"Системата - 60" - тема 53

• 53 751
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
здравейте от морето. трети ден без кантар, но режимна. дано като се върна изненанада да е положителна. трудноооо е, но няма да се предам. вече доста хора ми отчитат, че свалям, вно вече и ми личи. менюта не помня, пък и може обядите да са ми грешни, ще видим. поздрави и до скоро.

# 106
Genni, Росита 77, Lagertha, Eva_liberta, благодаря за позитивните пожелания!

gpym4e, а... бързак съм аз Simple Smile))

Genni, Costa, прави сте, знам си го, но все пак имам лошия спомен от преди 3 години, когато скочиха и не се възстановиха :Р

Вчера се претеглих, 66,5 кг показа, малко си отдъхнах. ЧХГ-то продължава да расте (може да е извънматочна, кухо яйце и т.н. при всички случаи не е наред), но прогестеронът е нисък, та... вероятно няма да задържам повече течности.

Храня се малко оскъдно последните дни, но захранвам след един морски вирус, който помогна да се поосвободя от водата Simple Smile)

Ден 222:
з(10:00): половин пакет сухари от ръжено-пшеничен хляб
о(14:30): шопска салата
в(18:30): шопска салата
21:00: гладна съм, но няма да ям.

Горда съм от себе си! Възстанових си менютата, не се четат много така в таблица, но ми беше по-удобно:))) (последните се помнят лесно, но все пак си е постижение Simple Smile))
Скрит текст:
ден/час2142152162172182192 2 0221
закуска2-а запечени кренвирша с кашкавалшоколадови бисквити и картофена салатакръгла пица с кренвирши от неизвестен произход и една мекица с пудра захаргюзлеме с масло и сирене и един щруделгюзлеме с масло и сирене-к-вицаполовин двоен сандвич с кашкавал
обядяйца със спанак и сирене на фурна + тараторсалатен боб с лукпържени картофи със сирене и много белен слънчоглед и малко сладоледголям сладолед и две порции картофен чипс със сирене + лимонада със захарлимонада със захар, кисело мляко с оризов чипс и краставица, малко по-късно половин баницаябълкак-вицаполовин двоен сандвич с кашкавал
вечеряшопска салата и кисело млякосвинска вратна пържолашопска салата и пържен сафрид + няколко хапки сладолед от смокинова нугаразкошни печени чушки с овче сирене, розови домати с краве сирене и паламуд с пържени картофиайрян, печени чушки (от буркан...), главите на порция зарган Simple Smile), хайвер с филия препечен хляб и порция пържен сафрид, след 22:00 - палачинка с шоколадябълкак-вицакраставица (к-вица)

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 20:53 от Лебед

# 107
Лебед, видя ли, че не са 10 килата Heart
Много е яко това с таблицата.На мен пък ми тежи да пиша менюта и затова не пиша много много.
Стремя се да се храня ВМ-НВХ по либерално, но по правилата на системата. Малко ми е трудно с адаптацията, но
вече взех да идвам на мене си Simple Smile
FB, хубава и режимна почивка ти пожелавам!
Коста, ти тренираш ли нещо?
Жени, и тя се позагуби.Да идва да се отчита амаха Wink
И да се похваля в неделя кантара показа - 1,400 кг за седмицата.Да видим тази неделя какво ще покаже.

# 108
  • ВАРНА
Един запис да направя за да Ви следя.
Кърмих до скоро втория си син, имам много за сваляне. Знам, че Системата работи, правила съм я преди години /след първото раждане и кърмене/.
Съвсем скоро ще се включа в редиците Ви.

# 109
И аз си карам по режима, гледам и аз като Ева да карам ВМНВХ/палео.
Ева, тренирам всеки ден без неделя, а в сряда понякога и двуразово.
Мъжът ми реши, че ще си поръча къри с доставка, така че аз си измих зъбите и се качих горе да си легна. Гладна съм и на мен ми се яде къри, но е 21:30. Пък и предпочитам да съм слаба ако може 😂

# 110
Днес много ми се спи, пих малко вода (сега се опитвам да наваксам с водата, но уви.. сънят е по-силен и заспивам) и съответно леко минах границите.
От бързото качване и сваляне съм изтощена и със сигурност ми липсват минерали.

Ден 223:
з(10:00): малко по-малко от половин пакет сухари от ръжено-пшеничен хляб + микро шоколадче + порция макарони на фурна
о(14:30): агнешка дроб-сърма с кисело мляко
в(22:00): половин малка пица и половин парче торта (бяхме на рожден ден, можех и да не ям... ама...)
Утре, кантар! Лека нощ!

# 111
  • У дома
Добро утроо...аз съм ок с храната, нооо вечерята ми не е точно Системна. Основно хапвам месо и салата,сутрин яйца. По цял ден сме навън по задачи и нямам време за нищо. Днес багажи ще оправям. Замислено меню: З кафе с мляко, сигурно пак яйца с масло, О месо или риба със салатка домати и печени чушки, В нямам никаква идея, ако ми се получи фаст ще е чудесно...
Лек и усмихнат почивен ден😉

# 112
днес съм в потрес от себе си. ходихме на бънджи за детето и го мериха на кантар за да видят достатъчно кила ли е. та помолих и аз да се кача и хоп 2 кг. отгоре, но след закуска и половинка вода. направо се възмутих и на обяд мушнах плодова бира с цаца и вечерях в 6 ябълка и в 7 салата със сирене от яд. дано да не е верен кантара........иначе язък за морските ми лишения. виждам, че всички се движите в норми, поздравления. пиша от телефон и ми е трудно.

# 113
  • на острова на мечтите
Аз само ви следя.
Ние сме на път и понякога режима ми убягва. Но пък ходим много. На ден по 7/8 км. Ще се тегля след седмица. Дотогава ще се наслаждавам на ваканцията,че от септември пак започва офанзивата.

# 114
Макар, в момента, да съм отново 66,5 динамиката на килограмите ми не спира да е с голяма амплитуда. Видях и 65,5 и 67,5... Ще се претегля отново след 10-тина дена.

Ден 224:
з(10:00): кисело мляко със сухари, слънчогледови семки, сусамов тахан и мед
з2: 4 сини сливи (гигантски, май се водят кюстендилски) и две чепки грозде (една с бяло и една с черно, мляс!)
о(14:30): шопска салата + качамак със сирене
в(21:30): кисело мляко със сухари, слънчогледови семки, сусамов тахан и мед

Лятото е за да му се наслаждаваме, в крайна сметка!

Ден 225:
з(10:00): купешка баница с маргарин и всякакви красоти...
о(13:30): шопска салата + пиле със зеленчуци
сз(15:30): две круши, праскова, смокиня... всичко току-що откъснато (направо си се хваля!)
в(20:30 - 22:30): кюфтета и кебапчета, пръчки бекон + шопска салата с градински зеленчуци и парче домашен сладкиш толкова вкусно изглеждаше, че беше грехота да го оставям за другия ден :Р

Последна редакция: нд, 19 авг 2018, 23:16 от Лебед

# 115
Събираме се с приятели всяка вечер... и... не е оправдание, но... това лято се изниза без да го усетим, та... май, всички приятели се опитваме да компендираме, в момента.

Ден 226:
з(10:00): купешки кроасан с кашкавал...
о(13:30): шопска салата + качамак със сирене
сз(19:00): круша
в(21:30 - 22:30): сач с всякакви меса + половин тарталета с плодове

# 116
  • Варна
Ахой ,красавици.Ще трябва да си посипя главата с пепел. Simple Smile).Имах гости у нас за седмица,плюс рожден ден на синовете ми,станаха на 15 г,и общо взето никакъв режим не спазвах..Но от днес,стискайте палци,трябва сериозно да се заема.Добре,че нямам кантар наблизо..
З.Кафе с мляко,две круши
О и В шопска..без ракия,хихи
Хубав ден ви пожелавам.

# 117
и аз май опускам края....но утре последно ще нарушавам леко и в сряда, като се приберем и видя резила и ще влизам в релси, нямам друг избор просто.

# 118
Здравейте, мацки, отдавна не съм писала тук. Бяхме на екскурзия в чужбина и нямаше как да спазвам режима. Върнах се с 3 качени кг за 5 дни, при положение, че ходехме по 12-13 км дневно и не съм яла кой знае колко. Явно задържам вода и си купих хидролесс слим, вследствие на който половината качено падна за 2 дни. От няколко дни съм пак на режима също. Simple Smile

За днес закуската беше 3 принцеси с кайма и кашкавал и 2 бисквити. За обяд си правя леща, а вечерята ще е шопска салатка.

Хубав ден и минуси!

# 119
Здравейте. От вчера се опитвам да съм режимна. И друг път съм го правила...да ме пита човек защо все се отказвам по средата. Много съм играла с килограмите през последните години от -10 до +10. От няколко години не ям месо и може би заради повечето въглехидрати започнах да качвам. Надявам се да свикна с режима до такава степен, че да ми остане начин на хранене. Старт от 74кг. 
З -препечена филия ръжен хляб с масло и сирене.
о- Елда с домати, лук и сирене, /моя си измислица/ и 1/2 кофичка кисело мляко
в- мисля да е  шопска салата

Общи условия

Активация на акаунт