СЕДМИ клас – 13 – Ваканция е!!! И малко трети тур!

• 67 126
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
И за София ли няма още списък със свободните места след 2 класиране?

# 376
Няма още, както винаги сме най-последни!

# 377
Не е само София. До преди пет минути 11 РУО бяха публикували свободните места, а 17 - не бяха.

# 378
Вихрогонче, ЧЕСТИТО за сбъднатите мечти на детето и Вашите! Подкрепата Ви е пример как родителите трябва да застават зад децата си и да вярват в правилната им преценка, макар че още са си деца  Heart Те знаят и усещат по-добре от нас понякога кой е правилния път. Пожелавам му много успехи в постигането на желаното и занапред!
г-н Евгений Василев, адмирации! Доброто съществува чрез Вас и Дидева!
Успех на децата на трето класиране!

# 379
  • Sofia
Вихрогонче, честито на детето! Много да е щастлив в мечтаното училище! Браво и на теб за здравите нерви и огромната подкрепа към детето!

И аз с интерес чакам свободните места за трето, макар и да сме си намерили мястото вече. На РУО София май им е последен приоритет, всякакви други документи публикуват днес, но не и това.

# 380
И в сайта на РИО Монтана още няма свободни места.Може би пък всичко е заето....

# 381
  • София
Свободни места - Пловдив
Миналата година статусът не се променяше. Тази може да ни изненадат. Simple Smile
Мусля достатъчно ни изненадваха тази година. Wink

Само се чудя друго.
Заради чумата по животните, вече има директно уволнени, а в образованието, дори не се чу за "порицание пред строя"

# 382
  • София
Ииии, почувствах се дискриминирана-мене никой не ме е питал за имената на децата😡

# 383
  • София
Че то не решавате вие как да го изпишете Rolling Eyes Има си изисквания за транслитерация, те в органите си ги знаят и прилагат, нама да те питат.
Преди май имаше възможност да промениш "официалната" транслитерация.

# 384
Мусля достатъчно ни изненадваха тази година. Wink

Само се чудя друго.
Заради чумата по животните, вече има директно уволнени, а в образованието, дори не се чу за "порицание пред строя"

Много ясно - няма и да има, то на това се разчита, че ще има три дена иху и после тихо. Децата ще са класирани, а на родителите ще им е писнало от цялата одисея и ще тръгнат с мръсна газ към морето вместо да се разправят с другарката Кастрева. И така до следващата година....

# 385
  • Sofia
Ииии, почувствах се дискриминирана-мене никой не ме е питал за имената на децата😡
Има графа в самия формуляр за документи, но е леко сбита и може да се пропусне, а обикновено не си правят труда да питат.

# 386
Вероятно не е случайност, че д-р Кастрева излезе в отпуск.

# 387
  • София
Червеитееее...някой друг ще ми ги поставя. Аз ще ловя само на чипс и пуканки Smirk

Мандаринке бе Joy Недей сега да ми разбиваш идиличната представя...аз, езеро/поточе, крякат жаби, чуруликат пиленца, в тишината гласче - Мамоооо, ака ми се!
С тебе - на Безден. Там е развъдник - хвърлиш и хванеш.
Ще си купим и една кофа раци ...за бЕлото. Blush (аз съм на розАво, де)
     Къде е това Безден и има ли условия да си лежа  тихо,без да рибарствам?
    Хахах,здрастиииии!Аз малко от главата за краката,но имам питане,несвързано с темата.
    Ще ходим днес за ЛК ,как точно да изпишем името на младежа на латиница-Кристиян Калоянов?
   Сега ще ви дочета,че да се изказвам компетентно.
До Костинброд - мисля, че имат ФБ страница. Има рибарник за пишман рибари хвърляш-хващаш-плащаш, има и язовир за сериозни рибари. Моите ходят на първото.

# 388
Аз пак за ЛК-който е вадил,удостоверение за постоянен адрес носили ли сте?В сайта пише,че се иска,ако липсва в базата данни.Ама аз как да знам липсва или не?Имам един час обедна почивка,в която трябва да свършим това,а съпругът ми няма никаква и е сложно излизането през работно време.

# 389
  • 1st floor
Младежът навършва 14 години на 6,08. Кога трябва да отиде за лична карта предвид, че стандартният срок за издаване е един месец? Като ги навърши официално или преди това? newsm78 И двамата ли родителя задължително ходят за подаване на документите? Работното време на таткото е много проблемно, не става да изтича и в обедната почивка, защото е на другия край на София.

Общи условия

Активация на акаунт