ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 13

• 25 373
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Тъкмо сте в едно въздушно пространство, сигналите по-бързо трябва да стигат Joy

Oбелили се змийо?
А не само за това, ми твоят партньор в престъпленията не може да ни смогне и да се подкрепяте Joy,
Moски WinkKissing Heart

# 166
Диана няма време да пуска снимки, заета е да засмуква Велислав Joy Чекната си бе Доне. Ама не е зле да ми докажеш. Joy

# 167
Тъкмо сте в едно въздушно пространство, сигналите по-бързо трябва да стигат Joy

Oбелили се змийо?
А не само за това, ми твоят партньор в престъпленията не може да ни смогне и да се подкрепяте Joy,
Moски WinkKissing Heart
Хахахах още съм на етап сърби и боли (днес забелязах, че там, където е имало пясък по ходилата ми, нямам тен и съм на сирене, а другата част е на циганин. Феноменален тен!)  Animal Joy Cat Animal Smiley Cat
Моски, тук съм! Animal Heart Eyes Cat

# 168
Та, това, което исках да ви кажа преди. Прави ми впечатление, че дори тук, в нашата тема, където сме се събрали все хора, които искрено обичат и се възхищават на Велислав, той е подценяван. Какво остава за другите места. Вие самите го поставяте някак по-ниско, отколкото той се намира и заслужава. Това, че Вергов е по-"медиен" актьор, повече се шуми около него, по-известен е, не прави Велислав по-слаб актьор, нито по-малко успешен. Имайте малко повече вяра в него. Той има взаимоотношения с Евтим Милошев и когато уговаря участието си, никой няма да отиде при него и да му каже - ела да спасиш сезона/гледай си работата, сега ще стоиш второстепенен актьор. Велислав много добре знае мястото си и много добре знае как да си го извоюва, в това не се съмнявам. Така че аз изобщо отхвърлям мисълта да бъде подмятан/жертван и т.н.
Да не говорим,че положителното нещо, което аз виждам в присъствието на Вергов е, че с цялото ми уважение към екипа актьори на ОЖ, но преобладаващата част просто не са от ранга на Велислав. През време на сезона имах възможността да гледам Велислав и в театъра, и във Вездесъщия и в Откраднат живот - ами в сериала играе сигурно с 20% от възможностите си. Не за друго, а защото няма партньори и ситуации, които да го предизвикат като актьор. Едни от най-хубавите му сцени бяха, когато счупи шкафчето (това е сцена, която съм гледала десетки пъти, просто защото играта на Велислав беше феноменална) и после покрай проблемите с брат му, когато можеше да си разгърне таланта. От тая гледна точка присъствието на Вергов, който е прекрасен актьор, създава предпоставки за чутовни сцени, в които Велислав да се развихри. И дори не говоря за взаимодействие между двамата по линията Зорница, а по-скоро като лекари. Направо си ги представям в операционната, където маските им закриват всичко друго, освен очите им - единият тъмен, черен, очите му святкат, огън гори в тях, а другият светлоок, леден. Могат да се получат разкошни сцени. Дона често споменава колко е била впечатлена от сцената между Вергов и Буковска, когато тя зачекна семейството му. За да се получи нещо такова обаче, трябват двама. Е сега имаме двама.
Освен това, по повод на притеснението ви за това, че ще ги сложат встрани - не забравяйте, че сюжетната линия на Наталия и Калин я няма, а тя заемаше доста място, сюжетната линия на Захариеви ще е изтикана назад, защото Галя не знаем дали изобщо ще може да снима, и да може, няма да е 14 часа дневно и ще се появява от дъжд на вятър, а Мазови се поизчерпаха. Кой ни остава, освен Банкови, Ковачеви и младите лудетини Тони и Албена?
Аз сега като преглеждах заради Хъмбъл епизодите, видях, че ние сме алчни и не ни стигат сцените с Марио и Зорница, но Марио реално си е съвсем централен персонаж, който изключително плътно и масирано участва в епизодите. Така че, успокойте се, радвайте се на това, че ни предстои да гледаме Слави, Диде и Мите и стига сте разглеждали единия като голямата звезда, а другия като малкото звезденце Simple Smile

Айде, бе, Ди! Остави ме тука сама на вълците, добре че е Зайко да удря по едно рамо, егати, тия хиени тука вече сложиха кръст на хубавата любов. Confounded

# 169
Грешници, Моски!

# 170
Дона, малиииииййййй, призовах злото Joy

# 171
Обаче май само аз не се радвам за Ана Пападопулу. Не я харесвам нито в киното, нито в театъра, сори. Animal Smiley Cat

И аз не я харесвам хич.

# 172
Обаче май само аз не се радвам за Ана Пападопулу. Не я харесвам нито в киното, нито в театъра, сори. Animal Smiley Cat
И аз не я харесвам хич.
Отборът ми се заформя!

# 173
Моски, и аз това си мислех вчера. След като няма да видим Наталия и Калин повече, Мазови много се изчерпаха, Ралица едва ли ще снима, в сериала като по-интересни и неразгърнати сюжетни линии докрай останаха Фотеви и Боби, Захариев и Албена заедно с Тони, и Марио и Зорница. Пропускам ли някого? Май не. Ами не са много. И сега като добавим и Банков с жена му стават таман. Да не забравяме, че отначало с определена история тръгват ударно (примерно триото) и после почват да бавят нещата. Така, че май наистина е време да се успокоим, ще има място за всички.

# 174
Скрит текст:
И аз не я харесвам хич.
Отборът ми се заформя!

Ииииииии:

# 175
Яни, точно. Освен това, ние сме сурови и жестоки към сценаристите и забавянето на определени истории, но нали си спомняме всички защо Зорница излезе в отпуск за няколко епизода - защото Диана през това време снимаше Писма от Антарктида. Така че до голяма степен дупките в историите се случват и заради ангажименти на актьорите. Ето, сега излезе информация, че Велислав ще участва в нова постановка, това означава репетиции, ангажименти, които вероятно няма да му позволят да е на разположение 24/7. Аз нямам против. Продължавам да вярвам в това, че сценаристите знаят какво правят.

# 176
Сценаристите с нищо не са ме разочаровали в историята на М и З дотук. Вярвам, че и занапред ще е така. А Велислав и Вергов заедно ще са удоволствие за гледане.

# 177
И на мен много ще ми хареса да гледам Вергов и Велислав в сцена в словесен двубой (може и малко физически, трябва да има кръв). Ще е велико! Animal Joy Cat

Чета ви, четааа, четаа и се чудя защо никой не мисли, че Зорница може да е ступала Банков. Аз бих му счупила главата с лекота и едно дърво. Grinning

# 178
Аз впечатления от Ана Пападопулу намам като актриса. Иначе съм добре настроена към нея, мисля, че ще се справи. Харесва ми, че има прилика с жената на Банков от спомените му, постарали са се.

# 179
Дона, малиииииййййй, призовах злото Joy

Призова го отвсякъде!!! Виж само поста на Моски - ония двамата ТИТАНИТЕ, а онзи УРАГАН Митето изтикан в ъгъла....малиииииии!!!!!

Сз също бих се кефила да гледам Вергов и Павлов заедно. Както много добре знаете всички, едни хора наоравиха тска, че да се настроим стешу Вергов и да не го искаме. Десетки оъти съм си казвала мнението и за двамата и колко ги харесвам и какво стм им гледала. Няма да се повтарям.

Общи условия

Активация на акаунт