Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 27

• 66 418
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
2010 когато ме оперираха, подписах нещо като договор за дарение в размер на 700 лв. за това, че избирам екипът на др. Карагьозов. Но не е било под масата, а на регистратурата.
Февруари 2018 родих, във фактурата си пише избор на екип, подобрени условия, пакет за детет.

# 406
Аз родих 2015, по-официално документирани и платени 2100 лв - здраве му кажи Simple Smile
Явно по-рано са били парите под масата

# 407
Те не бяха под масата, а документално бяха оформени като дарение. Такива неща вече няма.

# 408
  • София
Пари под масата в Токуда? Искрено ме разсмя Joy Каквито и да са били цените в болницата през годините винаги всичко е било официално и на касата, това да не ти е МД. Раждала съм два пъти там, 2013 и 2018, и съм лежала още 4 пъти по друг повод, та говоря съвсем подплатено откъм факти.

# 409
За никого не е тайна какво желаят лекарите когато са насаме с пациентите в кабинета. Затова ми беше въпроса Simple Smile
Радвам се, че сега не е така. Не ставаше дума специално за раждането, а за други манипулации. Щом няма такива неща и на вас не са се случвали, това е прекрасно!

# 410
И аз ще се включа за парите под масата, понеже до преди време ползвах Токуда почти за всичко и за мен и за детето, може би от 2010 г., точно това ми е било спокойно винаги - не трябва да мислиш, че някой нещо очаква, нито намеци е имало нищо, и за раждане и за други процедури. Дарението предполагам е било начин да се оформи плащане, което по някаква причина не са могли да фактурират като услуга. Но това са пари платени на болницата официално срещу съответния документ.

# 411
  • София
Имате ли представа дали др Колева ще ме приеме и без час ако отида? Не успявам да се свържа с регистратурата на отделението, за да попитам, а и не знам работното и време точно, за да преценя кога да отида най-добре!..

# 412
Здравейте, за първи път пиша тук и се надявам да съм попаднала на правилното място и да има кой да отговори на въпроса ми! При планово секцио в Токуда се иска постъпване ден по-рано. Можете ли да ми кажете защо? Искат всички изследвания, вкл. Хив, Васерман и т.н., но взимат ли кръв за изследване на същите тези параметри преди самото раждане или е само за пкк? Предварително благодаря

# 413
  • София
Здравейте, за първи път пиша тук и се надявам да съм попаднала на правилното място и да има кой да отговори на въпроса ми! При планово секцио в Токуда се иска постъпване ден по-рано. Можете ли да ми кажете защо? Искат всички изследвания, вкл. Хив, Васерман и т.н., но взимат ли кръв за изследване на същите тези параметри преди самото раждане или е само за пкк? Предварително благодаря

Ми, защото ти се правят допълнителни изследвания плюс това те подготвят за самото секцио Simple Smile Още повече, че ако си рано сутринта все пак няма те първа да те викнат в4 или 5 часа сутрин, за да те подготвят тепърва Simple Smile

# 414
  • София
Имате ли представа дали др Колева ще ме приеме и без час ако отида? Не успявам да се свържа с регистратурата на отделението, за да попитам, а и не знам работното и време точно, за да преценя кога да отида най-добре!..

Иди на място ако си сигурна, че Д-р Колева е на смяна те ще и кажат, че си там и тя ще прецени дали да те приеме най-вероятно ще Simple Smile

# 415

Ако си нейна пациентка би трябвало да имаш телефона и и можеш да и пишеш на вайбър, да обясниш какъв е проблемът и тя ще ти каже дали да отидеш и кога и без час.

# 416
Да, да, това го разбирам. По-скоро се интересувам дали там ти правят повторно Васерман, хепатит и т.н., защото аз съм правила само веднъж, в началото на бремеността. Не са ми искали нови и си мислех, че там преди операция също ти ги правят

# 417
  • София
Да, да, това го разбирам. По-скоро се интересувам дали там ти правят повторно Васерман, хепатит и т.н., защото аз съм правила само веднъж, в началото на бремеността. Не са ми искали нови и си мислех, че там преди операция също ти ги правят

Ми нямам идея, но те си имат срок мисля, че 6 месеца и после не са валидни. Някоя майка със секцио ще каже дали е така. Иначе да и мойте са от началото на бременността.

# 418
Не се правят втори път тези изследвания. Веднъж е достатъчно. В болницата също не ги повтарят. А най-добре да питате лекаря си, защото моето инфо е отпреди 2 години.

# 419
Е, добре, де. Може ли да стане някаква грешка, нещо да се пропусне или с всички прегледи, ферална и биохимичен, няма как. Става въорос, ако има проблем с бебчето

Общи условия

Активация на акаунт