На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 16

• 123 147
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета, да попитам в Лозенград в петък има ли пазар или  само в Одрин?
Хубав ден Yellow Heart

В Лозенград пазарите са в сряда и събота. В Одрин - в петък и събота.

Някой с актуална информация за КПП - М. Търново?

# 511
  • Варна
Здравейте момичета, да попитам в Лозенград в петък има ли пазар или  само в Одрин?
Хубав ден Yellow Heart

Няколко поста по-напред Беличката беше писала , че днес около 11 часа опашката била 1 километър, до Лукойла.

# 512
Здравейте. Купува ли ли сте електроуреди от Турция или мебели за баня? В границата Капитан Андреево би ха ли ми създали проблем? Харесах си една душ кабина за около 1000 лири. Как мислите?

# 513
Скрит текст:
Здравейте момичета, да попитам в Лозенград в петък има ли пазар или  само в Одрин?
Хубав ден Yellow Heart

Няколко поста по-напред Беличката беше писала , че днес около 11 часа опашката била 1 километър, до Лукойла.

Благодаря! Прочетох го, но, явно, не съм отразила, че е за това КПП.
Значи, чакаме Беличката да сподели и за връщането как е, и  пазара...Simple Smile

# 514
  • ...живея на последния етаж...
Здравейте. Купува ли ли сте електроуреди от Турция или мебели за баня? В границата Капитан Андреево би ха ли ми създали проблем? Харесах си една душ кабина за около 1000 лири. Как мислите?

Вчера си купихме пералня. На Капитан Андреево момиче от Граничен контрол каза, че цял ден са внасяли основно телевизори, перални и хладилници. Нямаше никакъв проблем. Нямаше и коли и в двете посоки. Всичко е моментно, относно колите. Никой не може да каже как бихте минали еди кога си, щото имало или нямало коли.

# 515
  • Варна
За връщането ще кажа утре. С нощувка в Одрин сме. И добре, че е така. Минахме за близо два часа границата. Хубаво, че комшиите се стреснаха от опашката и направиха малко по-различна организация, която спести малко време. И все пак стана обед, докато акостираме в Кипа. Ние искахме да вземем памперс гащи. Взехме кашон 78 броя и пакет от 56, съответно за 54.90 и 39.90. Излизат 70/71 куруша за брой, което е по-малко от половината от промоционалната цена в Кауфланд, примерно.
После пообиколихме пазара, но не можахме на 100%. Както помнех от единственото ни идване в сряда, пазарът е може би поне 3 пъти по-голям от този в събота. Прекрасни плодове и зеленчуци (и това - след 15:30 ч.), известно количество парцалки на смешни цени... Праскови - 3 лири, грозде - 3/3.50/4, пипер (червен, огромна капия) - 2.50, бамя (по 2 см) - 7 лири, домати - 2-3 лири.

Лимонадата на Улудаа в Кипа и Шок е по 3.15. имаше доста промоции, но от утре ще са нови, та няма какво да ги споделям.
От Одрин днес освен хотела отразихме само Айдън. Цени не видях, но за тава джигер, тавук тава, порция пилаф и две кОли платихме 53 лири, което е напълно ОК, още повече, че на не така популярни места джигера го дават за 22. Тавук тава-та все е била на почти същата цена като дроба. Та,  около 20-тина лири се върти порцията.
Утре се надявам да минем още местенца, още повече,,че обещах на ММ да не се връщаме по размекнатия път Одрин - Лозенград преди да падне температурата.... В тази връзка... Най-после има видим напредък по строежа на новия път по направлението, но още е наникъде. Да видим кога ще е факт.

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 08:52 от beljata

# 516
  • гр. Бургас
След полунощ св прибрахме от Одрин, на отиване нямаше никой, защото в 7.10 бяхме на границата. Имаше опашка от тирове, но те си чакат за друга проверка. В Одрин цените в Бизим и Кипа не са увеличени, намаления имаше в БИМ и Мигрос. Хапнахме в центъра до голямата джамия, там имаше и свободни места за паркиране, взеха ни 5турски лири за 3 часа, след това отидохме до Марги Аутлет, навсякъде хубави намаления. Просто не ни се тръгваше, на връщане на Лесово си стоеше километричната опашка с тирове и от двете страни. Изобщо не ни провериха, само нашия служител от ГКПП то каза "Изкупихте Турция".

# 517
Здравейте, аз с питане ☺ чета за реплики на известни марки...а оригинални маратонки купувате ли? Как са цените на Адидас, Найк примерно има ли ги по моловете? Или в някакви специални отделни магазини? Извинявам се ако ми е тъп въпроса, но не намерих сякаш мнение, благодаря.

# 518
Здравейте, аз с питане ☺ чета за реплики на известни марки...а оригинални маратонки купувате ли? Как са цените на Адидас, Найк примерно има ли ги по моловете? Или в някакви специални отделни магазини? Извинявам се ако ми е тъп въпроса, но не намерих сякаш мнение, благодаря.

Зависи. Някои модели може и по-евтини да са, други - да са по-скъпи, трети - като тук. В един магазин в центъра гледах и бая се чудих на оригинални Конвърс, излизаха 42 лв. Тук на намаление са доста по-скъпи. Става въпрос за висок модел, есен, с вълна отвътре. Чак ме е яд, като описвам сега Grinning В Ераста гледахме адидас и reebok, връзваха се новите модели горе-долу като у нас. Намалените модели - 70-80 лв.

За кеша: винаги тръгвам с кеш в чужда държава, особено в такава извън ЕС. А с нестабилни валути - още повече. Всичко се случва. Много се бях впечатлила при най-тежките месеци на гръцката криза като имаше например лимит на теглене от банкомати. Нищо не разбирам от тая материя, затова предпочитам да съм се подсигурила Simple Smile

# 519
Здравейте. Да попитам и аз относно закупуването на техника от Одрин - с каква кола пренесохте пералня, хладилник, телевизор?  И ние искаме да купим , но първо ни беше страх на границата да не ни направят проблем, и второ - няма да се побере хладилник в една лека кола, а нали не може с бус.
Иначе вчера в Тавекс Пловдив продаваха лири, но само 1000 лири на човек до изчерпване на количествата

# 520

Зависи. Някои модели може и по-евтини да са, други - да са по-скъпи, трети - като тук. В един магазин в центъра гледах и бая се чудих на оригинални Конвърс, излизаха 42 лв. Тук на намаление са доста по-скъпи. Става въпрос за висок модел, есен, с вълна отвътре. Чак ме е яд, като описвам сега Grinning В Ераста гледахме адидас и reebok, връзваха се новите модели горе-долу като у нас. Намалените модели - 70-80 лв.

Блаагодаря 😊

# 521
  • Пловдив
Някой ходил ли е скоро в TAC?Как са цените?

# 522
Някой има ли инфо за цена на прахосмукачка робот от Лозенград ? Моля за ориентир къде да намеря такъв магазин там ?

# 523
  • ...живея на последния етаж...
Здравейте. Да попитам и аз относно закупуването на техника от Одрин - с каква кола пренесохте пералня, хладилник, телевизор?  И ние искаме да купим , но първо ни беше страх на границата да не ни направят проблем, и второ - няма да се побере хладилник в една лека кола, а нали не може с бус.

Пералня и съдомиялна сме купували, поотделно, с комби. Телевизор също се кара лесно, обаче за хладилник си трябва бус.Знам, че понякога легнали ги карат, но дали после няма да има проблем с фреона идея си нямам. Каквото и да си купите едро една бройка, няма проблем на границата.

# 524
Здравейте! Досега само сме почивали в Турция, а сега се каним да идем до Одрин за шопинг и имам няколко въпроса 😉
В някой от двата мола има ли магазин на Polo ASSN , в който да предлагат и дрехите от детската им колекция?
Сега предлагат ли се там есенно-зимни дрехи или са изцяло летни колекции?
Ще бъдем с 1 една нощувка- можете ли да препоръчате хотел с паркинг и удачна локация (близо до търг центрове, кипа и т.н.) на добра цена?
В Марги има детско, дали са заредили есенно да каже някой от наскоро ходилите.

Общи условия

Активация на акаунт