Паническо разстройство - 33

• 80 062
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Все по-интересно става. Оказва се, че витамин Д е свързан с инсулиновата резистентност и по-точно той помага за усвояване на инсулина. Аз съм с резистентност. Отделно при проблеми с щитовидната не се усвоява витамин Д. А аз съм с хипофункция. Пък нисък витамин Д следва депресия. Чувствам се като Шерлок Хоумс. Ако успея да разнищя на всичките проблеми първопричината ще бъде...уникално. Размечтах се. Grinning

# 136
  • София
И аз така от ровене си открих инсулиновата резистентност, и от още по- голямо ровене хиатална херния. Ама е обезкуражаващо да трябва сами да си търсим причините за разни симптоми.

# 137
И аз май имам инсулинова резистентност, независимо, че резултатите ми са добри. Иначе откъде това дебелеене.
Аз пък съм много тревожна. Не знам дали от липсата на работа, или нещо друго, но сутрин направо ставам със зверска тревожност и нищо не ми се прави. даже любимото ми готвене върша вече на сила.

# 138
От нерви може. Как се храниш? Щом са ти добри изследванията - каква ИР. Стига, не си набивайте глупости, това е излишно напрежение. Няма да получиш по-голямо доказателство от медицински изследвания. Simple Smile

# 139
Али, до болка познати тази тревожност и паника, като се събудя от безработицата. Ужас изпитвам.

Бях по Пирин (първите 3 публикации):
https://web.facebook.com/tanja.ilkova.7

Но не беше като минали години - нямаше я тази магия, една тежест в мен...

Почнах деанксит, той нали действаше веднага. 5 ден го пия. Имам чувството, че от него получавам по-чести и силни пристъпи на паника.

Айде да ходя да се разходя, да не лежа и да цикля само.

# 140
Джери, ти пък поне се скъсваш от пантосване. Как може да ти е тревожно. Аз ако живеех така разнообразно, нямаше да съм чак така умърлушена.... Рък то какво, от печката до компютъра и обратно. добре, че половинчо ме извежда . Другата седмица тръгваме за 20 дни на почивка, от, които 6 дни ще са в Нареченски бани. Такива надежди възлагам на този Наречен. Мислим и до баба Юлия да ходим, ама още не съм и звънила. Ама с тези кила ме шубе, да не се захлещя между скаличките....

# 141
Али, ментосвам ама аз си знам какво ми е. Поне малко се поразнообразиш и пак те връхлита ужасът.
И да не ме пропуснете, ако минете през Благоевград. Ще ти пратя новия номер на телефона ми.
И не се мисли за дебела, чак пък и откъде го измисли, няма да минеш. Глупости Sparkling Heart

# 142
Офф що така ми е гадно. Някъв натиск в гърлото и стомаха, нещо като гадене и се чудя дали не е от ч.дроб, яко съм се филмирала.

# 143
Маслините бяха от едно бурканче Simple Smile
Днес съм много изнервена
В нищо не ми върви

# 144
Този деанксит ми действа адски зле. Половин час, след като го пия, попадам във влакче на ужасите. Такива паники до сега не са ме сполетявали.

И на мен ми беше зле днес. Май нещо има. Братовчетка ми, дето няма такива проблеми едвам се влачеше от от ужасно състояние - нереалност, гадене, виене на свят, слабост.

# 145
Този деанксит ми действа адски зле. Половин час, след като го пия, попадам във влакче на ужасите. Такива паники до сега не са ме сполетявали.

И на мен ми беше зле днес. Май нещо има. Братовчетка ми, дето няма такива проблеми едвам се влачеше от от ужасно състояние - нереалност, гадене, виене на свят, слабост.
Аз си мисля, че Сероксата не ми действа вече Sad Ставам, гади ми се, стегнато ми е, болка тук там, сега както си лежах и като се изправих щях да падна. Кръвното е нормално, така ми се завъртя всичко и сега ми е лоши #Crazy пак полудявам, сега ме е страх. Пак ли този порочен кръг  #Crazy

Джеренце, от Деанксита и аз имах пристъпи. Бях като парцал и с пристъпи.

# 146
Джери, пси ми каза, че деанксита не влияе на паник атаките. На мен ми помагаше когато имах тревожност(някакви лоши мисли). Но когато опитвах да се лекувам само с него за паник атаки, нямаше ефект.

# 147
  • Перник
Днес до обяд и аз не бях  хич добре. Прилошавану, сърцебиене, паника. Писна миии. Идея нямам какво ги провокира тея идиотски състояния...

# 148
Момичета аз Ципралекс пия и Флуанксол и съм много доволна, от психиатъра знам, че Флуанксол съдържал 2 молекули успокоително спрямо Деанксита

# 149
Да, много ми е познато...до болка, чувството за тревога на събуждане. Просто изведнъж мозъка се събужда, сещаш се за реалността и бам...вече те стяга гърлото и сърцето ти хлопа. Всеки ден почти съм така. Но имам и извънредно лоши дни, в които просто ми иде да скоча като се събудя и се сетя за живота си. Други дни са просто тревожни.
Джери, добре дошла в клуба на хората, на които Деанксит вреди, а не помага. Не знам защо го дават това хапче като най-леко, най-безопасно. То си е гадно от всякъде. На парцал ставаш, а си се тресеш от паника вътрешно.

Общи условия

Активация на акаунт