На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 16

• 123 315
  • 763
  •   1
Отговори
# 255
  • гр. Бургас
И аз не съм чакала много на М. Търново, но на Капитан Андреево много чаках.Сега мисля да преминем през Лесово. Дано е спокойно!

# 256
Здравейте! Някой купувал ли е злато от Одрин? Чувала съм, че турското е по-качествено. Цената като тази в България ли е? И можете ли да ми препоръчате магазин ако сте купували и сте доволни. 😊Благодаря предварително!

# 257

На въпроса на qni_973 относно златото - в Одрин в момента е между 192 - 200 лири или около 80 лева. Има магазини на търговската улица, Кипа и МОЛ Ераста. На търговската улица даже в първия магазин е около 60 лева, но преценете сами колко е качествено. Вероятно е с по-голям процент примеси.

# 258
Здравейте! Някой купувал ли е злато от Одрин? Чувала съм, че турското е по-качествено.
По -качествено от кое?!  Laughing

# 259
  • Пловдив
ВСЯКО 18каратово злато има 25% примеси - това трябва да го прави некачествено ли?
Нищо не разбирам от въпросите Ви.

Все пак
Цената зависи от каратите
Определено изработката на бижутата им е много добра

# 260
Здравейте!
някой случайно да знае къде мога да намеря такива щори в Одрин или да знае за някой магазин?

Пробвайте в магазина на Тач в одрин--Собственичката е Българка, и е много отзивчива жена.

# 261
В Тач в Одрин - нямаха никакъв избор за вертикални щори

# 262
Имаше един икономически експерт в темата, който обясняваше цената на лирата, а някои даже се запасиха с лири, по неговите съвети.....Днес лирата падна още. Честито

# 263
Здравейте някой би ли могъл да ми каже как е на турски: магазин за тапети
И къде в Одрин има такъв Simple Smile

# 264
От 3 месеца не съм надниквала при вас, а вие сте изписали 2 теми - просто няма никакъв шанс да ви изчета. Иска ми се да отида да напазарувам есенни дрешки за моите мъници - моля, запознатите да споделят кой месец да бъде това. КОга е изгодно?

Последна редакция: вт, 07 авг 2018, 16:30 от stef87

# 265
1 лира = 0,32лв Astonished

# 266
  • до най-прекрасния мъж
Къде? В Тавекс е 0,344.

# 267
# 268
# 269
  • до най-прекрасния мъж
И аз това викам...

Общи условия