СЕДМИ клас – 13 – Ваканция е!!! И малко трети тур!

• 67 130
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Червеитееее...някой друг ще ми ги поставя. Аз ще ловя само на чипс и пуканки Smirk

Мандаринке бе Joy Недей сега да ми разбиваш идиличната представя...аз, езеро/поточе, крякат жаби, чуруликат пиленца, в тишината гласче - Мамоооо, ака ми се!
С тебе - на Безден. Там е развъдник - хвърлиш и хванеш.
Ще си купим и една кофа раци ...за бЕлото. Blush (аз съм на розАво, де)

# 301
Въпрос към Министър Дидева...
Защо паралелки с еднаква насоченост,имат различно изучаване на чужд език (от ИИЧЕ до НИНРИЧЕ)
Не трядвали да вървят по една програма?!

# 302
  • София
Публично си ми обещала, край, записано е, форумът помни! Ще си го търся като бащинИя, да знаеш Joy

# 303
  • 1st floor

Като гаджета се влачех с него де що има тиняци в района на столицата, че и по-далеч. Цялата бременност изкарах на един платен водоем, като читател на книжки и хрупач на семки. А иначе и такъми ми подари и въдица. Последната вечно висеше на стойка до шезлонга, на които опъвах дебелите си телеса. Най-важното, само на нея се хващаха риби. И нашия, като ми викнеше: Бързо ма жена, кълве. Чак се чудя как преносих от тоя стрес.

Joy Joy Joy

Оф, и аз така - пускам въдицата, гледам плувката пет минути, докато ми се замъгли не само погледа, но и съзнанието и вече тотално съм забравила за нея. И докато симулирам, че ловя риба, просто си дремя под слънцето и събирам тен. По някое време съпружието почва възмутено да ме хока, че ми няма плувката и рибата е избягала. Е, къде ще избяга?! Нали вече се е хванала на въдицата? Просто не съм я извадила... ooooh! На мен ми е разрешено да говоря  bowuu, защото ММ знае, че обратното няма как да стане! Mr. Green
А веднъж на една река разбих цялата мъжка компания. Никой не хвана нищо, само аз вадех рибки една след друга! Mr. Green Оправдаха се с късмета на начинаещия. Не признаха, че те просто толкова си могат... Mr. Green Дано никой от тях не чете тук, защото са заклети рибари.  Laughing Всяка година потеглят с коли, палатки, лодки и какво ли още не на стотици километри и стоят по една седмица. Луда работа! Винаги ме канят, но аз отказвам. Няма как да стоя побита толкова време на едно място. Stop

# 304
Въпрос към  Дидева...
Защо паралелки с еднаква насоченост,имат различно изучаване на чужд език (от ИИЧЕ до НИНРИЧЕ)
Не трябва ли да вървят по една програма?!
Просто Дидева. Както отбелязах вчера, подадох оставка. Simple Smile
Не, не трябва. В наредбата за учебния план има рамкови учебни планове за профилираните и професионалните паралелки, а на страницата на МОН публикуват типовите учебни планове за професионалните паралелки.
Всяко училище при спазване на разпоредбите на наредбата за учебния план разработва свой училищен учебен план въз основа на избран рамков учебен план или типов учебен план, който отговаря на вида на образованието и на спецификите на обучението. Избраният рамков или типов учебен план се прилага за целия етап, съответно цялата степен на образование. Има 24 вида рамкови учебни планове, изброени и съдържащи се като приложения в наредбата . Всеки рамков учебен план  определя:
1. броя на учебните седмици по класове;
2. наименованията на учебни предмети/ модули, включени в раздел А;
3. годишния брой учебни часове за съответния клас, както и общия брой часове за съответния етап и степен, предвидени за изучаването на всеки от задължителните учебни предмети/модули, включени в раздел А;
4. общия годишен брой на избираемите часове в раздел Б;
5. максималния годишен брой на факултативните часове в раздел В.
Типовите учебни планове определят учебните предмети или модули от отрасловата и специфичната професионална подготовка, изучавани в избираемите учебни часове и тяхното разпределение по класове, етапи и степени, както и броя на учебните часове, определени за изучаването на всеки предмет за придобиване на професионално образование.
Рамковите учебни планове за профилирано образование с интензивно изучаване на чужд език са разделени по профили, като има такъв план и за професионално образование с ИИЧЕ. Има по един рамков план съответно за профилирано и професионално образование с РИЧЕ и още по един - НИНРИЧЕ.
Наредбата дава възможност примерно за паралелка с профил математически  да се избира между три рамкови учебни плана - един с ИИЧЕ, един с РИЧЕ и един с НИНРИЧЕ. Изборът се прави от училището.

# 305
Огромно Благодаря за изчерпателния отговор ДИДЕВА!
Без титла отпред...на толкова помощ,която ни указваш,не върви Kissing Heart
Пък и профила позна...Joy ,еми просто всичко си знаеш!
Респект!!!

# 306
Дидева, тази Нина Ричи я бяхме споменавали.
Ама аз от вчера не съм си научила урока за несиТО (НЕИСПУО), сега ново.
Сериозно ли при БЕЗ, нито едно от двете = Нито Интензивно Нито Разширено, и хайде НИНРИЧЕ  Mr. Green

# 307
Joy
Може да напишем книга.
Забавни истории с Ичо, Ричо и Нина Ричи или как да откриете Неси.

# 308
  • София / Пловдив
Здравейте,
На някой дали му се е случволо да му се обадят от училището, в което е прието детето, но не е записано за да попитат дали ще се записва.
И на мен ми се обадиха вчера от ПГТМД.
Странно е ,защото уж децата кандидатсват само с входящи номера ....

На мен ми звъняха след първото класиране. Бях подала документи и в друга област, където беше приета по 1во желание.
И като казах, че няма да я записвам, взеха да ме убеждават колко губим. Да я запиша, пък да си чакаме второ класиране в другата област.
Телефон оставяме при подаване на документите в съответното Руо, явно от там взимат инфото.

Успех на всички, които ще участват в 3то класиране! Стискам ви палци сииилно!

# 309
Бутон "Хаха"
Ооо, и МУнчо (потъмнено О) включваме

Що ми няма тва човече в компа, през тел го има, колко сложно с Png го вмъквам Astonished

# 310
vihrogonche, хайде идвай!
Честито! Flowers Sunflower Наслука на момчето! Flowers Four Leaf Clover
За отрицателно време се справихте - половин ден Simple Smile

# 311
  • Sofia

Ха! И тук съм разконспирирана... Ееее, не ме оставихте първа да съобщя бе /майтап!, аз сама помолих една мацка във вайбъра да съобщи във форума/ Kiss

И така - тук съм. И съм много, много, много ЩАСТЛИВА !!! Направо не мога да повярвам колко скоростно се развиха нещата днес!!!

Няма да участваме на трето класиране. Няма! Защото вече сме ПРИЕТИ и успешно ЗАПИСАНИ в специалност ФОТОГРАФИЯ в НПГПФ /фотографското училище към МК/. Утре няма да разглеждаме умислени списъка с училища, в които имат незапълнени места. Ако го гледаме този списък, ще е само и единствено с радост и облекчение, че няма да се възползваме от него Bowtie

Моля най-официално да бъдем вписани в първия пост на темата - вихрогонче, момче, НПГПФ, специалност Фотография. Ура! Gift Heart  Благодаря!

# 312
  • София

Ха! И тук съм разконспирирана... Ееее, не ме оставихте първа да съобщя бе /майтап!, аз сама помолих една мацка във вайбъра да съобщи във форума/ Kiss

И така - тук съм. И съм много, много, много ЩАСТЛИВА !!! Направо не мога да повярвам колко скоростно се развиха нещата днес!!!

Няма да участваме на трето класиране. Няма! Защото вече сме ПРИЕТИ и успешно ЗАПИСАНИ в специалност ФОТОГРАФИЯ в НПГПФ /фотографското училище към МК/. Утре няма да разглеждаме умислени списъка с училища, в които имат незапълнени места. Ако го гледаме този списък, ще е само и единствено с радост и облекчение, че няма да се възползваме от него Bowtie

Моля най-официално да бъдем вписани в първия пост на темата - вихрогонче, момче, НПГПФ, специалност Фотография. Ура! Gift Heart  Благодаря!
Браво , Вихрогонче! Много се радвам за вас.

# 313
  • София
Честито, vihrogonche!
Пожелавам много успехи и вдъхновения на момчето! Радвам ви се, че се вслушахте в него! Flowers Four Leaf Clover

# 314

Ехеее, даже не дочакахте Първото трето, бихте им дуспата и хоп в исканото. Поздравления, оставете си координатите, та след години да ни прави твоето момче семейните фотосесии.
Аз даже не бях срещала въпросното училище....ще разказвате през годината какво учат!

Общи условия

Активация на акаунт