Дневникът - тема 94 - Да отслабнем всички заедно!

• 55 412
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
  • София, България
При смяна от един преобладаващ макрос към друг се наблюдава "грип", който е напълно естествен. Изразва се във виене на свят, гадене, липса на енергия, главоболие, на някои дори може да им предизвика и повръщане. Обикновено отшумява бързо, максимумът, за който знам е 2 седмици, след това всичко си идва на място, а енергията се увеличава.

# 91
  • Бургас
Духче, супер ти е храната в момента. Няма как да не видиш резултат.
Аз тренирах днес, ура. Започнах последната седмица от прословутия календар, който влача повече от месец. Ще го завърша пък! И ще се кефя на резултата после Grinning

# 92
От три дни съм подута, буквално ще се пръсна. Не се учудих много сутринта като кантара показа още +1 кг. Закусвам малко овесени ядки с вода и канела или с кисело мляко и канела, обяд основно руло от тиквички (една тиквичка, 2-3 яйца, малко филаделфия за намазване), вечерята ми е месо с малко салата. Първият ден като усетих подуването, ядох само салата за обяд - домат със сирене и вечеря - домат и краставица със сирене. Плодове не съм яла тези дни. Чудя се как да се отърва от подуването и задържането на вода, хич не ми се иска да мина на овесени ядки с кисело мляко.

# 93
Sunny29 чай от коприва няма ли да оправи нещата _

# 94
Забелязала съм, че когато прекаля със сирене, същото се получава...подувам се, задържам вода.Подозирам за това калциевия хлорид.От известно време купувам само сирене без такъв, подуването изчезна.Но и не ям кой знае какви количества, обикновено е 1-2 пъти седмично, по около 30-40 гр.

# 95
То и моето сирене е около 60-70 грама за целия ден, това онзи ден като се подух. Всъщност се подух от 10 грама слънчогледови ядки. Усетих и спрях, ама късно, веднага ме заболя. Очаквах обаче да мине, ама не би. За чай от коприва не съм се сещала.

# 96
  • София
От няколко години се подувам по същия начин от марули. Само от тях. Всякакви други зелени салати са ми ок.

# 97
Нещо се случва с мен и тялото ми ... Явно от яденето на солети и всевъзможни крекери на работа съм била в икономичен режим. Последната седмица буквално се спуках да ям неща, които по принцип избягвам, а резултата за около 10 дни е близо 2кг. като това не са качени последния месец-два килца, които сега изчиствам, а отдавна задържани такива.
Доволна съм Grinning

# 98
  • Козлодуй
_Зизy_, ама минус или плюс два килограма си от солети? Simple Smile
Аз се подувам и задържам вода от времето като е топло се подувам щом захладнеее спадам - предполагам че на тялото ми му е необходима вода за да се потя ама аз пия доста вода де поне 3 литра дневно Simple Smile Подувам се също от солено или пък тестяно ако ям - но не обичам и рядко го правя Simple Smile Когато направя протеинов ден изхвърлям водата но неудобството е че цяла нощ пишкам Simple Smile Повече от един протеинов ден не правя в седмицата заради бъбреците и то го правя с много вода и айрян Simple Smile Абе сега захладня и ми е леко на краката а съм след цикъл така че направо не стъпвам по земята а летя ама и днес при нас си е 30 градуса докато на софиянци ви казаха само 23 на времето - блазе ви Simple Smile Та като ми олекне имам самочувствието да приказвам че дори и съвети да давам Simple Smile
Днес ядох пушена сьомга с хлебче от овесени трици и до тук 2 кафета с мляко и 2 чая Simple Smile
Вчера на вечеря се олях от ядене че и къпини ядох че и ядки и какво ли не дано днес да се въздържа малко Simple Smile
Желая ви хубав ден Simple Smile

# 99
Мале много неразбираемо съм го написала ... Клиентите ме разсейват 😁
От около три месеца на работа ям главно такива неща, а вкъщи - нормално и си киснах на едни и същи кила.
Сега съм на -2, а последните дни какво ли не ядох и пих ... Само пържените картофи и бирата в три от дните трябваше уж да отчетат плюс пък то ... Grinning
Да не казвам голяма дума де, че току-виж всичко се върнало след една салата с пържола Grinning

# 100
Казах си и вчера, че люто завиждам Simple Smile Чист протеинов ден мога да направя, и без това основно месо ям напоследък, мога да не ям салата един ден.

# 101
Съни, в дните, в които успявам да си спазя невечерянето, отпикавам цяла нощ
а преди това и с препарати не можех, само флурантрил помагаше
прежали се една вечер да не ядеш  Laughing

# 102
Herz, ми че то и това е лесно. Аз така или иначе чувствам тежест в стомаха и не ми е много до ядене, а нямам проблем с тоалетната. Много странно, стомахът ми е буквално на камък, от преди морето пия лактакеър дейли, уж трябва и за това да помага, ама не би. Мога да пробвам и на кефир да съм един ден.

# 103
от кефира ставам на балон, ама голяяяям балон, а много го обичам  Laughing
измрънках нещо тук и добре, че и Амур писа, че и тя така
другото от което задържам вода е чесън, но там по-скоро ми пресъхва устата и пия много вода
качествено отпишквам с ягоди

# 104
  • Бургас
От резен диня ставам поне по 4 пъти на вечер. Дините ли са пикливи, не знам, ама ми действат идеално. Вечер задължително ям.

Общи условия

Активация на акаунт