Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 27

• 66 361
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Честно казано, аз по-скоро бих се радвала да се потвърди и да я извадим, защото мисля, че в това е разковничето, освен това колкото случая знам на извадена сливица при деца, всички са претърпели значително подобрение по отношение на боледувания и т.н. Нямам нерви да се занимавам с хомеопатия, в която и по принцип не вярвам, имам малко бебе и търся кардинален начин да намаля боледуванията на големия,за да не носи зарази вкъщи, а и за да го облекча самия него от пиенето на лекарства през седмица.

Благодаря на всички за мненията! Ще го заведа в понеделник, вече съм уговила часа, а пък ако не остана доволна или не получа категорино становище за/против, ще се допитам пак до вас за други специалисти. Още веднъж благодаря!

# 181
  • София
Може ли някой да ми препоръча добър ортопед в Токуда? Бременна съм, а китката много ме боли. Не съм се пренатоварвала и т.н.

# 182
Има ли някой, чието дете е посещавало Шрот лагер в Токуда? Моля да ми пишете съобщение какво представлява как протича и т.н.

# 183
Може ли някой да ми препоръча добър ортопед в Токуда? Бременна съм, а китката много ме боли. Не съм се пренатоварвала и т.н.
Влаев или Пашов.

# 184
  • Хасково
Отново ще увеличават цените в цялата болница. Докато чаках за преглед рецепционистките прозвъняваха пациентите със записан час след 1ви септември, като ги предупреждаваха, че ще има увеличение без да уточняват с колко и да питат дали часовете остават.

# 185
  • София
Отново ще увеличават цените в цялата болница. Докато чаках за преглед рецепционистките прозвъняваха пациентите със записан час след 1ви септември, като ги предупреждаваха, че ще има увеличение без да уточняват с колко и да питат дали часовете остават.

Страшно сега раждането ще стане 3000, че до сега беше малко Wink

# 186
Може да не увеличават цената на раждането. В началото на годината вдигнаха на преглед и тонове.

# 187
  • София
Може да не увеличават цената на раждането. В началото на годината вдигнаха на преглед и тонове.

Силно се надявам да не се качи цената амаааа надали ще подпитам аз днес и ще кажа Simple Smile

# 188
Ще сме благодарни да пишеш Wink

С тези увеличения май искат да си подберат по-заможни пациенти.

# 189
  • София
Ще сме благодарни да пишеш Wink

С тези увеличения май искат да си подберат по-заможни пациенти.

Нямам думи не стига, че е скъпотия ами и оплаквания чувам за тези пари незнам какво трябва да правят с родилките....

# 190
И според мен целта е не всеки да ходи там, а да стане за по-платежоспособни пациенти.

# 191
  • Хасково
Ами точно това е, че дори служителите не знаеха с колко точно ще бъде увеличението, но ги бяха накарали да звънят предварително и те самите се възмущаваха помежду си.  Само дочух увеличение на цените за цялата болница...

# 192
  • София
Какво значи по платежоспособни???? Аз съм нормален човек, който иска нормални условия за детето си и себе си и с мъка съм ги събрала тия пари. Мисля, че всяка жена има правото на отношение и грижи!

# 193
Разбира се, че всеки иска нормални условия, но те си гонят търговския интерес, т.е. знаят, че който не го устройва, има други болници. Не мисля, че се натискат за пациенти, тъй като такива винаги ще имат достатъчно, не им е нужен наплив чак. Та така, аз се отказах преди 2 години да ходя там на профилактични, хайде парите да кажем, че ще ги приема, не ходим всеки ден на преглед, ако няма проблем, но твърде много чакане беше както за записване на час, така и в самия ден за един работещ човек, пък накрая вече и малко попретупване ставаше от това, че чака много народ. За раждане не знам дали ще ги вдигнат, ако се реша на второ ще мисля, не че първото там родих, но обмислях в началото.

# 194
  • София
75лв вече за преглед една дама в обща група го сподели, аз питах на рецепция не  ми дадоха точна информация Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт