СЕДМИ клас – 13 – Ваканция е!!! И малко трети тур!

• 67 148
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
# 361
  • край голямата локва

Гледах списъка- при нас има две интересни места за смелите.
Лошото е че има и много свободни, явно ще се закриват паралелки.

# 362
  • София
И така - тук съм. И съм много, много, много ЩАСТЛИВА !!! Направо не мога да повярвам колко скоростно се развиха нещата днес!!!
Честито на момчето и на останалите много, много, много щастливи в семейството! Flowers Hibiscus
Прекрасно е децата ни да сбъдват мечтите си, милион пъти по-прекрасно от сбъдването на нашите собствени мечти! Поне аз така го чувствам!
Стискам палци за останалите, които ще участват на трето класиране. Дано и те да преживеят радостта на vihrogonche.Flowers Four Leaf Clover
Приятен ден на всички!

# 363
  • София
Добрютро,
Някой знае ли кога ще се промени статусът на децата от класиран на записан в системата ? След 3-то класиране ?

# 364
  • София
bibi, Дидева казваше, че не се променя. Ще трябва да разберем от това, дали можем да редим желания за трето класиране, ако няма бъг в системата, естествено. Laughing

# 365
Свободни места - Пловдив
Миналата година статусът не се променяше. Тази може да ни изненадат. Simple Smile

# 366
Червеитееее...някой друг ще ми ги поставя. Аз ще ловя само на чипс и пуканки Smirk

Мандаринке бе Joy Недей сега да ми разбиваш идиличната представя...аз, езеро/поточе, крякат жаби, чуруликат пиленца, в тишината гласче - Мамоооо, ака ми се!
С тебе - на Безден. Там е развъдник - хвърлиш и хванеш.
Ще си купим и една кофа раци ...за бЕлото. Blush (аз съм на розАво, де)
     Къде е това Безден и има ли условия да си лежа  тихо,без да рибарствам?
    Хахах,здрастиииии!Аз малко от главата за краката,но имам питане,несвързано с темата.
    Ще ходим днес за ЛК ,как точно да изпишем името на младежа на латиница-Кристиян Калоянов?
   Сега ще ви дочета,че да се изказвам компетентно.

# 367
  • София
Че то не решавате вие как да го изпишете Rolling Eyes Има си изисквания за транслитерация, те в органите си ги знаят и прилагат, нама да те питат.

# 368
# 369
"Kristiyan Kaloyanov"  така мисля аз, пък те в паспортна служба трябва да знаят и да имат табло с транслитерация.

Чакам аз списък с 3 класиране, ама няма - ни в РУО-то, ни в сайта на МОН.

Последна редакция: чт, 19 юли 2018, 11:00 от *Камея

# 370
  • София
Вихрогонче, много се радвам за вас. Много успехи на младежа!

Дано се сбъднат мечтите на всички деца, които ще участват в трето класиране!

# 371
Че то не решавате вие как да го изпишете Rolling Eyes Има си изисквания за транслитерация, те в органите си ги знаят и прилагат, нама да те питат.
От 2000 година, когато минахме на нови лично документи не е така! Питат те как да ги изпишеш и напомнят, че каkто е издаден първия личен документ - така ще е! (не първата ЛК, а първия личен документ, ако вече е издаден паспорт, както го пише там - така!) И да се внимава с фамилията - добре е на децата и баща им поне на е изписана еднакво. Има препоръчителна транслитерация, но можеш да си го пишеш както решиш: Пример Георги може да е George, може и да е Georgi... Полина може да е Pauline, може и да е Polina... Изрично искаха да се подпиша до изписването на името на латиница. Моя Калоян е Kaloyan, на приятелка е Kaloian...

# 372
При издаване на първи документ за самоличност питат. Моят син се възползва от тази възможност.
(2) По искане на българските граждани имената им, съдържащи характерни букви и буквосъчетания, могат да бъдат изписани на латиница по начин, различен от английската транслитерация, в първи документ за самоличност. Промяна в следващ документ може да се извърши само след представяне на официални документи, съдържащи исканото изписване, или след представяне на съдебно решение.

# 373
 Вихрогонче,честито и поздравления за смелостта!Желая успехи на младежа и все така да не се страхува да следва мечтите си!Респект и към теб,че се вслуша и повяврва в детето си!/в определени ситуации не знам дали бих могла да имам силата/.
    Отново пожелавам успех на останалите за трето класиране,стискам палци!
   Аз ,преди да питам за изписване на името,четох в сайта на МВР, и разбрах,че в първия документ си пишем името ние,по избор.А и честно казано,знаейки какви капацитети работят в нашият отдел за документите,предпочитам да не разчитам на тях.Не искам да обидя никой,но специално при нас е ЧУ-ДО!Сигурно от МОН идват.
     В международния паспорт е написан като Kristiyan Kaloyanov/сега ми го снима и прати/,явно ще си остане така.

Белинда,за риболовния билет и ЛК-досега имаше такъв,безплатен.Извадихме му още като беше на 4 години,от тогава виси по гьоловете с баща си.Сега обаче,по инициатива на Рибоопазваща организация има нови законови промени.И моето рибарче сега не можа да лови,докато не видим номер на ЛК.

# 374
Аз ли не мога да открия списък с незаетите места в Хасково или още не е излязъл?

Общи условия

Активация на акаунт