Обсъждане на имотни обяви – 4

• 56 264
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
  • София

Ами може някой чужденец да купи апартамента.
С решетки са, заради настанените малко българи.
Те са предимно соц.слаби, самотни майки. Но покрай всяка се навъртат бащи на децата.
Като излезат от затвора са там, краднат на дребно докато ги хванат.
После-следствие, пандела и пак от начало. Наркомански простотии на бели боклуци.
Не че чужденците не се изкушават, но се пазят един друг.
Информацията е от извора, за съжаление.
В блока няма бежанци и емигранти. То няма и как да стане -  повечето апартаменти са купени.

# 436
Информацията е от извора, за съжаление.
Тази информация с/у 1.00 лв се проверява в Имотен Регистър.
https://www.icadastre.bg/index.aspx?ReturnUrl=%2f

# 437
Така и не разбрах защо за регистрация в този кадастър искат име и ЕГН, по-специално ЕГН-то...

# 438
  • София
Не знам къде какво искат.
Но имам колежка от блока - по-тъмнокожа е, но си работи кротко вече 30 във фирмата.
Мъжа и децата и също работят и се справят.

# 439
но си работи кротко вече 30 във фирмата.
Въпрос:
- на 30 годишна възраст е
- 30 годишен стаж
- в 30 фирми е
 Laughing

# 440
Стига моля ви, Люлин 5 и Люлин 4 са известни точно с многото си общински жилища, където познайте какви настаняват - точно така от братята ромляни. Затова са написали, че в блока българите са само 10%, останалото са цигани. Този апартамент и на тази цена е непродаваем...

# 441
Странното е, че се рекламира с това че само 10 % са българи. Звучи ми като реклама към някой ром, купете тук сме, много сме, силни сме.

# 442
На тази агенция обявите са странни.
Цитат
Сградата е след основен ремонт и позволява неограничено надстрояване от бъдещия собственик
Обявата им е за гр. Варна:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1g14631338103722 … amp;f8=2&f9=1

# 443
НС повечето кв. обявени са ми нещо такова...

Mr. Green

# 444
На тази агенция обявите са странни.
Цитат
Сградата е след основен ремонт и позволява неограничено надстрояване от бъдещия собственик
Обявата им е за гр. Варна:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1g14631338103722 … amp;f8=2&f9=1
Тази къща е предлагана и преди, само че беше с по малко нули...стълбите съм ги виждала и бюрата...
Описанието е странно, да.

# 445
Странната обява за блока с 10% българи в Люлин2 си е чиста заблуда от брокерите. Живяла съм няколко години точно в същия тип "тристаен" апартамент в Люлин 7 до училището, затова да обясня.
Това са блокчетата с триъгълни дървени балкончета, които преди бяха общежития. Проектите са тях са купени от ГДР, май.
Има 2 вида апартаменти - боксониера и 2-стаен с бокс. Това на обявата е двустаен с бокс. Спалнята е ясно коя е, другото е така модерният сега кухньохол. Хол, по-малък от обикновения панелен хол, излиза се на малкото трапецовидно балконче. В дъното е кухненският бокс, който преди беше отделен от хола с нещо като шублер.
Иначе от входната врата има малко коридорче не повече от 1,80 на 1,80, надясно е вратата за банята - малка, напред е вратата за спалнята, а наляво вратата за кухньохола.  Този апартамент няма и 60 кв. м., а третата стая къде е , е пълна мистерия. Освен ако не са купили съседна боксониера- т.е. стая с кухненски бокс и да са избили стена, но едва ли.

# 446
  • Sofia
Има ли строител който строи в София блок или комплекс като Варна сити парк? За момента само този комплекс откривам с геотермална вода. Според мен това е бъдещето - енергийно независими сгради и точно такова ще е изискването при ново строителстово след 2020 година.

# 447
vaflichka,
Не мисля, че ще има такова изискване, понеже може да са налични тези води,
но от геоложка гледна точка да има противоречие.
Да, има сондажи, но при повсеместно водовземане да има риск от разместване на земните пластове.
Ето карта на София(сондажи):
https://www.sofia-agk.com/FileBrowser/File?path=esoft/planove/OU … 2009-08-10/08.pdf

# 448
Обяви за квартири може ли да се пускат тука Grinning

Ето една, която ми попадна във фейсбук. ДЕВЕТстотин лева Scream Поне да беше с нов ремонт
https://www.facebook.com/groups/680259332055387/permalink/182354 … =1823546484393327

Оказа се, че групата е затворена, ще добавя снимките, а линка оставям за хората, които са членове
1
2
3
4
5
Скрит текст:
Здравейте , предлагам двустаен апартамент под наем ОТ СОБСТВЕНИК в ж.к. Стрелбище ет. 4 от 6. Ново строителство тухла 2002г. Състои се от спалня, хол с кухненски бокс, тераса, баня с тоалетна и входно антре. Без проблемно паркиране пред сградата за хората с личен автомобил Апартамента е напълно обзаведен с луксозни мебели (диван, спалня, секция, гардероб, порт манто и др.) и електроуреди (бяла и черна техника: 2 бр. телевизори, печка, котлони, хладилник, ютия + дъска за гладене, пералня, климатик, чопър и др.). Вътрешен с изключително ниски консумативни разходи. Отопление на ТОК. Намира се в блок с много добре поддържани общи части и контрол на достъп. Бърз достъп до центъра на града и 1 мин от спирки на масов градски транспорт, множество магазини, в близост до бул. България и Втора английска "Томас Джеферсън". За огледи и повече информация на ЛС.

Последна редакция: пт, 10 авг 2018, 12:49 от Мишелин

# 449
  • София
Да си дойдем на думата. Simple Smile

Но за жалост тази група е затворена и обявата може да се види само ако си член.

Общи условия

Активация на акаунт