На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 16

• 123 816
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Днес от турския магазин за, който бях споменала си закупихме Биобласт на 8 лева 400 мл. И се оказа, че жената си прави списък на тези, които искат да си закупят Биобласт с чесън, защото на мига се изчерпвал. Обаче в магазина не видях никакъв балсам за коса. Има ли на борсата някакви хубави балсами и маски за коса. моля ви не ми намилайте ако вече сте писали. Уж всичко чета, но явно имам и пропуски.

# 91
Привет,купувал ли е някой шушулка ванилия  и от къде?

# 92
Днес от турския магазин за, който бях споменала си закупихме Биобласт на 8 лева 400 мл. И се оказа, че жената си прави списък на тези, които искат да си закупят Биобласт с чесън, защото на мига се изчерпвал. Обаче в магазина не видях никакъв балсам за коса. Има ли на борсата някакви хубави балсами и маски за коса. моля ви не ми намилайте ако вече сте писали. Уж всичко чета, но явно имам и пропуски.

Hunca от тази марка си взех балсами, добри са
този шампоан с цинк си го купих, беше на промоция 2туби - голяма и марка за 8 лири; тогава си напазарувах шампоани различни видове и марки, и като цена бяха доста изгодни
на Биоблас си взех червения за изтощена коса, те са доста видове и ако не знаеш турски е доста трудно да разбереш за какво са

# 93
  • у нас

на Биоблас си взех червения за изтощена коса, те са доста видове и ако не знаеш турски е доста трудно да разбереш за какво са
Питаш продавача или някой от пазаруващите. Kissing Heart Всички са отзивчиви.

# 94
  • София/Дружба
А в Турция откъде купувате шампоаните Биоблас? На складовете или в някоя от веригите магазини ги има?

# 95
Питаш продавача или някой от пазаруващите. Kissing Heart Всички са отзивчиви.

Или се подготвяш преди пътуването със скрийншоти/бележки на това, което ти трябва. Превеждаш в транслейт думата, сравняваш с резултатите онлайн и в Одрин само показваш Grinning

Друго, което мисля да пробвам следващия път: дърпате приложението Google translate и теглите български и турски език. Приложението използва и камера. С камерата "сканирате" етикета и приложението превежда. Четох, че масово са го използвали на Световното в Русия феновете, за да се оправят с руския и кирилицата. Аз преведох така указания за приготвяне на полуготово кюнефе и върши работа Simple Smile

*solley*, такива шампоани, но не и с чесън, имаше в T-Shop в центъра. В магазина имаше шампоани с чесън, но на други марки.

# 96
  • Бургас
Шампоаните Bioblass съм ги виждала навсякъде- и в супермаркетите и в дрогериите.

Сега се сетих, че Халим съдействаше за резервации през техните турски сайтове . Може да са сметнали, че върти търговия по този начин

# 97
Някой беше питал за билкова аптека, май е aktar. Където продават най различни неща

# 98
  • у нас
Биоблас ги има и на борсите. То общо взето това, което се търси от пазаруващите, го зареждат на борсите.

Като се замисля за толкова години не съм превеждала нищо, дори и снимка не съм показвала, ако търся нещо, а само съм питала. Но и това е идея, която даваш blackis back. Heart Eyes

Да питам за Халим - в каква друга тема е участвал, че е станал неудобен?

# 99
Sinara На море в Турция.

Последна редакция: сб, 21 юли 2018, 13:09 от mimi0585

# 100
  • София/Дружба
Мерси момичета, в сряда ще ходя и се интересувам дали ще има проблем за сирене, кашкавал и масло? През МТ ще минем.

# 101
Благодаря за думата за билкова аптека-наистина с гугъл преводача ми излизат други.
 Аз съм на Виваком интернет и не зная дали предлагат пакетна услуга на добра цена само за 24 часа в чужбина. Ако да - бих ползвала приложението, докато съм в Турция. Досега съм карала без нет, когато съм за кратък период извън БГ

# 102
  • у нас
Камея, Виваком нямат за страни извън ЕС хубави пакети. Май имаха 100 мв за 20 лв.

# 103
Някой има ли фейсбука на Халим. Искам да си взема лекарства, а ще ходим едва през октомври.

# 104
  • При елфите ...
Да попитам... за шампоана Биоблас с чесън... за каква коса е (или проблем)?!? Какви са другите шампоани от серията?!?

Общи условия

Активация на акаунт