Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 6

• 78 050
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Успех Simple Smile Пожелавам ти две чертички и вече на Коледа бременна като подарък Wink

# 106
Успех момичета нека всички по коледа носим туптящи срчица в нас

# 107
Здравейте, мили момичета.
В подготовка за ЗЕТ съм, а тотално съм забравила много неща - мина доста време от последния ми такъв трансфер.На естрофем съм от втори ден на цикъла и искам да попитам дали стойностите на ЛХ са важни в случая - на 10-ти ден си пуснах изследвания, за да проверя нивото на хормоните, защото ме заболяха гърдите, а доктора ме вика на преглед на 13-ти ден. Прогестерона ми е добре - 0,05ng/ml, но ЛХ е 19,45  U/ml. Нямам доминантен фоликул - на втори ден имах един 13 мм., но е регресирал и не се видя на 9-ти ден. Ще ми припомни ли някой дали в случая трябва да се притеснявам от тази стойност на ЛХ и дали ще се отрази по някакъв начин на лигавицата. Благодаря ви.

# 108
Здравейте и от мен, момичета! Записвам се в темата. В подготовка за ЗЕТ съм, 11-ти ден, на Климонорм и Лензето. Взеха ми кръв рано сутринта и чакам резултати. И аз съм забравила вече в какви стойности трябва да е ЛХ, най-добре питай лекаря си, за да не се притесняваш излишно. Стискам палци на всички, заслужаваме успешен финал!

# 109
Орса, щом няма фоликул не мисля, че е проблем. Аз също бях в подобна ситуация. Не помня колко точно ми беше ЛХ, но беше от типа на овулаторно. Е2 и прог ми бяха супер и направихме трансфер. Бременна съм в 29гс.

Успех на всички стартиращи!
babydust7babydust7babydust7

# 110
Благодаря ви момичета,
Със сигурност ще говоря с лекаря в събота, но нали знаете колко сме нетърпеливи да знаем всичко предварително, и поне аз, предпочитам да съм подготвена за всичко. Simple Smile

# 111
Момичета, при 11-ти ден и лигавица 7,5 мм имам ли някакъв шанс за ЗЕТ, според вас? Естрадиолът също е нисък 168. Докторът каза да изчакаме още няколко дни, но ако не вървят добре нещата ще канселираме опита.. Мъчно ми е, много исках вече да се получат нещата.

# 112
имаш още цяла седмица

# 113
Hope, моята лигавица е тънка и докторът исксше да изчакаме по-дълго последния път. Зет беше на 19 ден. Е, дори с тромбоцитна подложка не стана повече от 8.4 мм. Иначе бях на макс дози лензето 2х2 и естрофем 3х2. Резултат отрицателен, но едва ли заради лигавицата. Имаш време да поизчакаш и ще решите с доктора. Успех!

# 114
  • София/Севлиево
Сън, взимам си от прашеца,дано ми е късметлийски.
Хоуп, аз гоня такава лигавица-т.е. стигна ли 7,5-8 правим трансфер, а ти имаш и още време, така че има шанс да се получат нещата.Успех! Мен ме викат този път по-рано-на ден 9, но сега освен естрофема и климарата пия още гинко ,нар и детелини-т.е. всичко,което прочетох ,че може да помогне в моя случай.Ако и сега не стане ще настоявам за виагра(това обсъждахме преди лятната почивка,но док не беше много въодушевен)...

# 115
Ели Hug, подсети ме да добавя, че и аз слагах виагра като последния път я включихме дори 10-на дни преди трансфера, а не чак в деня преди ЗЕТ. Дебелината не се повлия повече от преди. Д-р каза, че уж подпомагала структурата, не толкова дебелината. Дебелината целяхме с тромбофцитната подложка от моя обработена периферна кръв, но я има 1мм, я не за 2-3 дни. Пиех и чай от гинко и бабини зъби, ядох нар... И пак не стана чудо.

# 116
  • София/Севлиево
Ех, Малага...Дано следващият път се получат нещата при теб,знам че ти е сложно,но пък не мисля , че е невъзможно.

# 117
Момичета, колко дни преди самия трансфер се спират Omega-3, Ресвератрол, Co Q10, Масло от вечерна иглика и Инозитол?
Успех на всички! 🙂 Flowers Hibiscus Flowers Grapes

# 118
Добро утро, момичета! Включвам се с не добри новини, уви! Подготвят ме за ЗЕТ. На 3-ти ден от мц, Progesterone ми беше 0,82 ng/ml, а на 13 ден- 3.320 ng/ml. На 3-ден LH-4.27 mIU/ml, а на 13 ден е  0.62mIU/ml. Съответно Estradiol-72.51 pg/ml на 3-ти ден и 1916.00pg/ml на 13-ти ден.Поставям вагинално 2х2 табл. "Естрофем". Дали от него или от това, че го поставях с +/-1 час разлика не знам, се повиши толкова много Progest. Докторът, естесвено иска да ме канселира, но все пак ми каза да пусна ново изсл-не на 16 ден от ц. Реши да проверим дали няма да спадне. Аз такъв случай досега не знам да има. Ще го послушам, обаче. Казва, че ще мисли за други варианти, като използване на "Декапептил", например. Това щяло да оскъпи процедурата и той не практикувал този метод. Честно казано, не разбрах точно кое и как. Все си мисля дали не направихме прегледа късно, чак на 13 ден. Искам да му предложа следв. цикъл да ме проследи от 10-11 ден и да намалим дозата на "Естрофем". Приемам всякакви ваши предложения и препоръки. Благодаря и приятна неделя!

Защо мислиш, че от естрофема ти се е повишил прогестерона?

# 119
Здравейте! Този цикъл направихме лека стимулация с Фемара, образувах 1 фоликул, но се спука ден преди пунцията. Заради Фемара на 9 ден от цикъла имах нисък естрадиол- 50pg/ml.Имаме 1 замразен ембрион и решихме да направим Зет същия месец. Лигавицата на 6 ден от цикъла ми беше 8 мм.Докторът ми изписа Утрогестан преди трансфера, трябва ли според вас да приемам и Естрофем. Досега съм правила само трансфер на свеж ембрион и тогава пиех и Естрофем преди трансфера. Притеснявам се от ниския естрадиол на 9 ден заради Фемара.

Общи условия

Активация на акаунт