Тежка форма на ОКР, депресия и сигурно още нещо.

• 999
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте! Чета теми тук в БГ мама от както се помня, но ето, че и моят момент дойде, защото трудно вече се справям психически. Както става ясно от заглавието, съм с тежко състояние на ОКР. Вече 20 години, по-верен враг не съм имала. Бихте ли могли да ме насочите към изпробван клиничен психолог, жена, която да се занимава и има опит с ОКР? Предварително благодаря от сърце. Бъдете здрави!

# 1
Хапчетата не овладяват ли тези епизоди? Вероятно са в малко количество или са време за смяна

# 2
Здравейте! Чета теми тук в БГ мама от както се помня, но ето, че и моят момент дойде, защото трудно вече се справям психически. Както става ясно от заглавието, съм с тежко състояние на ОКР. Вече 20 години, по-верен враг не съм имала. Бихте ли могли да ме насочите към изпробван клиничен психолог, жена, която да се занимава и има опит с ОКР? Предварително благодаря от сърце. Бъдете здрави!

Ако положението е толкова тежко с психолог само ще си загубите времето.
Намерете психиатър и започнете терапия.

# 3
+1 мнение, че ви е нужен психиатър.

# 4
Не сте писали в кой град търсите и дали може онлайн...

Общи условия

Активация на акаунт