Обсъждане на имотни обяви – 4

• 55 022
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
Ако аз съм на подобно място, и съм мъж не бих висяла в бг.мама  Wink

# 346
Ако аз съм на подобно място, и съм мъж не бих висяла в бг.мама  Wink
Това е защото ходиш по такива места максимум за по месец. Когато години наред прекарваш по стотина дни тук всяко лято и седиш по 10 часа всеки ден на плажа започва да ти остава доста време за писане и четене. Само ще спомена, че за разлика от България тук от началото на юни не се е появило едно облаче, а за дъжд да не говорим.

# 347
  • София
NikoT Като човек, който е тук заради имотните обяви, най-учтиво моля да ни спестите постове и снимки, които нямат нищо общо с това.  

# 348
Това е защото ходиш по такива места максимум за по месец. Когато години наред прекарваш по стотина дни тук всяко лято и седиш по 10 часа всеки ден на плажа започва да ти остава доста време за писане и четене. Само ще спомена, че за разлика от България тук от началото на юни не се е появило едно облаче, а за дъжд да не говорим.
Обесняваш на човек прекарал 5 години из Карибите, и не е нужно да качвам снимки, спама не е позволен.
Ясно, скучно ти е. Намери си хоби и не ни навирай личните си грижи в тема за имотни обяви.

Здравейте, за мен тази обява е безумно скъпа. Вие как смятате:
https://m.imot.bg/details/1c152829366471597
Защо да е безумно скъпо, нали е в център...1500е/м2 си е доста за ЕПК, но според мен ще се продаде.

# 349
Обесняваш на човек прекарал 5 години из Карибите, и не е нужно да качвам снимки, спама не е позволен.
Ясно, скучно ти е. Намери си хоби и не ни навирай личните си грижи в тема за имотни обяви.

Здравейте, за мен тази обява е безумно скъпа. Вие как смятате:
https://m.imot.bg/details/1c152829366471597
Защо да е безумно скъпо, нали е в център...1500е/м2 си е доста за ЕПК, но според мен ще се продаде.
Щом си прекарала пет години на Карибите значи много добре знаеш колко много свободно време му остава на човек когато седи по цял ден на плажа. Защо тогава написа по горния ти пост? Наистина си странна.

# 350
  • София
Булевардът на Сточна гара със сигурност не е център.

# 351
.

Последна редакция: нд, 05 авг 2018, 20:39 от Анонимен

# 352
  • София
Хора, престанете да съсипвате хубавата и полезна тема. Няколко пъти влизам и ви чета глупостите. Айде на лични!!!

# 353
Посочено е център, на 5 мин от това, на 7 мин от онова...
Скрит текст:
NikoT Като човек, който е тук заради имотните обяви, най-учтиво моля да ни спестите постове и снимки, които нямат нищо общо с това. 
Най-учтиво ще помоля да погледнеш откъде тръгна цялото “лирическо” отклонение и ще видиш, че моя първи пост беше точно по темата. В него се съгласявах с десперита, че един постнат от нея имот е много функционален с добре разпределени помещения и на добра цена. И ни в клин, ни в ръкав лъки ме обяви за нещастен брокер или нещо подобно. Не разбирайки защо въобще се включва без да има да каже нещо по темата, а и защото написа лъжа и показах, че греши. Надявам се да я помолиш най-учтиво да пише само по темата за да не се получават повече излишни отклонения. Аз също когато не съм предизвикан пиша само за имоти. Приятна вечер на всички.
Скрит текст:
Адски си досаден, казаха ти не ти искаме снимките и хвалбите, разбрахме голям си, айде лека и прочети правилата на форума, щом ти е толкова много свободното време.

# 354
  • София
Посочено е бул. Данаил Николаев, пък нека е на х мин от Ал. Невски например.

# 355
Посочено е център, на 5 мин от това, на 7 мин от онова...

Лъки, не гледай какво е посочено, подкрепям Оушънс, това не е точно център, а е и едно от най-неприятните места в София за живеене.  Иначе и от Хаджи Димитър си на 10-ина мин пеш до МБАЛ Царица Йоана, но си е Хаджи Димитър.

# 356
PAV1, благодаря. Значи положението с купувачите е по-зле
от колкото си мислех. Едната такава сграда се разпродаде за под месец на зелено. Щом се купуват и такива неща, за мен края е скоро.

# 357
Краят на кое е скоро? На така наречения ”имотен балон” ли
Simple Smile

# 358
Да. 2008 също се купуваха какви да е апартаменти, просто защото
всички мислеха, че ще поскъпнат още. Не виждам разлика.

# 359
Има разлика. Поне вече сме европейци. Не е същото като 2008. Тогава хората като че ли нямаха толкова лесно начин да си намерят работа. Сега не е така. Отиваш в София и почваш с около 1000 лв, без да ти е необходимо кой знае какво образование и опит. 2008 не беше така.

Общи условия

Активация на акаунт