На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 16

• 123 160
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, споделете от кои магазини купувате техника...и имат ли сайт да "хвърля" едно око Grinning

# 526
Здравейте, искм да питам дали случайно някой знае магазини за авточасти и джанти, които да работят в неделя? Кварталчето срещу Маргито има доста гледам, но уж не работят в неделя според чичко Гугъл. Има ли шанс поради големия поток от хора, ососбено почивните дни да работят, дори и с намалено работно време?

# 527
Актуални цени от бирсата днес каквото взех...
PERSIL течен цветно 60 пранета - 37 лири
Ариел течен -70 пранета - 50 лири
Омекотител Yumus extra - 17 лири
40 бр тоалетна хартия фамилия розова - 35 лири
Кухненска хартия с една жена нарисувана 12 бр - 24лири
Мокри кърпи прима памперс - 3 бр по 64 бр без капак =20 лири
Таблетки за съдомиялна quantum Finish 100 бр- 50 лири
Ариел течен цветно 33 пранета - 27 лири

В този магазин цените бяха най-евтини платих с карта.
На другите места бяха с 1-5 лири отгоре.
Нямам база на сравнение дали е скъпо или не спрямо друг път, защото за първи път съм на пазар в одрин.
От кипа взех
Мокри кърпи 3 пакета 9.5 лири

Имаше изгодни на памерс 3 пакета по 3 бр - 9пакета за 40 лири пак без капак
Веро FAIRY 2 бр х 13хх мл -14 лири
Ваниш голд 1 литър 13.50 лири

Бях до фабрика тач, взех си доста неща и от там.

Lckiki доста неща...

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 21:44 от lorito89

# 528
  • Стара Загора
Persila беше 29 лири, миналия месец 31. Нормално е сега да е по-скъп.
Yumos омекотителя беше 14 лири. ТХ Фамилия - 30. Кърпите на Памперс с капак бяха по 5.

Какво взехте от ТАЧ и какви са цените? Памук сатен ме интересуват конкретно, ако видяхте. Simple Smile

# 529
3 часа отделихме на тач.
Взехме 1 бр комплект за 100лири 100%памук за големия размер спалнята ми е 180 х 200, а не 160х200.
Това са са цените за голените спални 180 х200 само тях гледах за 160х200 са малко по ефтини.
Бяха разделени на 3 части комплектите.
Място където са с кутиите 180 лири-350 лири като имаше и със сатен и шамук.
Място където са по 130-150 лири в пакет са и пише оутлет.
Място където са 100-110 лири от тука си взех 1 бр пак в опаковка и пише оутлет
Отделно до касата има чаршафи, пликове и калъфки там също си направих един комплект излезна около 90-100лири

Взех си 5 бр покривки от най големия размер, че скоро смених масата 20-25 лири.
Хавлии по 24 лири за след баня.
 Много ми харесаха пердетата но нямам нужда.

# 530
  • у нас
Актуални цени от бирсата днес каквото взех...
Таблетки за съдомиялна quantum Finish 100 бр- 50 лири

Миналият петък ги взехме за 45. Вдигнаха ги на 48. Още веднъж са актуализирали цените значи.

Аз лири не мога да открия. Не че търся под дърво и камък, но като минавам край ченджове, влизам да питам, ама йок.

# 531
Здравейте , детски дрехи и обувки  на изгодни цени освен в lcwaikiki, къде другаде да търся?

# 532
Здравейте , детски дрехи и обувки  на изгодни цени освен в lcwaikiki, къде другаде да търся?
обувки  Flo,
дрехи ....

# 533
  • гр. Бургас
  Ние купихме от de Facto

# 534
  • гр. Бургас
Някой да ми препоръча хотел в Одрин, другият път искаме да останем за 1нощувка, че един ден не ни стигна. Кск да стигнем до Трите лалета?

# 535
Хотел Султан е на 5 мин от Трите лалета. Не е кой знае какво, но е приличен хотел. Намира се на перпендикулярния на главната Сарачлар бул. Татлат паша, 204.
Edirne Sultan Otel
Ottoman Otel също
Trakya City Otel

Последна редакция: пт, 17 авг 2018, 09:24 от *Камея

# 536
  • Пловдив
3 часа отделихме на тач.
===================================

Взех си 5 бр покривки от най големия размер, че скоро смених масата 20-25 лири.
Хавлии по 24 лири за след баня.
 Много ми харесаха пердетата но нямам нужда.

Не се ли възползвахте от промоцията - взимаш 3 плащаш 2 - тя е до края на август ! - интересуваше ме дали трябва да са еднакви комплектите или е като в Дайхман например -  не плащаш само третия най-ефтиния чифт!

# 537
Някой има ли инфо за цена на прахосмукачка робот от Лозенград ? Моля за ориентир къде да намеря такъв магазин там ?

https://m.n11.com/arama?q=elektrikli+süpürge
Www.philips.com.tr

Www.teknosa.com

# 538
Здравейте, искм да питам дали случайно някой знае магазини за авточасти и джанти, които да работят в неделя? Кварталчето срещу Маргито има доста гледам, но уж не работят в неделя според чичко Гугъл. Има ли шанс поради големия поток от хора, ососбено почивните дни да работят, дори и с намалено работно време?
Работят в неделя --Купувал сме гуми от там, точно в неделя

# 539
Здравейте. Да попитам и аз относно закупуването на техника от Одрин - с каква кола пренесохте пералня, хладилник, телевизор?  И ние искаме да купим , но първо ни беше страх на границата да не ни направят проблем, и второ - няма да се побере хладилник в една лека кола, а нали не може с бус.
Иначе вчера в Тавекс Пловдив продаваха лири, но само 1000 лири на човек до изчерпване на количествата
Може с бус ако в талона пише-- пътнически. Търсете такъв

Общи условия

Активация на акаунт