Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 6

• 78 055
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • София/Севлиево
Момичета,как ви се струва лигавица около 6,8 на ден 9?Казвам около,защото я мериха на различни места-най-тънкото беше 6,2,най-дебелото 6,8?На мен ми се струва добре,като се има в предвид, че друг път на ден 17 е била толкова, опитваме се да достигна до около 7,5-8, за да направим трансфера и този път май ще успея.А като почна и Утрогестана дали ще порасне още малко?Според ЕРА теста трансфера трябва да ми е на ден 5 след почването на Утрогестан при лигавица минимум 7,5...

# 121
Момичета, докторът иска да правим трансфер на 23-ти ден. За мен е безумно да е толкова късно. Някой правил ли е такъв трансфер??  Пия етрофем, утрогестан и слагам лензето. Лигавицата е 8,5. Сложих и две глобули виагра.

# 122
  • София
трансфера ако е на 23 ден, то значи "овулацията" е била на 17-ти ден, което не е толкова късно за овулация.
Реално ако цикъла на човек е 31-32 дни, това е съвсем нормален ден за овулация.

Щом доктора и по изследвания и всичко е преценил, че лигавицата е ок за трансфер, не виждам проблем.  А до колкото знам има жени и с по-късни трансфери и успешни Simple Smile

# 123
Момичета, докторът иска да правим трансфер на 23-ти ден. За мен е безумно да е толкова късно. Някой правил ли е такъв трансфер??  Пия етрофем, утрогестан и слагам лензето. Лигавицата е 8,5. Сложих и две глобули виагра.
Това да не е д-р Александров? При мен също беше на този ден ,което ме озадачи.И като смених клиниката ми казаха ,че се гледа спрямо О и броим 5 дена ако са петдневниА д-р Александров още в началото на цикъла ми заяви ,че ще е на 23 ден без да знае кога ще ми е О ,което е безумие за мен !

# 124
  • София/Севлиево
А aз по съм съгласна нa късен трaнсфер, отколкото нa ранен.Тaкa де със синът ми зaбременях след 20+ дни, цикълът ми е между 32-40 ,когaто нямaм лекaрствa ...Вчерa се чух с док и кaзa  PGS в срядa, трaнсфер другия петък .Сегa се моля дa успея дa добутaм до 7,5-8 лигaвицa до тогaвa?Кaто почнa утрогестaнa тя продължава ли дa рaсте? Извинявaм се, че се повтарям, но съм много притисненa...

# 125
Момичета, докторът иска да правим трансфер на 23-ти ден. За мен е безумно да е толкова късно. Някой правил ли е такъв трансфер??  Пия етрофем, утрогестан и слагам лензето. Лигавицата е 8,5. Сложих и две глобули виагра.
Това да не е д-р Александров? При мен също беше на този ден ,което ме озадачи.И като смених клиниката ми казаха ,че се гледа спрямо О и броим 5 дена ако са петдневниА д-р Александров още в началото на цикъла ми заяви ,че ще е на 23 ден без да знае кога ще ми е О ,което е безумие за мен !
Д-р Николов. Освен да се надяваме всичко да е успешно, май нищо друго не ни остава...

# 126
  • София
А aз по съм съгласна нa късен трaнсфер, отколкото нa ранен.Тaкa де със синът ми зaбременях след 20+ дни, цикълът ми е между 32-40 ,когaто нямaм лекaрствa ...Вчерa се чух с док и кaзa  PGS в срядa, трaнсфер другия петък .Сегa се моля дa успея дa добутaм до 7,5-8 лигaвицa до тогaвa?Кaто почнa утрогестaнa тя продължава ли дa рaсте? Извинявaм се, че се повтарям, но съм много притисненa...

След утрогестана принципно не расте, а си променя структурата. Хубаво е да има големина в нормите преди да се почне утрогестана. Мисля, че на един от моите ЗЕТ-ове имах някакво порастване от да кажем 0.5-0.7мм, но то може и да е от различните пъти и места на които се мери тя.

# 127
Ели, чела съм (а и май при един от трансферите ми се случи), че след въвеждане на прогестерона може леко да намалее лигавицата, но както Брайда ти е казала, важно е да повлияе структурата.
Hope, при последния ми ЗЕТ на 21-ви ден д-р  беше казал, че ще чака колкото е нужно заради лигавицата, макар че имах + тест с трансфер на 17-ти ден. Моят цикъл е 24-25 дни без лекарства.
Има един тънък момент с имплантационния прозорец (ЕРА тест не съм правила досега), който се страхувах да не сме изпуснали, но се надявах с естрофема и прогестерона това се регулира някак. ЗЕТ беше неуспешен, но не го отдавам на това. Някой запознат да се включи с информация, ще е полезно.

# 128
  • София/Севлиево
Момичета да става каквото ще.Аз казах на ММ ,че това е последния опит и спирам(вярно,имам право на още 2 по фонд,само на 35 съм,но се чувствам изхабена и уморена вече)...Ако е писано ще стане, а аз съм убедена, че ще се получи, т.к. от години желая още едно лятно бебе като синът ми, с него заченах горе-долу по това време преди 11 години и сега се чувствам готова.От тук насетне за мен е божа работа-нито лекари,нито някой друг ще успее да ми помогне...

# 129
И аз на това разчитам, че в крайна сметка всичко е Божа работа и ако е писано ще стане, без значение колко пъти пробваме. Има толкова много случаи, в които момичета се отказват след години на инвитро процедури и в крайна сметка забременяват нормално няколко месеца по-късно. При вас има ли конкретен проблем или просто не се получава?

# 130
  • София/Севлиево
Ние сме с неизяснен вторичен стерилитет...

# 131
Ние сме с неизяснен вторичен стерилитет...
И ние.

# 132
  • София/Севлиево
Трети опит зa трaнсфер кaнселирaн Sad Нa другия цикъл ще опитaме пaк ...Междувременно трябвa дa посетя мaмолог -знaете ли някой добър в София, който рaботи със ЗК?

# 133
  • София
Здравейте,

присъединявам се към вас с предстоящ ЗЕТ. До сега имам 5 свежи трансфера, но нито един ЗЕТ.
Подготовката ми е с Естофем 3х1 , днес на 9-ти ден от цикъла, лигавицата е М 9.5 мм, Док каза че е чудесно, на 11.10 започвам и Кринон, трансфер на 15.10., ембрионите са 5-дневни. Четох по-горе, че на някой трансфера му е много късно, моят пък ми се вижда прекалено рано - на 16-ти ден?

# 134
Момичета,:blush:колко време след цикъл ви трансфериран замразените ембриончета

Общи условия

Активация на акаунт