На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 16

• 123 317
  • 763
  •   1
Отговори
# 270

Като пазаруваш с дебитна/кредитна карта се обменя на почти същия курс Wink

# 271
  • ...живея на последния етаж...
Току що гледах курса - лирата е 0,319 лв.
Като стигне 30 ст. отивам за пералня Grinning
С карта, независимо дебитна или кредитна, винаги лирата ми е излизала почти на централен курс, с разлика в третия знак. И ви се чудя защо купувате лири??? Няколко страници назад дискутирахте разликите на етикета на дрехите, кеш или на вноски. Как си представяте някой да ви удържа вноски от българска банка и без да ви пита?  Плаща се на ниската цена, в брой все едно, защото е цялата сума. Това го пиша за тези, които ги е страх да пазаруват с карти.

# 272
Току що гледах курса - лирата е 0,319 лв.
Като стигне 30 ст. отивам за пералня Grinning
С карта, независимо дебитна или кредитна, винаги лирата ми е излизала почти на централен курс, с разлика в третия знак. И ви се чудя защо купувате лири??? Няколко страници назад дискутирахте разликите на етикета на дрехите, кеш или на вноски. Как си представяте някой да ви удържа вноски от българска банка и без да ви пита?  Плаща се на ниската цена, в брой все едно, защото е цялата сума. Това го пиша за тези, които ги е страх да пазаруват с карти.

Аз лично купувам лира за тоалетна и сладолет, там само няма пос терминали Simple Smile

# 273
вчера TL в Хасково беше 0,325 лв.

# 274
  • Пловдив
А аз се питам наистина кога е най удачно да се ходи да детски и бебешки есенни дрехи.Не съм ходила до сега В Одрин  къде има повече магазини на едно място.Искаше ми се да напазарувам бебешки дрешки не само от мола( уайкики или ейч ем) ,ами от техните марки (брезее или азизбебе и други.)

# 275

Аз лично купувам лира за тоалетна и сладолет, там само няма пос терминали Simple Smile

И павилионите за сладолед и вестници имат пос. Само тоалетната е с пари Stuck Out Tongue Winking Eye

# 276
Еее, увлякохте се. На борсите в Одрин все на пос терминал ли плащате.... Аз в кеш, иначе ми искат бг левове, като закръглят на висока цена. И касови бележки не дават. Това видях аз там. Вие може пък постерминали да сте видели.

# 277
На борси и пазари никога не съм пазарувала. Аз и в Одрин до миналата година не бях спирала, понеже работата ми е все в Истанбул.  Това да ида до Одрин на пазар ми е все едно на битак в България. По магазините има винаги  намаления, за мен е изгодно. Всеки си знае за себе си най- добре.

# 278
  • Бургас
И на мен не ми се занимава с борси. Миналия път видях Синия пазар, от любопитство. Мога да мина и без него. Лири сменихме само за WC:)
Смятам да ида в края на септември, основно за детски дрехи и обувки. И някой прах от Кипа да отмъкна:)
Някой да сподели дали в Ераста има качествени детски обувки, естествена кожа? И ако няма - къде да търся?

# 279
Финансистът вероятно си купува лири на новите цени Grinning

И аз не ходя по борси и пазари. А тук, у нас си, дори и киселото мляко си купувам с карта. Кеш не нося от години. Е, понякога попадам в неловки ситуации... В Одрин кеш по заведенията плащам само Simple Smile

# 280
Не забравяйте, че пос-терминалите в Турция ги имапочти навсякъде не заради мен или някой от вас, а защото там хората масово плащат с карти. В Марги пихме кафе в едно заведение точно пред Дефакто. Платихме с карта без проблем. В Истанбул картите вървят навсякъде по заведенията. Не, че кой знае къде сме ходили, но от години не носим в брой.

# 281
  • Бургас
Аз лично купих 800 лири, защото първо ми трябва малко кеш и второ - почивката ми е чак  след 2 месеца и като нищо дотогава може да се вдигне. Иначе и аз съм ЗА пазаруване с карта

# 282
  • Русе
Мхм. В Русе купуват на този курс. Продават на 0,37 лв. Не всички живем в Хасково и Харманли.

# 283
  • у нас
В Тавекса навсякъде е вече 0,334. Досега не бях вижда еднакъв курс за всички офиси.

# 284
  • Пловдив
Хем е добре-това с ниската лира-хем не е ...ще последва нещо  Tired

Общи условия

Активация на акаунт