Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 27

• 66 358
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
  • София
За какъв преглед се плаща 75 лева? Ехография на млечни жлези си е все още 40 лева.

# 196
  • София
Преглед при уролог + ехография = 88 лв

# 197
  • София
За какъв преглед се плаща 75 лева? Ехография на млечни жлези си е все още 40 лева.

АГ преглед Simple Smile 75 лв, като цяло рецепционистката каза, че ще скочат цените навсякъде не само в АГ, но както казах не пожела да ми даде информация точно с колко........

Wonder_woman__ за тия пари очаквам и кафе с кроасан да ми дадат като влизам в тая болница...... нямам думи

# 198
Е, в крайна сметка никой не ни насилва да ходим там.  Когато трябваше да правя тонове Димитров ме попита къде желая да ги правя, аз казах Токуда. Никой не ме е карал.
Спор1д мен наистина искат да си отсеят пациентите.

# 199
  • София
Е, в крайна сметка никой не ни насилва да ходим там.  Когато трябваше да правя тонове Димитров ме попита къде желая да ги правя, аз казах Токуда. Никой не ме е карал.
Спор1д мен наистина искат да си отсеят пациентите.

И къде да ида в Щерев или в Надежда??? Нали се сещате при най-малкото усложнение другите частни болници нищо не могат да направят, Щерев примерно си прехвърлят пациентките най-вече в Майчин дом чувала съм, че според зависи понякога и в Токуда. Никой не ме кара да, но по-добре да съм сигурна, че няма да ме размъкват по други болници, не че пък някой път е гаранция...Между другото няма да дигат смао цените в Токуда , а като цяло и в други болници просто не ме е интересувало къде с колко.

# 200
  • Хасково
Не знам какво искат, но ми е интересно дали след като увеличат цените, лекарите ще имат повече време да ти обръщат внимание?! Последните два пъти при двама различни специалисти се чувствах  все едно лекарите закъсняват за някъде и всичко на две на три, чак да ти е неудобно да си зададеш въпросите и да си кажеш оплакванията, защото трябва да влиза следващия пациент Hushed

# 201
Ами така се предполага уж, нали като вдигнат цените ще има по-малко пациенти, следователно повече време ще им се отделя уж.

# 202
  • Хасково
Ами те и сега може да имат по-малко пациенти, като просто оставят повече време между часовете. Сега имам чувството, чв това време е 5мин. В крайна сметка нали затова се записват часове и за добрите специалисти са за след седмици/месеци.

# 203
Здравейте,
Продължавам с издирването на моят АГ за проследяване и израждане и да е много добър при секцио. В тази връзка, какво ще кажете за Сузи Нашар? До колкото съм остана с впечатление от до тук прочетеното, тя е по-скоро за естествено раждане... Има ли скоро родили при нея със секцио?

Здравей! Родих с планово секцио при д-р Нашар преди година и 8 месеца, когато беше в Майчин дом. Сега след месец отново ми предстои раждане и пак ще съм при нея, но в Токуда. Наистина е за естественото раждане и ако няма медицински причини може и да не се съгласи да прави секцио само по желание на майката. Иначе като лекар и човек е прекрасна, тя ми следи и двете бременностти. Обяснява подробно, ако има някакъв проблем реагира мигновено, поне при мен. Първото секцио при нея мина много леко. Сега като чета и започвам да се плаша с този анестезиолог, но поне с нея съм спокойна.

# 204
А защо се притеснявате от анестезиолога ? Аз бях секцио в Токуда преди година и два месеца и анестезиолога беше страхотен, нищо не съм усетила нито по време на операцията, нито при слагането на упойката.

# 205
И моят анестизиолог беше страхотен, а аз бях спешно секцио, с изтекли води и много силни болки. Дойде човека до мен, държа ми ръката и ми говори, докато ме хване упойката. За съжаление не помня името му.

# 206
  • София
Аз същи нямам никакви оплаквания от анестезиоложката на първото ми секцио, Биляна Каменова, перфектно си свърши работата, но тоя този път беше под всякаква критика. Дано просто съм била с късата клечка и да не е тенденция, въореки, че и други се оплакваха от нехо, а уж е завеждащ анестезиологочното отделение. И като отношение и като поставяне на упойката беше много зле.

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 21:07 от Buena esperanza

# 207
  • София
Аз също имам коментари към анестезиолозите. Упойката ми я постави един млад лекар всичко мина точно, но от шефа им и аз не съм доволна. Твърдеше, че не може да ме боли, а болеше. После ми направи кофти коментар когато ми махаше катетъра.

С първото раждане именно от анестезиолога получих най-голяма грижа. Винаги ще го помня и споменавам с добро! Изключителен беше!

# 208
  • София
На мен също ми твътдеше, че няма как да не ме е хванала упойката, а мен десния крак и корема ми бяха почти абсолютно необезболени и усетих като почнаха да ме режат и се развиках, та той тогава се задейства. А аз много добре знам какво е усещането при правилно поставена спинална имайки предвид, че това ми беше за трети път. Отделно се държа доста хладно и даже не поздрави като влезе в операционна. И още нещо, не ме консултира преди операцията, чакха го в стаята, както ми беше наредено и изведнъж се оказва, че той ме бил консултирал по документи, денек разписал се е на досието ми и това е.  Очи в очи го видях в самата операцоинна сефте.
За сравнение пътвото ми секцио беше по спешност с нон стоп контракции дпри в момента на поставяне на спиналната, но жената се справи перфектно и от гърдите надоли не усещах абсолютно нищо. Няма как да ме убеди някой, че да си мърдам  единия крак след поставена упойка. е нормално!!! Ако е сложена както трябва си труп от кръста надолу.

# 209
На мен също ми твътдеше, че няма как да не ме е хванала упойката, а мен десния крак и корема ми бяха почти абсолютно необезболени и усетих като почнаха да ме режат и се развиках, та той тогава се задейства. А аз много добре знам какво е усещането при правилно поставена спинална имайки предвид, че това ми беше за трети път. Отделно се държа доста хладно и даже не поздрави като влезе в операционна. И още нещо, не ме консултира преди операцията, чакха го в стаята, както ми беше наредено и изведнъж се оказва, че той ме бил консултирал по документи, денек разписал се е на досието ми и това е.  Очи в очи го видях в самата операцоинна сефте.
За сравнение пътвото ми секцио беше по спешност с нон стоп контракции дпри в момента на поставяне на спиналната, но жената се справи перфектно и от гърдите надоли не усещах абсолютно нищо. Няма как да ме убеди някой, че да си мърдам  единия крак след поставена упойка. е нормално!!! Ако е сложена както трябва си труп от кръста надолу.
Кажете името на въпросния анестезиолог!?

Общи условия

Активация на акаунт