Sharp Objects (2018)

• 12 486
  • 96
  •   1
Отговори
# 60
  • Вестерос
Може и без заяждане. Както съм написала, че "винаги съм мислела".. демек няма как да се възприеме от това, че съм го преживяла.
+ съм писала от сериали, филми, книги, А НЕ на база някакъв сериал.
Хайде да четем какво си пишем и тогава да коментираме!

# 61
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
По същата логика,англичани правят филм за България,показват циганите,махалите им,мизерията и зрителите приемат това за даденост и си мислят,че точно това е България.
Предразсъдъци!

# 62
  • София
В случая обаче самите американци снимат това. И когато едно нещо го има в толкова много книги, сериали и филми (особено мистерии, хоръри, социални драми), то те карат да се замислиш дали наистина няма нещо гнило там. Защото това са американски книги, филми и сериали и определено не са и пропаганда. Най-малкото е странно...

# 63
  • Вестерос
Какви предразсъдъци те гонят. Unamused Въобще диалог не може да се води, щом не се четем....

Именно Дяволо!

# 64
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ясно,в американските(само в тях ли?!) хоръри и мистерии филми/книги е пълно с  убийци и психари,следователно в провинциална Америка така си живеят хората там.
Ами не,не ме кара да се замисля,сериалите са плод на нечие въображение и извратени фантазии.Предпочитам сериозни източници на информация.

# 65
  • Вестерос
Maй не правиш разлика между "винаги съм си мислела" И " сигурна съм, че е така".... Rolling Eyes

# 66
Ох, напомняте ми за една позната, живееща в малък град в САЩ (не беше юг). След поредната стрелба в училище се скъсали да й пишат познати българи с въпроса как живее там и дали си пускат децата да излизат от тях, и защо не се прибере, като показват стрелби по новините...

# 67
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За стрелбите в училищата съм чела,че има нещо като неофициална традиция,годишно по едно училище да се гърми.Болни мозъци на деца,от малки съсипани от живота и близките си.С тази проява,изхвърлят натрупания гняв към обществото,без дори да мислят за последствията,защото за себе си са приели,че нямат бъдеще.
Такива ги има навсякъде по света,просто се говири за Щатите,защото са огромна и популярна държава.

# 68
6-ти епизод ми беше скучен. Не съм чела книгата, но предполагам, че майката /безчувствена лицемерка/ е убиеца.

# 69
  • Sofia
За мен пък 7-ма серия беше интересна и доста доближава до отговора на въпроса "Кой е убиецът?".  Всъщност остава само още 1 епизод и ще видим кой е предположил правилно (за тези като мен, които не сме чели книгата) Simple Smile ..

Скрит текст:
Моите подозрения са за бащата, въпреки че отначало го смятах за безличен второстепенен персонаж. В края на епизода изглеждаше толкова съкрушен (когато си спомняше танца с Ама). Мисля, че убива момичетата, за да ги "спаси" от съдбата на умрялата сестра и от това, което им причинява майката.

# 70
  • София
Силен 7 епизод.

Скрит текст:
Мисля, че епизод по-рано бе отговорено на 90% на въпроса кой е убиеца. Адора (гад, изрод) е истинският убиец, но конкретния извършител трябва да е мъжът и, един вид предпазвайки момичетата от съдбата на Мариан. Аз просто не мога да разбера как може да съществуват такива безволеви амеби. Обикновено жените търпят как мъжете ги бият или още по-лошо, как насилват децата им и се правят, че не разбират и не знаят (естествено редки случаи, но ги има), а тук обратното. Мъжът знае какви ги върши онази мръсна вещица, но не прави нищо, а просто върши черната работа като не само ги ''отървава'' от мъките им, но индиректно и замита и прикрива Адора. И двамата са за разстрел. Дано не убият Камил, уф, че тя сега ще нахълта като спасител, ужас. Дано шерифа пристигне навреме, обаче все още една малка част от мен крещи, че за по-голям шок и ужас може всъщност той да замита след нея. Нали го дадоха как все още е влюбен в нея и Адора го върти на малкото си пръстче. Но в случая по-скоро е очевидното, стига толкова с шокиращи съспенси. Адора е за психиатрична клиника до живот, остава да видим кой е вадил зъбите, Алън или Бил.
Детектив Ричард вярвам ще спаси положението и Камил в един драматичен финал. Дано обаче не е късно и за Ама...

# 71
  • София
Които иска да НЕ знае кой е убиецът да НЕ отваря скрития текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
АМА

# 72
  • На топло
Пиша за убиеца от книгата и малко подробности, защо....
Не отваряйте !!! ако не сте чели книгата и не искате да знаете мотивите.
Скрит текст:
Андора е убила Мериан, показаха в 7 епизод как обича да "се грижи" за любимите си същества, като ги тъпчи с лекарства, дрогира, манипулира.....пълен ужас.
Ама е станала психарка като майка си....завист, ревност това са нейните мотиви.

И кукленската ú къща на ужасите😱

# 73
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Toзи филм бил още по-откачен,отколкото го мислих.По-скоро не ми се гледа до края и ще го зарежа на 4ти епизод,предпочитам нещо по-смислено и смешно.

# 74
  • София
Слаб последен епизод. Добре, че е минисериал и няма да ни мъчат с 2 сезон.

Не четете без да сте гледали.

Скрит текст:
Разочарован съм от финала. Точно така ли ще свърши. Без край. Разбрахме кой е убиецът, но какво ще стане след това йок. Отворен край. Но явно авторът си мислел, че ще е много шокиращо точно така да завърши, само дето не е.
Още след разговора на масата с шефа на Камил и чернокожото момиче си казах, че Ама е убиецът, заради психарското и злобно малтретиране на грахчетата, хах. Разбира се чак в края на епизода си е късно, но по-добре отколкото никога.  Laughing А когато Камил тръгна към къщичката на Ама бях сигурен, че ще открие зъбите на убитите момичета. Меко казано съм отвратен.  Sick Психопатка мръсна. Болен мозък. И го е правила от завист и ревност.
Но нали ни показваха, че трябва груба мъжка сила. Дори агентът на ФБР не успя да извади зъба на прасето или успя след зверски напън и усилия не си спомням вече. Как толкова крехко момиче ще е способно на това. Тук здраво ни подведоха. Аз обичам изненадващите обрати и завършеци, но не и този. Нито е шокиращо, нито оригинално. Ама бе главен заподозрян в началото наред с Адора и Алън. Цялото им сбъркано семейство, но си мислехме, че е мъж заради грубата сила. Но да оставим това.
Камил с всичкия ли си беше, хем знаеше, че майка и е виновна и ги трови, хем не предупреди преди това Ричард. И вместо да направи нещо, тя се предаде да я убият за да спаси Ама, без да е сигурна изобщо какво върши и че най-вероятно и двете щяха да си заминат. После вика на сестра си да бяга и да викне Ричард, а тя защо не го направи в началото още. Слаб сценарий, нелогичен.
Накрая нищо и между Камил и Ричард. Последният бе изцяло ненужен, нищо не направи, нищо не реши. Казаха си чао и толкоз. Безполезен персонаж.
И спасяването и бе едно такова мистериозно и изсмукано измежду пръстите. Ричард си тръгна, после звъня ли звъня по телефона, накрая и шерифа дойде, цялата полиция направо след като шефът на Камил пристигнал и хлопал по вратата?! Как, защо, какво няма значение, важното е съспенс да има.  Naughty

Не ми хареса изобщо. Още един пропилян сериал.

Общи условия

Активация на акаунт