ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 13

• 25 314
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
С тия жени да се спори е като да спорим с радио - невъзможно. Не ги разбирам наистина и никога няма да мога. Какво искат да постигнат така? Няма да ни убедят да харесваме единия повече за сметка на другия. Не виждала по-тъпо упорити хора. Днеска шефката я няма да ме изнерви, обаче тия успяха вместо нея.Joy

# 646
Идвам да напиша, че "прическата" на Шопов е пълен потрес!!!  На нищо не прилича!!! Колкото ме е яд на него, сега още повече.
Та тази шеметна  подстрижка идва да покаже, че от продукцията изглежда нямат атношение към фризуритена актьорите. Стана ясно, че нелепата прическа на Мишева си е нейно "творение". Тя така си ходи в ежедневието, а аз се чудих, кой светъл ум я е сътворил. Смятам, че и Диана сама ще определи цвета на косата си, с който ще се появи в сезона, а вие толкова време отделяте за това.

# 647
Боже мой, иде ми да се прекръстя по няколко пъти с всяка ръка 😀 Тая жена знае ли къде се намира? Ще я разбера, ако са и умряли мозъчните клетки с изключение на една... Ама егати. Голяма жена, а се държи като дете, гледа лайкове, което е най-субективното мерило, съди кой е прав и кой е крив и обижда.
 Госпожо, не Ви отива на годините..... Това Ви го казва 23 годишна пикла, която претендира, че мисли по-адекватно от Вас 😂

# 648
Този тренд в мъжките прически, ведно с  впитите панталони до глезените направо ме влудяват.
Толкова са ми смешни мъжете, които се носят така, а Наумчо е точно представителна извадка.
В тези групи повече няма да се записвам да участвам, защото няма смисъл.
Нищо позитивно не ми носи членуването и дискусиите не са ми приятни.

# 649
Това са едни дребни душици, за които доброто възпитание и уважение към труда на хората не съществува.
Те им гледат лайковете, пък после ние сме ги били сравнявали. Grinning
В. с такива фенки жив да го ожалиш, понеже точно заради тия кокошки той започна да трупа негативни коментари. Но какво знам аз, нали съм злобна лигла Joy
Викам да си ги оставите да си царуват и да се надвикват във Фейса, понеже иначе явно нямат другата къде да се чувстват важни и значими (доста тъжно).
И нека помним - на Велислав хич не му е, че Генка Пенкина от село Генково казва, че той има 500 лайка. Така че нека и на нас да не ни е Wink

# 650
Мел, Димитър беше казал, че изобщо няма думата за прическата си и всичко се решава от стилиста Simple Smile

Дона, благодаря. И какво правим с информацията, че двойката Марио-Зорница е около три пъти по-харесвана?
И изобщо - сезонът е успешен според пийпълметрията, двойката е успешна според любимите им лайкове, но това го зачеркваме и броим харесалите новината за Вергов? Grinning
Само искам да ви кажа, че Стефан Данаилов и десет лайка може да не събере. А Георги Калоянчев горкия, така живя като един от най-големите артисти, без фейсбук... мъка...

# 651
Знаят ли кой е Калоянчев? А Парцалев и Тодор Колев?

# 652
Оставете вие тази работа. На мен ми писна доста, а и наспамихме темата на горката Хъмбъл с Вергов и компанията му.
Хайде, Диденцето да пусне някоя хубава снимка днес, за да ни оправи настроението. Sunglasses

# 653
Знаят ли кой е Калоянчев? А Парцалев и Тодор Колев?
Айде сега, нИдей! Ше ги обидиш. Joy

# 654
Мел, Димитър беше казал, че изобщо няма думата за прическата си и всичко се решава от стилиста Simple Smile

На Димитър прическата я оправиха към 15 епизод. Е, не съм много сигурна за епизода. Не мога да си представя, че от продукцията ще направят такава причиска на Шопов, при положение, че има сериозна роля и му предстоят сериозни събития. Както Вера писа, стилът на обличане и прическата са характерни за определена група хора. Той и на снимките от ваканцията си е с такова чудо на главата. Ужасно грозно!

Последна редакция: пт, 20 юли 2018, 10:26 от *Melanie*

# 655
Оставете вие тази работа. На мен ми писна доста, а и наспамихме темата на горката Хъмбъл с Вергов и компанията му.
Хайде, Диденцето да пусне някоя хубава снимка днес, за да ни оправи настроението. Sunglasses
Ди, само се хабиш. Като я гледам Диде как се гъбарка с крехките ни чувства, очаквам да видим днес снимка я на котарака, я на Драконката. Cry

Мел, аз смятам, че те имат виждания, но примерно казват - Наум е ок, нека си седи така, Димитър да пусне малко повече коса, че ще го заплескваме и т.н.

# 656
-Брат ми, обичам Зорница, обаче мусаката ми е по-добра от мусаката ѝ. Няма да я ям.
-Ше ядеш, брат ми, ше ядеш...за теб я прави!

-Злато мое, ненагледно. Обичам те повече от собствения си живот, ама нещо си пресолила мусаката.....
-МОЛЯ??????? Я ПОВТОРИ!!!!!!
-Злато мое, ненагледно. Обичам те повече от собствения си живот! Това казах, това!

# 657
Доне чакам си да чуя вълшебните думички Обичам те от роботската му уста. Kissing Heart

# 658
Доне чакам си да чуя вълшебните думички Обичам те от роботската му уста. Kissing Heart
Ще ще! Някъде между жената на Банков и мъжа на Магда ще чуем “Зорница, обичам  те повече от собствения си живот!”

Добре, колко е идиотско така да се умилявам от дружно показване на среден пръст?

# 659
Това си мислех вчера - че имаме мегдан за романтика, защото още не сме чули заветното „обичам те”. Е, Марио го каза, ама не пред правилния човек Grinning

Общи условия

Активация на акаунт