Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 27

• 66 380
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Досега никой не е споделял, че специализант му е слагал упойка на раждането. Откъде-накъде се правят подобни заключения?

Виж пост 215 на тази страница

# 226
В него пише, че специализант НЕ МОЖЕ да слага епидурална и явно не е слагал, а е дошъл друг лекар. Ама цъкането и вайкането почна...

# 227
В него пише, че специализант НЕ МОЖЕ да слага епидурална и явно не е слагал, а е дошъл друг лекар. Ама цъкането и вайкането почна...

"Вечерно време, събта ии неделя са специализанти. Но ако се наложи нещо, което специализантът не умее викат от лекарите."

Какво по-ясно от това? Те са на работа и слагат упойка, ако не могат викат лекар. 
Ясно е, кой чете с неразбиране.

# 228
Нощем секцио се случва сигурно веднъж в годината, а събота и неделя, ако се случи и трябва да се поставя упойка, явно викат лекари. Изобщо не виждам защо трябва да се пишат глупости и да се плашат хората. Пък и инфото нищо не казва, а само, че за някой са викали лекар.

# 229
Здравейте включвам се и аз. Записала съм си час за следене при д-р Колева. Искам и да раждам секцио при нея. Някой който се е слядял при нея и е раждал, може ли да каже дали е доволен от нея? Смисъл добре ли се отнася, обръща ли достатъчно внимание и обяснява ли? Аз се места от моя лек извършил инвитрото ми, защото не обръща достатъчно внимание и прегледите са по 5 Мин. до сега освен биохимичен скрининг не ми назначил никакви изследвания. Ще се преглеждам по ЗК, но каквото се налага ще си и плащам, заради това че ще бъда по ЗК дали няма да се държи с мен не както с другите?

# 230
Аз раждах миналото лято секцио късно вечерта и упойката ми я постави д-р Площаков!
Всичко беше наред, а той е прекрасен човек и професионалист!
Предстои ми тази седмица операция в болницата с пълна упойка и ме наплашихте с тези анестезиолози! :/

# 231
Ами именно, пишат се глупости на килограм без изобщо да се мисли, че тук четат хора, на които им предстои операция.

Всичко ще е наред, не се притеснявай. Токуда е сериозна болница и не вярвам да се отнасят безотговорно към нещо толкова сериозно.

# 232
Ася, има много мнения за Колева. Върни се и прочети тази тема и предходната Wink

# 233
Някой може ли да ми каже, цената за раждането преди или след това се заплаща?

# 234
В деня на изписване.

# 235
Токуда е отличен избор на болница за раждане:
- първокласни лекари,
- неонатология, дори и да тръгне преждевременно раждане няма проблем да го поемат;
- МБАЛ-дори и нещо да се обърка по време на раждане имат всякакви лекари и отделения налични на място и могат да реагират веднага;
-чистота на завидно ниво;
-грижа и отношение към пациента ма високо ниво;
-въведоха пакетна услуга, което направи проследяването на бременност много лесно и на конкуре тна цена;
-родилното отделение е като 5-звезден хотел;
Относно анастезиолозите - аз мога само да изкажа дълбока благодарност към д-р Петелов за вниманието, грижата и отговорността, с която се отнесе към мен по време на раждането. В друга тема вечв писах подробно.

# 236
  • София
Ако някой не ви каже, че д-ра е специализант, няма и да разберете.

# 237
Ако някой не ви каже, че д-ра е специализант, няма и да разберете.
Точно.
Аз разбрах после, че упойката ми е сложил специализанта и то от епикризата. Беше записано името на жена, която присъстваше и беше със специализанта по време на секциото (аз я мислех че е мед. сестра  Simple Smile  ). Много съм доволна от момчето.
Не  се вкарвайте във излишни филми за упойките. Всичко е под контрол. Дори и ние да не го виждаме, сигурна съм че го има.

# 238
Някой знае ли сега като има ново родилно отделение, дали има повече от една ВИП и една единица стая?

# 239
Мисля, че в сайта пишеше. Провери в раздел родилно отделение.
В родилното на 3я етаж има 2 единични стаи, а не една.

Общи условия

Активация на акаунт