На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 16

• 123 134
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
  • БУРГАС
Здравейте, знаете ли дали в събота ще работят магазините? Срещнах противоречива информация. Байрма е до 24 август, но понеделиника също е обявен за официално почивен ден. Чудя се дали да се разхождам напразно до Лозенград и ако там нищо не работи ще е на халос.

# 601
  • Пловдив
Някой ползвал ли е Park Hotel? Намира се точно до главната улица, зад безистена. Интересувам се основно от паркинга. Отсядали сме в Оттоман и там паркинга е с видеонаблюдение , малко по-нагоре е в уличките и се изкушавам да си спестя дори това малко ходене ,защото ще сме с един малък човек.

# 602
вторник и сряда е почивка..
останалите дни особенно утре има як алъшвериш до зори..... Simple Smile

# 603
  • Варна
Ето репортажа по БиТиВи.

https://btvnovinite.bg/svetut/sled-sriva-na-turskata-lira-balgar … rite-v-odrin.html

Някой знае ли къде се намира магазинчето за баклава от репортажа ? Явно е доста известно сред българите.

# 604
Има ли рибен ресторант в Одрин? Може ли координати.

Последна редакция: пн, 20 авг 2018, 04:08 от danj

# 605

На излизане от Одрин - има уникални плочки и всичко за баня , на страхотни цени . На grohe си купихме много неща на половин цена - сравнено с България.

После лесно може да направим обратен за Одрин, нали? И правят ли проблем на границата  , ако си купим плочки за банята?

# 606
Да , малко след магазина може да се направи обратен завой. Ние купихме към 150 кв.м плочки и използвахме човек от Бг, който да ни ги превози  ( платихме му) през границата. За малки количества също не сме имали проблем.

# 607
Да , малко след магазина може да се направи обратен завой. Ние купихме към 150 кв.м плочки и използвахме човек от Бг, който да ни ги превози  ( платихме му) през границата. За малки количества също не сме имали проблем.

Здравей, моля ако може да споделиш актуални ориентировъчни цени на фаянс .

# 608
Аз не съм представител на магазина , а негов клиент. Там има много голямо разнообразие от плочки и според вида им , качеството и размерите - цените са различни. Ние никога не сме търсили най-евтиното и голямо сравнение и проучване на цените не съм правила. Който иска да отиде да разгледа и според бюджета , си потърсете плочки в Бг и ако там си намерите нещо по--хубаво и изгодно, си го поръчайте от там , ако решите.

# 609
  • гр. Бургас
В Лозенград ходя много често, но на Тач не съм виждала нищо по магазините. Магазините работят и в неделя, но пазар има само в сряда.Има чейнч бюра в центъра, но бълг.пари не обменят. Ако искате да платите кеш в лева излиза лира  за лев. Градчето е малко всички говорят български и който търговец да попитате за нещо ще ви упъти.

# 610
yyoana, интересуваше ме по скоро вие какво сте пазарили , то е ясно че няма как да ми дадеш ценовата листа . И ако е възможно сравнение с бг .

# 611

Преди години тръгнах на служебна екскурзия с много малко лири, почнах да давам левове, където ми ги приеха, но на такъв измислен и неизгоден за мен курс ме таксуваха...лирата тогава бе 41, 42 ст. в бюрата, на борсата да купя халва и лимоната с левове-2 лири за лев разменяха. Карта не съм се сещала да извадя, а и никой край мен не видях с карта да плаща там, това преди години. С евро и долари не разполагах, и сега също нямам, така че на чейндж бюро в самия Одрин не мога да разчитам. Никога и не съм ползвала. Научих си урока.

# 612
  • гр. Бургас
В събота и аз поръчачах онлайн в сайта на Тавекс 500 tl, но днес ги промених на 1000, имало над 400 поръчки, но всички ще бъдат обслужени Simple Smile.

# 613
  • гр. Бургас
Някой може ли да ми каже, къде в Одрин има магазин за ел.материали, искам да си купя контакти и ел.вентилатор за баня, че ми изгоря. Ако някой знае, моля да ме упъти, благодаря!

# 614
Някой знае ли магазин за качествено бельо в Лозенград? Виждала съм в тази тема да хвалите една марка, но не помня коя

Последна редакция: пн, 20 авг 2018, 13:53 от Г-жа Рамацоти

Общи условия

Активация на акаунт