ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 13

• 25 335
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
БАУ сами се стресирате. Сигурна съм, че ще направят нещо от което всички да сме доволни. Даването на Банков не изключва нашите, напротив. Доста ще се мотаят заедно докато се изяснят и примирят. Вергов и Велислав са професионалисти и съм сигурна дори, че ще успеят да потушат и фенските страсти.

# 136

Скрит текст:
Как се случва любовта?
Оууу, конкуренция на кахърната Зорница ще имаме Joy дано нашата мацка да е щастлива тоз път, че.......

# 137
Диана трябва да репетира усмивките си, че тоя сезон има да се хили като ряпа Joy
Все по-доволна ставам, като я гледам тая снимка Simple Smile
След малко ще ви напиша нещо за Велислав и Вергов, което даже ще е по темата на нашата тема. Wink

# 138
Донателке стегни се. Трябва да работя дръж фронта и не мрънкай. Може да ме зарадваш с нещо качествено по някое време. Знаеш какво. Аувидерзен Joy
Добре, стягам се!!! Не е това, което искаш, но по-късно и него Wink

Абе тази снимка на Вергов и Ани нова ли е? От сезона?

# 139
Вергов вече каза, че с Велислав са си съседи. Айде да не се опитваме да ги скарваме излишно, те са над тези неща. Ева Банков поема тъжните физиономии, за Зорница остава ухилена като ряпа. Joy

# 140
Моски, Диана репетира цял месец на морето тез усмивки Grinning

А на тази снимка виждам Вергов и Жената чудо, а не Банков и жена му Joy

# 141
Вергов вече каза, че с Велислав са си съседи. Айде да не се опитваме да ги скарваме излишно, те са над тези неща. Ева Банков поема тъжните физиономии, за Зорница остава ухилена като ряпа. Joy

Зайо, аз не мисля, че
ние се опитваме да ги скараме. Ако има екранно време за всички, ще е готини да се гледат добри, тслантливи актьори. Мисля, че не дразни акцентирането само върху единия и просто изразяваме ипасенията си. Това е

А и нали знаеш поговорката - двама се карат, третия печели Wink Сети се кой аххаахха

# 142
А и нали знаеш поговорката - двама се карат, третия печели Wink Сети се кой аххаахха
Банбиниииииииииииии

Ама без Шипката Joy

# 143
Банбиниииииииииииии

THE ONE AND ONLY!

Абе Ди много се изгуби Sad

# 144
БАУ сами се стресирате. Сигурна съм, че ще направят нещо от което всички да сме доволни. Даването на Банков не изключва нашите, напротив. Доста ще се мотаят заедно докато се изяснят и примирят. Вергов и Велислав са професионалисти и съм сигурна дори, че ще успеят да потушат и фенските страсти.
И аз това написах при комшиите хаха. Поне в началото Банков, Зорница и Марио ще са водещи.

# 145
Перличке, този репортаж беше чак преди излъчването на сезона. A в първия ден на снимките даваха само старите участници, абе, нормален репортаж за старта им (от него си спомням само как Mария Kаварджикова вървеше по коридора на болницата). Hо сега, от самото начало, акцента явно е в "грандиозното" завръщане на доцента.
Злати, няма да споря. Не това беше целта ми. Репортажът е 20 дни след старта на снимките Simple Smile
Скрит текст:
Това е репортажът от първия ден. Няма нищо за никого в него.
https://nova.bg/accents/view/2018/01/06/203249/започнаха-снимките-на-пети-сезон-на-българския-сериал-откраднат-живот/
Мисля, че напразно се опасявате, всички линии ще бъдат застъпени равностойно. Иначе няма да има интрига Simple Smile
Днес в сутрешния блок пуснаха същия репортаж, но по-разширен. Там има някои малки неща, които липсват от снощния.

# 146
Дона, Ди си сменя кожата в момента, нали каза че е изгоряла Grinning, може пак да е отишла някъде без обхват и за това, скоро ще се включи тя, за къде е Макс без Мориц Wink

# 147
Забравих да кажа Марта ми отговори вчера в 12 през нощта. Много полезно Joy Ако продължавате с драмите съм решила следващия на който да пиша да е Вергов с молба да пусне едно селфи с Велислав и да напише с любимия ми доктор Ковачев. Да ви видя какво ще коментирате тогава Joy

# 148
Зайко, те сценаристите са проблема, не Вергов или Павлов, не могат да пишат балансирано и отново ще сме на скорост и рязко спирачка, като кандидат шофьор - лошо ще ни стане  Joy

# 149
Забравих да кажа Марта ми отговори вчера в 12 през нощта. Много полезно Joy Ако продължавате с драмите съм решила следващия на който да пиша да е Вергов с молба да пусне едно селфи с Велислав и да напише с любимия ми доктор Ковачев. Да ви видя какво ще коментирате тогава Joy

Майкоооооо, бия г*^ в тавана!! Ще е готино! Ама и тетките да го видят!

Общи условия

Активация на акаунт