Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 27

• 66 363
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Два поста по-горе прочетете - шефът на анестезиолозите ✌ а назад е писала и името.

Аз съм много доволна от моя анестезиолог, нищо не усещах. Беше много любезен. Като ми вкара лекарството усетих затопляне. После започна да ме боцка по тялото с една игличка, за да установим к де има чувствителност. Дори почна да ми се приспива, но бързо ми избистри погледа.

# 211
  • София
И какво ако дойде въпросният лекар ще кажете „ааа не аз този не го искам” и персонала ще каже „да разбира се няма проблем веднага ще ви го сменим” , звучи ми много хубаво подвпредвид как се държат изобщо с родилките.

# 212
link=topic=1050346.msg37242958#msg37242958 date=1535142051]
И какво ако дойде въпросният лекар ще кажете „ааа не аз този не го искам” и персонала ще каже „да разбира се няма проблем веднага ще ви го сменим” , звучи ми много хубаво подвпредвид как се държат изобщо с родилките.
[/quote]Предварително ще се уговоря,че не го искам или да ще кажа и никой няма да се държи или прави с мен нещо което аз неискам!

# 213
  • София
link=topic=1050346.msg37242958#msg37242958 date=1535142051]
Предварително ще се уговоря,че не го искам или да ще кажа и никой няма да се държи или прави с мен нещо което аз неискам!
[/quote]
Ами щом смятате, че ще ви послушат Simple Smile дано то идва който е на смяна Simple Smile

# 214
И аз мисля, че няма такова нещо. Анестезиолозите и без това са кът, който е на смяна идва.
Моя приятелка лекарката й къде на шега къде не и беше казала, ако може да не ражда в събота и неделя, че тогава какви анестезиолози има...
В крайна сметка се случи да роди през седмицата, но и тя не беше доволна, не помни името, но каза че все едно почти е нямала упойка, а след това докато я изпишат е имала зверско главоболие с повръщане.
Доста зачестяват такива оплаквания, дано да си обърнат внимание н тези кадри.

# 215
Добрите анестезиолози са кът. Вечерно време, събта ии неделя са специализанти. Но ако се наложи нещо, което специализантът не умее викат от лекарите. Докато лежах в родилното една девойка раждаше, специализантът нощна смяна не можеше да слага епидурална и титулярът се уговори с акушерката да се чуят акоо наближи разкритие за упойка, за да дойде.

Скрит текст:

Извън темата - предвид се пише без представки "на","в" и т.н.
Не искам са две думи. [\spoiler]

# 216
  • София
Разчиташ на късмета си и това е. След като не ме хвана спиналната ме приспаха с пълна, като разбрах, че ще ми слагат пълна животът ми мина на лента, защото всичко това се случва дни след онзи случай с починалата родилка в Плевен и детето и в кома, защото не са го извадили навреме. Добре, че беше Колева да ме успокои, че всичко ще е наред и с бебето и с мен, това е последното, което помня преди да заспя. Много дължа на тази жена. И на неонатолозите!

# 217
Момичета, тези специализанти, как може да работят сами без наставника си? Това е забранено. Специализант няма право да работи с пациент без менторът му да е да него. Или и в частните болница се нарушават правилата? На тези въпроси естествено, че вие не можете да отговорите, но поне трябва да знаем тези неща и да не се съгласяваме. От къде на къде специализант? За това ли плащам камара пари? Да отиваме в Майчин дом, след като сме съгласни специализанти да ни израждат.

# 218
Никой не ни е опрял пистолет в главата и да ни кара да отидем в тази болница.
Като нещо не ни изнася се махаме.
Кеф ти Надежда, кеф ти МД. Също с неонатология 3то ниво. А колко още чстни и държавни болници има...

Съмнявам се да нарушават правилата. Явно ние не сме запознати със закона, но съм далеч от мисълта, че Токуда правят каквото си искат.

# 219
  • София
Момичета, тези специализанти, как може да работят сами без наставника си? Това е забранено. Специализант няма право да работи с пациент без менторът му да е да него. Или и в частните болница се нарушават правилата? На тези въпроси естествено, че вие не можете да отговорите, но поне трябва да знаем тези неща и да не се съгласяваме. От къде на къде специализант? За това ли плащам камара пари? Да отиваме в Майчин дом, след като сме съгласни специализанти да ни израждат.
Специализанти работят сами на смени и в държавни болници не само в частни БЕЗ МЕНТОРИТЕ СИ ...пълна скръб Simple Smile
Колкото до това кое как де пише хайде в друга тема да давате обяснения Simple Smile

# 220
Май за последно си правя цитонамазка в Токуда. Още не е готова, мина повече от седмица и звънях и ми казаха, че излезат най-малко след 10 дни и не ги качват в системата си, а трябва да ходя на място да си я взема и то в часовете когато лекарят бил на смяна. Че от какъв зор??? То ако е първа - втора група нямам работа при лекаря въобще.

# 221
  • София
Май за последно си правя цитонамазка в Токуда. Още не е готова, мина повече от седмица и звънях и ми казаха, че излезат най-малко след 10 дни и не ги качват в системата си, а трябва да ходя на място да си я взема и то в часовете когато лекарят бил на смяна. Че от какъв зор??? То ако е първа - втора група нямам работа при лекаря въобще.
При кой лекар сте? Ако сте първа или втора група наистина не виждам смисъл да се получава резултата от лекар нали си имате парола за онлайн резилтатите. Но и аз съм чакала около седмица за цитонамазка, а това, че не ги качват в системата не е вярно... моята си е качена

# 222
  • София
И в други болници ми отказаха онлайн резултата от цитонамазката. Явно имат право и ги разбирам.

# 223
И на мен са ми отказвали цито от други болници онлайн.

# 224
Досега никой не е споделял, че специализант му е слагал упойка на раждането. Откъде-накъде се правят подобни заключения?

Общи условия

Активация на акаунт