномесечен срок след навършване на 14 години. Безплатна е. Снимки на място се правят. Удостоверение за адрес се иска ако има разминаване в настоящия и този на който е записано детето при раждането. Ако е нужно се ходи в ЕСГРАОН в местната община. Поне при нас стана за 15 Мин. удостоверението и още половин час в районното. Но в два различни дни ходихме.
При нас изискваха и двамата родители, независимо, че щерката има вече 3ти издаден международен паспорт.... не знам как са ви пуснали само с един родител.

Общи условия

Активация на акаунт