ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 13

• 25 361
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Колко са в тая затворена група? Не вярвам да са повече от 500. По-важно е какво се пише на официалната страница, защото я следват хиляди.

# 601
Фчеличке, над 25 хиляди души са.

# 602
Колко са в тая затворена група? Не вярвам да са повече от 500. По-важно е какво се пише на официалната страница, защото я следват хиляди.

25 000
В отворената са 3000

# 603
😲много ме изненадахте!!! 😳😳😳
Но все пак официалната стр има 137хил.

# 604
Идвам да ви кротна с една рибешка за Дона. Kissing Heart
Моля снимката да се консумира с песента към нея.Знам че в музикалната вечер някой я пусна,но си е друго човек да си гледа снимката и да я слуша едновременно.
https://www.youtube.com/watch?v=k4V3Mo61fJM
And I will try to fix you

# 605
А колко реално пишат?

Зайкооооо, много я обичам тая рибешка целувка, бе! Heart Eyes

# 606
И на мен скоро ми направи впечатление, че бързо нарастнаха нейните последователи. Супер, няма лошо Simple Smile
Димитър е турбо гъзар с 253 аххахаха
Aхахаха, Дона, турбо свежарка си  Joy

Уж сега одобряват жена му и са доволни, че е с него, че ще ги видим като семейство, перфектната двойка били и Ева била перфектна, ама не, Зорница да е пък. Joy Не мога повече.
Яни, вчера ги четох в отворената група и така се смях. До оня ден искаха сценаристите да уморят жена му или да го върнат разведен. Да вкарал в правия път Огнянова, но после пък тя се оказа недостойна за него и ако можело да го видят до нова жена, доближаваща се до класата на ненагледния. Даже и конкретни предложения за актриса и роли имаха. И от вчера.. O, чудо  Crazy Aма защо да не се обичат със съпругата си, тя е майка на детето му...той като дошъл в Cв.Кирил все още я бил обичал и нямало как всичко да се изпари за няколко месеца (в такъв случай излиза, че не е обичал Зорница, но тогава защо се оказа толкова грешна, не разбирам) и много се надявали да си остане с нея  Laughing Aбе, фурнаджийски лопати.

Прическата на Hаум е потресаваща  Crazy

Последна редакция: чт, 19 юли 2018, 23:38 от Zlati***

# 607
Хахахахах Злати, точно - фурнаджийски лопати е думата. Аз не го написах, но ти явно ми четеш мислите. Joy Каквото и да напиша за тях ще е малко. Мъча се да ги разбера и не мога. Grinning

# 608
Само искам да кажа, че Митето не е турбо гъзар. Митето е бутиков актьор и поради тази причина има малцина избрани последователи.

Иначе, някой казваше, че сценаристите се ръководят по фенските настроения. Горко им. Вече са кръстосали погледи и не могат да разберат Зорница да я пращат ли, да я махат ли, да я гонят от сериала ли...

# 609
Не знам за фенските настроения, но сега се сетих за думите на Милошев, (понеже ги бях позабравила) че историята на Зорница и Банков приключи в края на 4ти сезон. Останалите неща, които тогава каза за историята с жена му, която е медицинско чудо и как ще ни я разкажат ги изпълни, надявам се да не забравя и това, което е казал за Огнянова и Банков. Ако го е казал в пълния смисъл на думата, значи историята е приключила наистина и няма връщане назад повече, а той излиза, че определено не се води от фенските настроения хахаха, защото не прочетох никъде коментари, че искат съпругата да се върне в болницата с него. Grinning

# 610
Само искам да кажа, че Митето не е турбо гъзар. Митето е бутиков актьор и поради тази причина има малцина избрани последователи.
Добре, червена точка хахахахаа

Злати, много добре си го описала!
А от утре очакваме в затворената тема да се пише 90% за Банков - една от нашите приятелки ще стане модератор и гледайте какво става.....други постове няма да се одобряват сигурно.

Ако следят фенските настроения, Зорница да я пратят да преглежда в оная стая с боксовата круша, че да не пречи на Големите и Важните, а когато някой пожелае, да ходи там и да бие шамари - ту на Огнянова - Ковачева, ту на крушата....

# 611
Яни,да Милошев си го каза още тогава и наистина не мога да разбера вие защо така тъпо и упорито отказвахте да повярвате на думите му и се самонавивахте за Банков и Зорница 2.Просто той е решил,че ако се върне Вергов ще развиват сюжетната линия с жената в кома,чудото,която до този момент през сезоните няма аналог,а не любовен триъгълник шеста част.В този ред на мисли аз притеснение за връзката на Марио и Зорница нямам,няма да съсипят нещо градено с толкова труд.И пак ще отбележа,че двойките във филма не ги разделят,освен ако някой не реши да напуска сериала.

# 612
Ех, тази Диана, такова слънце е! Heart Над снимката пише: "Снимка от морето, направена от мама". А може ли мама да направи една снимка от сета? Joy

# 613
Зайко, аз напълно те подкрепям и хиляди пъти съм казвала, че те си изграждат героите и си им пазят образите, освен ако не ги напънат някакви спешни ангажименти, заради които да ги изкарат без време Joy

Почвам да мисля, че Ди е права и Диана откровено се гъбарка с нас Grinning Не просто, че е написала, че е от морето и е направена от мама, ами и се е изплезила. Направо го почувствах като "няма да видите скоро снимка от сета" Joy

Но ми идва да кажа като онова момиченце - Уникална си, Дианкаа HeartHeartHeart

# 614
И другото нещо, което исках да кажа по повод на настроенията и Милошев и т.н. Банков-съпругата му е една сюжетна линия, Марио-Зорница - втора. Ако направят триъгълник Банков-Марио-Зорница (всъщност съпругата продължава леко да отсъства от картината), той автоматично слива двете сюжетни линии в едно. За какво му е, като на него му трябват нишки, а не една история, защото иначе не може да си запълни епизодите. И по тоя повод Майчето май казваш, че трябва по-стегнато и по-малко епизоди. Трябва, ама не може. Защото на този проект възложител е Нова тв и тя им казва - искам 52 епизода. Оттам нататък да се оправят с какво ще ги запълват.

Общи условия

Активация на акаунт