Да чакам ли още

• 11 205
  • 92
  •   1
Отговори
# 45
Аз пък не мога да разбера защо пускаш тема във форума, за да ни питаш нас, човека с когото си, дали е честен с теб. Ти ако искаш да си наясно със ситуацията, можеш да го направиш по адски много начини. Някои от тях са ти описани и тук. Просто според мен ти харесва да живееш в заблуда и не полагаш никакви усилия да разбереш истината. Може би очакваш тук някой да ти каже нещо от рода: "Ох, обичайте се, приемай неговите безумни обяснения и какво тук означава някаква си истина?".

Просто си отвори очите и виж това, което вече знаеш. Продължи напред с живота си. Намери човека,който наистина иска да е с теб и ти с него. Може би настоящия ти е толкова легнал на сърце, защото ти тича по тъча и се прави на загадъчен, а истината със сигурност е много прозаична и нелицеприятна. Имай самоуважение. Разбери в какво се състои проблема, приеми го и продължи. По-добре ужасен край отколкото ужас без край.

# 46
Единствена си, обича те, не може да живее без тебе ама всъщност баш си живее без тебе. Значи може.

Мъж, който иска жена, гони до дупка и не си измисля оправдания. Нещо не е наред.

Той си живее с жената, имат си дете, но нещо странично няма да е зле.
Сиреч тя е любовницата.

# 47
Здравейте виждам се от 6 месеца,с мъж по -голям от мен с 10 години.Аз съм на 30,той на 40.И двамата сме разведени,с по едно дете.Живеем в различни градове,на около 20 минути разстояние един от друг.Миналата година се видяхме за първи път и мен още тогава ме грабна.Много се харесахме и двамата от пръв поглед.Имахме общи приятели,намерихме се и си писахме.Разпитах някой неща за него,и отначало той ми казваше че има много работа цял ден,и не може нито да пише,нито да излиза,и няма свободно време за нищо,има собствен бизнес и работи от сутрин до късно вечер.На въпроси за бившата му не знаеше какво да каже,бил е хем женен,хем разведен с нея и уж заради детето се виждали,и че тя не е при него.Аз още тогава ми светна лампичката,и спрях да му пиша.Но все се сещах за него,през цялото време.Минаха няколко месеца и той ме потърси,писа,почнахме да си пишем  всеки ден и до сега ..Каза ми че не ме е забравил,че много пъти е искал да ме потърси,но не знаел дали е удобно и да не ме притеснява и вече не издържал.Аз не бях му казвала дали съм разделена,може би е заради това..Питах го много пъти за бившата му,даде ми да разбера че живее сам с детето си,нея я няма,било му трудно и т.н .Започнахме да се виждаме,той идва в моя град..Срещи,излизания,и оставания в хотели.Аз живея със родителите ми и детето си,и никога не е идвал в нас,и не е ставало въпрос а и аз не искам все още.Аз не съм ходила при него,ако съм е било за малко,но не и при него.Не знам къде живее,кои са му приятелите нищо.Казва че няма кой да се грижи за детето освен него и му е трудно,идва за по няколко часа,много рядко оставаме за по цял ден или цяла нощ заедно да спим на хотел.Това ме убива,задавам му въпроси,аз какво съм за него,къде съм в живота му,това положение не ми харесва,не се чувствам добре.Мислех си че съм само за секс,и му го казвах,сърдех се,избухвах.Питах го занапред как ще е,казва че има време да не мисля от сега.Аз не знам защо съм му.И той се ядосва,идва и казва че не ме използва,че иска само да е до мен,да ме прегърне и целуне,без да правим нищо дори да се уверя че е сериозен към мен..И всеки път такива ми ги приказва.Знам че не лъже за чувствата си,при него са много силни,казва че никога не е бил толкова влюбен в една жена,за тея години,че съм му въздействала много силно,че съм неговата истинска любов,че за първи път му се случва нещо такова,да желае и иска някой до полуда,и с мен е същото,никога не съм била така,треперим от вълнение и двамата ,вълнуваме се,трябва ни време докато се успокоим сърцата ни ще изскочат,като го видя,и като се прегърнем силно все едно сме едно цяло..Много ни е силна връзката,до полуда се искаме.Но това чакане мен ме убива.Казва ми че за момента е така.Няма кой да гледа детето,и можем да се виждаме за по няколко часа,или за по един ден най-много,в седмицАта 2,3,4 пъти зависи ако не съм се разсърдила за нещо.Много добре се държи с мен,не се отказва каквото и да му казвам,защо го прави,трудно е може да си намери друга в неговия град.казва ми че не е добре от това,че се разкъсва,чв иска да се с мен,аз не съм му вярвала и това го убивало..Добре защо не сме.Разбирам го до някъде,но нз къде е истината.Има дете няма на кого да го оставя вечер,и идва за по-няколко часа.Има бизнес през лятото и работи много часове,до 12,1 вечерта знам че му е трудно,чуваме се и си пишем постоянно,знам че работи много..Не знам до кога да чакам ,какво ще стане,аз искам да съм с него постоянно.Мислех си че може и да не е прекъснал взаимоотношения с бившата си,винаги съм се съмнявала тъй като още отначало ме обърка..Всеки път ми казва че съм единствена за него,че няма други,че и на него не му е лесно..Докога да го чакам и разбирам все аз,много сме влюбени един в друг, мисля че го обичам дори,не мога без него.Всяка вечер е мъчение,всеки ден,няма го толкова е близко а сме разделени.Той се прибира от работа в 2 ,преди си пишехме по цяла нощ без да спим,сега също остава с мен и до по-късно аз не искам да го държа и на др ден да не се е наспал.Разкъсвам се да не го притеснявам като е  на работа,да не му задавам въпроси за нас,а времето си минава и аз се измъчвам страшно много..За какво съм му аз,защо не си намери друга,защо идва постоянно не е само колкото да спи с мен уверих се в това..Питала съм го как ще е ,за сега е така измъчвал се но не може да направи нищо,каза че Знае какво си мисля,че не е така,но нищо особенно,какво ще стане за напред нз и това не ми дава мира.Не искам вече само аз да подхващам сериозните теми,казва че му е добре с мен,и че ме иска,това е от значение да живеем сега и да не мислим ..Мисля че си губя времето като нямам ясна представа какво ще стане ,в следващия момент се поставям на негово място ако е така както ми казва и ми е много трудно да взема решение да го чакам ли или да се откажа от него ..
Откажи един-два пъти да се видите без обяснения или с такива, на които им личи че са съшити с бели кОнци, хъмкай, смени си цвета на косата и прическата и намекни небрежно, че евентуално има и друг петел в кокошарника. После гледай реакции...

# 48
Е как по цяла нощ, като сама казваш, че се принира след 2ч.
Тоест, той съвсем нормално си се прибира човека, вечеря си със семейството, играе си с детето, пие по едно питие с жената, може и някой секс да направят и тя като заспи, се яхва на лаптопа в другата стая.
Сещаш се, може би, че до голяма степен от личен опит говоря, с бившия ми мъж, само дето там девойката си знаеше за мен, не е като да не знаеше, но всичките разговори и зарибявки се случваха по горната схема.
Не той сега почна работа ,само лятото до сега не беше,беше си свободен.Казва ми че ще е трудно но ще се виждаме,не иска да оставя някой друг да му върше работата,като не е там по цял ден нищо не става..Един такъв убедителен,все знае какво да каже.По цял ден е на работа ще се виждаме за по-малко за сега,защото не можем за повече ,заради детето и работата му..Кара ме да изпитвам съчувствие заради детето му,че уж е сам гледа детето сам и работи и няма време за нищо но въпреки всичко намира време за мен..Голям цирк.Не мога да го разбера ,и разгадая още,но има нещо усещам го или наистина е така както ми казва и не съм можела да го разбера и не съм му вярвала ,дали е възможно,така го е измислил хубаво.

От 6 месеца се виждате и сега започнал работа? Кой го е издържал досега? Ти работиш ли, че с него се съобразяваш да се бил наспивал по нощите? На теб не ти ли е нужно да си наспана и адекватна, за да можеш да работиш и да си гледаш детето? С тия нонстоп разговори с него, оставаше ли ви време за такива прозаични дейности, или майка ти поема минимум домакинството и грижите за детето ти, защото живееш при нея, докато се отдаваш на любов?

# 49
  • Варна
Я му кажи, че ти закъснява и се съмняваш за бременност. Да видим тогава.

# 50
Вече са ти го казали- лампичките не светят без причина. А ти имаш възможност да провериш защо светят. Но не го правиш. Може би вътре в себе си знаеш какво ще намериш и заравяш главата в пясъка.

# 51
  • София
..Мисля че си губя времето като нямам ясна представа какво ще стане ,в следващия момент се поставям на негово място ако е така както ми казва и ми е много трудно да взема решение да го чакам ли или да се откажа от него ..

Не можеш да се поставиш на негово място, защото не знаеш дали е истина това, което ти казва.
Направи си труда да разбереш къде живее, завърти се там, огледай пощенските кутии, намери една баба- съседка и ще разбереш набързо кое как е.
Аз не мога да си представя как детето е все при него при жива майка.
Баби няма ли и на кого го оставя, като работи до сред нощите?

Будалка те нещо, затова засечи данните докато е време. Peace

# 52
Само той ли ти звъни нощем , или и ти имаш разрешение да се обаждаш по всяко време ?
Този мъж е женен според мен. Другият вариант , който пък съвсем няма да ти хареса е, че не те приема насериозно и иска само забава.
Поискай да му отидеш на гости, нека ангажира хотел в неговия град. Хем ще те заведе на вечеря ,  ще си легнете , той ще се прибере , пък сутринта ще ти донесе закуска.
Търси какво крие от теб.

И  още един въпрос - ти какво точно искаш от него ? И той знае ли ?

# 53
6м на тази възраст не е никак кратък период. Човека си е женен отвсякъде и манипулира абсолютно класически. Ако един мъж иска да е с теб, ще бъде с теб,  но не за 3 часа в хотелска стая.
Знам че е така,знам че ако ме искаше толкова много ,колкото казва нямаше да го мисля,и да се тормозя.Щом си задавам въпросите,има нещо,крие нещо,не е истинско.За бога Може ли да гледаш някой в очите толкова време и да говориш лъжи,как може да има такива хора и да си играят с чувствата на другите.Защо го прави,да постъпва толкова долно?Аз все си мисля,много е зает,по цял ден е на работа,че сам отглежда детето си,а и доколкото знам жена му не  живее в Бг ,пак не съм сигурна,може като се прибира да е с нея.Не му вярвам за много неща,в следващия момент едва ли не ми се кълне че не е така както си го мисля.Какво да правя,как да постъпя,какво ли не съм му казвала,казва ми че не е така,че мисля глупости,защо е щял да идва само за ме види.Понякога си мисля че е много добър актьор,и съм му казвала,то такива думи,такова нещо и аз пак се връзвам.

Първото болднато - още се разтрепервам от гадост, като се сетя за лъжите на бившия.....То голям театър, голямо чудо беше. В деня на развода дори, не спря със сладките приказки, толкова беше мил и добър, че отстрани може да помислиш,че сме ходили да се женим, а не да се развеждаме Simple Smile

Второто - чуеш ли думите "не е както си мислиш", от мен да го знаеш, на 100% е баш каквото ти подсказва интуицията. Т.е. този човек те мотае и има друг живот, за който не подозираш. Целта му с теб е да има сексуални отношения, докато жена му я няма. Възможно е жената да работи в чужбина или просто в друг град, и по тази причина твоя човек се вихри наволя. Има и друга вероятност. Например, да върти още някоя младичка 25-30 годишна мацка от неговия си град, и това да е причината да се крие с теб.

Трето - на прав път си, този мъж е отличен актьор, също като моя бивш съпруг. Моят беше и страшно нагъл на всичкото отгоре.

Направи всичко възможно да разбереш какво в действителност става. Ако търсиш само сексуална връзка си ОК, макар че ако жена му разбере, ще стане сложно, а и защо ти е да се забъркваш в такава долнопробна история. При всички положения, щом лампичките светят, послушай интуицията си, проучи този човек, преди да задълбаваш отношенията си с него. Ако те лъже (което според мен е така), разкарай го докато е време, не губи младостта си с някакъв мухльо.

# 54
Е как по цяла нощ, като сама казваш, че се прибира след 2ч.
Тоест, той съвсем нормално си се прибира човека, вечеря си със семейството, играе си с детето, пие по едно питие с жената, може и някой секс да направят и тя като заспи, се яхва на лаптопа в другата стая.
Сещаш се, може би, че до голяма степен от личен опит говоря, с бившия ми мъж, само дето там девойката си знаеше за мен, не е като да не знаеше, но всичките разговори и зарибявки се случваха по горната схема.

Направо се плаша като чета историите за изневери - те като по калъп направо. При мен са ставали по идентичен начин нещата. Девойката също знаеше за мен, и пак си звънеше, когато и падне. Не знам какво и е казвал за мен моя бивш, за да се държи тя толкова нагло, знаейки, че той е със семейството си в този момент. Предполагам, че също е слушала лъжи на килограм...

# 55
Ох, само се чудя наистина ли е възможно жена на 30, с един брак зад гърба си и дете да се хваща на такива въдици все едно е на 15 и да се оставя да я правят на маймуна?? Не е за вярване просто. Друго нямам какво да кажа, казали са го вече преди мен.

# 56
Anastasiya, не зная имала ли си челен сблъсък с изпечен манипулатор и лъжец? Такива приказки са, такива обноски, за чудо и приказ, че в един момент ще забравиш от къде изгрява слънцето, каквато е и целта на въпросния. Лесно се пада в капана на подобни екземпляри, но за щастие, ако сърцето е заслепено, то поне вътрешния глас не спи. Предполагам, момичето затова е пуснало и темата.Да се убеди,че подозренията и са основателни.

# 57
Много лесно може да провериш дали те лъже.
Просто отиваш някоя вечер, звъниш на вратата, целуваш го страстно и влизаш да огледаш  Mr. Green

# 58
  • Испания
Много лесно може да провериш дали те лъже.
Просто отиваш някоя вечер, звъниш на вратата, целуваш го страстно и влизаш да огледаш  Mr. Green

Сетих се за един мой "само приятел" преди години. Разказваше ми как една от любовниците му направила точно това, но след като "открила" съпругата вкъщи, казала: "Дойдох да поискам ръката на съпруга Ви".

За подобен проблем не се пита в БГ-мамма, а се провежда собствено разследване, ама не след 6 месеца, а на шестия ден.

# 59
На колко години е детето му? Той като работи по цял ден,че и до късно вечер кой го гледа? Когато спите в хотел,кой го гледа? А вашето на колко години е? Защо не излезете заедно с децата? Не е нужно да им казвате че сте двойка,а просто познати в службата и искате да запознаете децата примерно. То неговото дете ще си кажа къде е мама и къде е тати без дори да го пипате.

Общи условия

Активация на акаунт