На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 16

• 123 208
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
Sinara Градчето е Черкезкьой, на 10-тина км. след Авантажа.
От Люлебургас към Чорлу има доста фабрики с магазини пред тях (на Мави направо си е едно хале отвън и наредени закачалки с дънки), този път на връщане се оглеждахме и видяхме доста фабрики, за които можете да си отбиете от Д-100, но мисля че не е за ден работа.
Но за самият град Черкезкьой - просто е град малко по-малък от Варна, където можете да обикаляте магазини. Имат хубави магазини с хубави цени но не е туристически град. Т.е. препоръчвам ви Чорлу през Черкезкьой.
.... и понеже се коментираше за бална рокля, да не забравим и мъжете. Мъж за абитуриент или младоженец - може да се облече "от долни гащи" (така и рекламират по радиото) до всичко необходими (бельо, костюм, риза, вратовръзка, игла, чорапи) - за 120 лв.

# 121
Против косопад Minoxil % 2 ili % 5  deri spreyi  познато ли ви е?
 https://www.google.com/search?client=firefox-b-ab&biw=1150&a … ....0.MXcDB1FTgt4

ПП
Как се казва на турски - касов бон, касова бележка?

Последна редакция: вт, 24 юли 2018, 11:12 от *Камея

# 122
  • у нас
Sevgito, благодарности за уточнението. Досега това градче не е коментирано. Звучи интересно, голямо обикаляне ще пада:) А тази реклама за абитуриентите, да се облекат направо без пари, за Черкезкьой ли се отнася?

# 123
В центъра на Одрин видях рекламни панели - с мъже и направо цена 120 лв. Пътувайки за Чорлу по радиото един рекламираше "Ако си мъж пазарувай от Едкой си магазин в Чорлу". В Авантаж също за такива пари може да се облече от горе до долу мъж - има на витрините наредени оферти. Скоро бяхме на сватба, младоженеца се беше облякъл от там и изглеждаше много добре. В момента има супер намаления, така че мисля че и в Марги (този път не обикалях там) и в Ераста (от там пазарувах малко и видях хубави намаления) . В Черкезкьой също видях на витрини с мъжки костюми и цени до 400 лири.

# 124
  • Пловдив
Здравейте! Предварително се извинявам, ако този въпрос е коментиран, но тъй като планирам второ посещение на Одрин след около месец, не ми дава мира един въпрос. Когато юни бях в Кипа, видях на етикетите две цени. Понякога горната цена беше по-висока, понякога долната.  Какво е обяснението за двете цени?

Едната цена е за плащане в брой, а другата за плащане с карта . Аз питах там Smile

# 125
На 15,07 се прибрахме от Турция --на вход към БГ бяхме 3 коли. От другата страна имаше коли но не повече от 30-50
На 4,07 пътувахме за Турция на вход бях само аз --2ч през нощта
На капитан андреево.
Хора пак ви казвам, ако има опашка на границата //Капитан Андреево/ Минете през Гърция и от там в Турция. Пътя ви е с 15 км по дълъг, няма грам коли.
Като цяло се забелязва че Гастербайтерите не завиват към свиленград и продължават към Бургас по магистралата, явно ползват друг пункт.

Капсулите на ариел, в кипа бяха 28 лири, персила бяха 22--ние взехме на персил.
Никога не бях се заглеждал в касовите бележки, но този път ги разгледах Препаратите, играчките и алкохола бяха с 18% ДДС за разлика от дрехите, бельото където е 8%
Магазин BIM всичко беше с 1% ДДС--незнам дали е истина но на касовата бележка това пише.

Цените в Мигрос/Кипа и BIM--в Селчук, Кушадъсъ, Дидим, Одрин --са еднакви.
Ние пазаруваме в тези магазини и хранителни и препарати.
До сега не сме ходили в БИМ може ли да ме упътите зная че са няколко

# 126
сещам се за 3, но как да ви упътя.
1 е намира на улицата от която излизате от паркинга на Ераста--тя е еднопосочна и Bim ще ви ес падне от лявата страна.
2 е пътувайки към кипа след марги аутлета на кръговото завивате на ляво и после пак на другото кръгово на ляво и ще видите магазина под блока.
3 ми е невъзможно да ви го обесня

# 127
Простете невежеството ми, но какво е BIM. Предполагам, че магазин, но нещо от типа на Кипа и Мигрос ли е?

# 128
  • у нас
Простете невежеството ми, но какво е BIM. Предполагам, че магазин, но нещо от типа на Кипа и Мигрос ли е?
Да, само че е по-малък.

# 129
  • Пловдив
BIM (бирлешик ислям маркетлери)-съединените ислямски магазини.- Това Халим го беше казал.
Иначе някой от нашите екскурзоводи ги представят като "млечна борса" - незнайно защо като има 1-2 вида сирене и 1 вид масло!

# 130
  • Варна
Лирата пак се сурнала, Тавекс продава на 0,3595 .

https://tavex.bg/obmen-na-valuta/

# 131
  • Варна
На 15,07 се прибрахме от Турция --на вход към БГ бяхме 3 коли. От другата страна имаше коли но не повече от 30-50
На 4,07 пътувахме за Турция на вход бях само аз --2ч през нощта
На капитан андреево.
Хора пак ви казвам, ако има опашка на границата //Капитан Андреево/ Минете през Гърция и от там в Турция. Пътя ви е с 15 км по дълъг, няма грам коли.
Като цяло се забелязва че Гастербайтерите не завиват към свиленград и продължават към Бургас по магистралата, явно ползват друг пункт.

Капсулите на ариел, в кипа бяха 28 лири, персила бяха 22--ние взехме на персил.
Никога не бях се заглеждал в касовите бележки, но този път ги разгледах Препаратите, играчките и алкохола бяха с 18% ДДС за разлика от дрехите, бельото където е 8%
Магазин BIM всичко беше с 1% ДДС--незнам дали е истина но на касовата бележка това пише.

Цените в Мигрос/Кипа и BIM--в Селчук, Кушадъсъ, Дидим, Одрин --са еднакви.
Ние пазаруваме в тези магазини и хранителни и препарати.
До сега не сме ходили в БИМ може ли да ме упътите зная че са няколко

https://www.google.bg/maps/search/bim+edirne/@41.6667627,26.5569177,13z

# 132
  • Бургас

Еее, пък аз онзи ден я взех на 0.368 от Тавекс. Как падна толкова за 2 дни.

# 133
  • у нас

Еее, пък аз онзи ден я взех на 0.368 от Тавекс. Как падна толкова за 2 дни.
Преди минути на Краун-а на центъра и на всички други ченджове беше 37 ст.

# 134
На паркингът на Лидл в Харманли има чейнч бюро и лирата днес беше 36,5 ст.

Общи условия

Активация на акаунт