ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 13

• 25 363
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
На 33 да не си наясно със социалните мрежи ми е леко невъзможно.
А да не ги ползваш, особено ако могат да подпомогнат работата ти...

Това второто важи и за двамата

# 586
Значи ще ме прощава Велислав,но извинение няма.В днешно време това е част от професията и той вреди само на себе си.И на мен,защото ми опъва нервите как си похабява възможностите.Освен да му напиша едно писмо и да му го пусна с пощенски гълъб,защото иначе не знам дали ще го прочете. Angry Не е нужно да  се снима по сто пъти на ден,за да поддържа интереса,много по-малко трябва.Ние ако я барнем тази неговата страница,чудеса ще направим.Ако не вярва да влезе тука да поразгледа малко. Rolling Eyes

# 587
Зайо, от тримата само Диана се е усетила накъде духа вятъра....

# 588
Баба ми на 73 си поддържа по-добре фейсбук профила от тях. (Това не е шега)

# 589
Как е възможно някой изобщо да си помисли, че срещата между Банков и Огнянова в шести сезон може да бъде трогателна!?!??!?!

# 590
Как е възможно някой изобщо да си помисли, че срещата между Банков и Огнянова в шести сезон може да бъде трогателна!?!??!?!
Как така трогателна? Dizzy Face

# 591
Москита, опитвам се да се изнервя като го чета и в същото време виждам двете хилещи се и целуващи се репи в подписа ти и опита ми за изнервяне се проваля. Relaxed

# 592
Как така трогателна? Dizzy Face
Сори, ама тази вечер съм в настроение и поствам. Направете ми забалежка, ако искате, скарайте ми се.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 593
Мдааа, тя и на позвъняването доста се трогна.

Зайко, подписът ми има терапевтична стойност Heart Eyes

# 594
Хахахах не знаех, че Огнянова е актриса, наистина. Joy И сериозно, не мога да разбера как хем не им харесва образът й, хем пък я искат с него. Да не говорим колко писаха как не е достойна за него, как трябва да си намери друга и т.н.  Просто не мога да им хвана спатиите, вечно са на различно мнение. Щяла да бъде трогателна сцената, глупости! Кое ще ги трогне? Шокираната физиономия на Зорница ли? Да не би да си мислят, че в момента в който го види ще се разтича с усмивка на лице и ще му се метне на врата да го целува? Ай стига бе! Joy Не сме гледали явно един сериал, ясно е. Уж сега одобряват жена му и са доволни, че е с него, че ще ги видим като семейство, перфектната двойка били и Ева била перфектна, ама не, Зорница да е пък. Joy Не мога повече.

# 595
Мдааа, тя и на позвъняването доста се трогна.

Зайко, подписът ми има терапевтична стойност Heart Eyes

Ама си личи кои коментари са на Бар Наздраве, а Wink
Забавните аххаха

Айдяяяяяя, Яни запали моторетката!

# 596

Ама си личи кои коментари са на Бар Наздраве, а Wink
Забавните аххаха

Айдяяяяяя, Яни запали моторетката!

Аз като подпаля става страшно, просто не мога да се изкажа с едно изречение на такива малоумни изказвания. Ама виж колко съм дипломатична сега а? Joy

Ние в бара имаме специфично чувство за хумор. Wink

# 597
Пак ще кажа, че се възхищавам на нервите ви да ги изтърпявате, че и да се опитвате да им кажете някакви неща Simple Smile

# 598
Пак ще кажа, че се възхищавам на нервите ви да ги изтърпявате, че и да се опитвате да им кажете някакви неща Simple Smile

Повярвай ми и аз не знам тия нерви моите какви са, щото наистина се дразня на изказвания без никакъв смисъл.То като гледам май тия неща дето им ги казваме минават и заминават.Joy Дето се вика през едното ухо влязло, пред другото излязло. Няма смисъл, ама аз съм си такава, импулсивна съм и се паля бързо. Wink 

# 599

Тренираме си търпението Wink Освен това не трябва да си мислят, че са единствени и неповторими.

Скрит текст:
В момента "уникалното" момиче е пуснало лайв чат в инста. Абе голяма сладурана е и мисли доста трезво за нещата.
Междудругото  - между Марио и Тони избира Марио, защото Тони понякога се държал детински Joy

Общи условия

Активация на акаунт