СЕДМИ клас – 13 – Ваканция е!!! И малко трети тур!

• 67 046
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
lulumba, това с гениите, ама изобщо не го одобрявам  Naughty Кое им е гениалното Twisted Evil
Всяко дете си носи своето  Hug Тепърва ще се разгръщат  Peace

# 571
  • София
Най-важното е човек да достигне нивото, което му е нужно и му носи ползи, в работата и извън нея. Ако е само, за да го има на диплома усилията не си заслужават:
Напълно споделям това мнение. Какъв е смисълът, ако имаш диплома за владеене на език на ниво С2, ако не ползваш този език в работата си или по някакъв друг начин, от който да имаш полза?

Искам да попитам, понеже стана дума за разни сертификати DSD1-DSD2 и т.н., кои от училищата под чертата за езиковите гимназии - 133-то, 35-то, 31-во, 22-ро, дават сертификати признавани в съответните чужди университети? 

# 572
  • София
Някой преди се беше пошегувал, че тук всички деца са гении. Ето едно, което не е. Но пък си го обичам и такова. Мъчно ми е, че не си сбъдна мечтата за френската, но животът е пред нея и е пълен с мечти, които чакат да бъдат сбъднати.

Ти пък! Аз не помня някой да се е оплакал, че отглежда гений. Joy То ЕйчБиО-то да не е тест на МЕНСА Joy

# 573
  • София
lulumba, децата ни са умни и будни, включително и твоето, талантливо и с мечти! Някои деца усвояват заучаването на формата, говоря за БЕЛ, други не. И моето е от тези, които са на бунт срещу изискването на писане на заучени фрази и отговори. Важното е да знаят, че дори да не са успяли сега, ние вярваме, че го могат и ще го постигнат! Не ми харесва пораженческия тон в писането ти Hug
И преди съм го казвала, но мисля че твоето момиче го чакат много успехи, не я оставяй да се пречупи и да е разочарована от себе си. Трансформирайте разочарованието в хъс!

# 574
Аз не помня някой да се е оплакал, че отглежда гений. Joy То ЕйчБиО-то да не е тест на МЕНСА Joy
Тц. Далеч по-неразбираемо е. Joy
Навремето и аз страдах от синдрома на моето е гениално. Слава Богу, вече не е така. Дори не чета наборната ни тема, няма да обяснявам защо.

# 575
  • В светлината на слънцето
Ооо, тя отсега се е нахъсала, та няма нищо пораженческо. И наистина си очаква с нетърпение срещата с новия клас. Сега по цял ден си чатят и май доста си паснаха. А аз само си споделям тук. Дали ще защити ниво, зависи от нея. И наистина, ако няма да учи в чужбина или няма дай е необходимо, не виждам смисъл да се прави. На моя колежка децата сега завършиха фег, с В1 по френски, но и не им трябва повече - тук ще учат. Момчето обаче защити С1 по английски, защото ще му трябва.

# 576
  • София
Ей, Дидева, как ме заинтригува! Ще взема да потърся наборната ви тема. Joy

# 577
Недей. Ще ми искат обяснения после... Joy

# 578
  • София
След като се записахме след Първо класиране в 1-ва АЕГ АЕ/ФЕ/БЕЛ, заминахме на море Wink Днес се върнахме и от любопитство проверихме пак профила на девойката в сайта на МОН да видим какво се случва след Второ класиране .... Доста се изненадах като не видях бутон ''Класиране''. Това нормално ли е ?

''Патоанатомите твърдят, че вътрешната красота на човека е силно преувеличена...''

Малко да се посмеем ... който не е заспал още Wink

Последна редакция: сб, 21 юли 2018, 01:08 от Не се сърди, човече

# 579
''Патоанатомите твърдят, че вътрешната красота на човека е силно преувеличена...''

Малко да се посмеем ... който не е заспал още Wink
Това е абсолютната истина. Открих ви. Еврика.

# 580
Доста се изненадах като не видях бутон ''Класиране''. Това нормално ли е ?
Да Simple Smile

# 581
  • София
Lulumba, и за миг не съм имала предвид, че няма живот извън "елитните"....Написах уточнението, защото за други училища не знам, но тези с немски са били винаги малко или много хлъзгави и лъжливи, когато стане дума за нива и сертификати- като почнеш от НЕГ, 73-то и 35-то, минеш през 12-то и 31-во и стигнеш до частните.Едни премълчават, че далеч не всички деца биват допускани до ДСД, убеждават, че при добро справяне по-напред във времето детето все пак може да влезе в ДСД група,  други качват на страницата си измислени проценти на справяне на випуска и пропускат удобно факта, че има и  скъсани, ето че трети претендират за подготовка на ниво С2. Извини ме, но дори и да го пише на сайта им, това е нереалистично. И всичко това няма връзка с наличието или липсата на живот, реализирали се деца има отвсякъде.
Дидева, какво й е чак толкова зле на темата  на нашия набор, има готини екземпляри и в нея...

Последна редакция: сб, 21 юли 2018, 01:59 от пенсионирана русалка

# 582
  • София
Това е абсолютната истина. Открих ви. Еврика.

Мента, за биполярното разстройство са измислили хапчета хората. Joy Вземи се позиционирай окончателно и спри да сменяш ника.

# 583
  • София
На мен Мента си ми харесваше най-много и другите хич не ги отразявам.
Аз не съм си сменяла ника от...14 години Flushed

# 584
  • София
Lulumba, и за миг не съм имала предвид, че няма живот извън "елитните"....Написах уточнението, защото за други училища не знам, но тези с немски са били винаги малко или много хлъзгави и лъжливи, когато стане дума за нива и сертификати- като почнеш от НЕГ, 73-то и 35-то, минеш през 12-то и 31-во и стигнеш до частните.Едни премълчават, че далеч не всички деца биват допускани до ДСД, убеждават, че при добро справяне по-напред във времето детето все пак може да влезе в ДСД група,  други качват на страницата си измислени проценти на справяне на випуска и пропускат удобно факта, че има и  скъсани, ето че трети претендират за подготовка на ниво С2. Извини ме, но дори и да го пише на сайта им, това е нереалистично. И всичко това няма връзка с наличието или липсата на живот, реализирали се деца има отвсякъде.
Дидева, какво й е чак толкова зле на темата  на нашия набор, има готини екземпляри и в нея...
т.нар. "хлъзгави" училища и нивата им на сертифициране ... писала ли си някъде по темите реално кое какви реални нива на сертифициране училищието предоставя като възможност, че не можах да го намеря?

А за това, че има скъсани, смятам, че за всеки здравомислещ е ясно, че нямам как да няма и такива.

Последна редакция: сб, 21 юли 2018, 08:42 от Uprising

Общи условия

Активация на акаунт