Обсъждане на имотни обяви – 4

• 56 241
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
До кои цигани е Света Троица?

# 466
Здравейте !
Предстои ни покупка на жилище и имам нужда от съвет .http://www.anri.bg/view-property.php?pid=15367 Какво мислите ? Дали ще е лесно да се отдаде под наем ? Имаме апартамент в Иван Вазов с договор за наем за още 5 години.Та идеята е докато не изтече договора да живеем ние там.

# 467
Бръшлянчето и на мен ми е фаворит. И лампата в хола.

# 468
Бръшлянчето и на мен ми е фаворит. И лампата в хола.
Бръшлянче, че бръшлянче. А не видяхте, че до моноблока има отделен душ, да си миете, там каквото сте замърсили, без да дърпате душа от душ-кабината! Или докато един се къпе, вие можете...да ползвате втория душ.  Crazy Crazy Crazy Crazy
Такава лукс екстра ви убягна на всички.
Това бръшлянче, фалшивото е там за заблуда... Joy Joy

# 469
  • Sofia
Нови изисквания за енергийна ефективност след 2020 година

https://news.bg/world/ep-nalaga-visoki-standarti-za-novite-sgradi-ot-2020-g.html

http://www.chambersz.org/energy/articles/107-news

# 470
Шегуваш ли се? Кварталът буквално е обграден - пазарът при Лидл, гарата на захарната фабрика, Константин Величков, Затвора, Цар Симеон...

# 471
Здравейте !
Предстои ни покупка на жилище и имам нужда от съвет .http://www.anri.bg/view-property.php?pid=15367 Какво мислите ? Дали ще е лесно да се отдаде под наем ? Имаме апартамент в Иван Вазов с договор за наем за още 5 години.Та идеята е докато не изтече договора да живеем ние там.
Ако се сещам правилно, сградата е точно на кръстовището на Цар Борис и Каблешков. Много мръсно и шумно. Тези квартали останаха прецакани без метро и малко по-трудно става отдаването под наем (личен опит).

# 472
Шегуваш ли се? Кварталът буквално е обграден - пазарът при Лидл, гарата на захарната фабрика, Константин Величков, Затвора, Цар Симеон...

Това е все едно да кажеш, че Гео Милев и Редута са обградени от цигани. 😉

# 473

Какво сходно видя? Местата, които съм цитирал, буквално обграждат квартала. А нима ж.к. Христо Смирненски и Слатина не ги дели 1 жп линия от едно голямо гето???

# 474
  • Sofia
За жилище с цел инвестиция - т.е даване под наем кой район е по-добре според вас  - Студентски град, бул. Сливница или Витоша. Таргет - по - висок наем , над 400 евро.

# 475
За жилище с цел инвестиция - т.е даване под наем кой район е по-добре според вас  - Студентски град, бул. Сливница или Витоша. Таргет - по - висок наем , над 400 евро.
Сливница е много относително. Тя е доста дълга и обхваща от неприятни до ужасни квартали.  А между Витоша и Ст. Град избора е доста труден. В момента студентски е без конкуренция по отношение цена на жилище спрямо наем. Никой квартал не може даже да го доближи по рентабилност. Но се строи много ударно и след няколко години може да има излишък и съответно спад на наемите. Лично на мен компромисен вариант ми изглежда Витоша на ръба със Студенски град до Г.М. Димитров. Там хем е тихо, хем е относително близко до лудницата, а същевременно има няколко добре построени кооперации. Ето едно особено добре направена. https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b150771976370626

# 476
  • софия
И за  мен около ГМ Димитров е най-удачно за инвестиции. Особено ако жилището е достатъчно голямо за 2-3 човека - идеално за студенти - съответно наемът може да е по-висок.

# 477

Какво сходно видя? Местата, които съм цитирал, буквално обграждат квартала. А нима ж.к. Христо Смирненски и Слатина не ги дели 1 жп линия от едно голямо гето???

Всъщност местата, които цитира общо взето са на повече разстояние отколкото Гео Милев и Христо Ботев. А пазарът при Лидъл, Затвора, Цар Симеон не са цигански гета. Гетото до Двореца на децата е близо до Красна Поляна и Западен парк, но не и до Света Троица. Та общо взето ми стана ясно, че дори не знаеш кой квартал е точно Света Троица. И трудно се оправяш с разстоянията на картата.
Честно да ти кажа, ако намеря в Илинден хубав тристаен около 1000 евро го взимам веднага. Ама няма. Само панелки и стари кимизарници са на пазара. Няма предлагане и на тези цени. Новото читаво в трите блока, които се строят се продаде на 1200 още преди 6 месеца. Направи си изводите за квартала. Ако можеш. 😉

# 478

Сливница. Особено ако в близост има метро. По-близко е до центъра и има инфраструктура и ГТ.

# 479
Мой познат нае двустаен апартамент за 900 лева в Павлово (не знам дали реално се води този квартал, давам го като ориентир) над околовръстното, между Историческия музей и Борис ||| някъде. Та не виждам връзка с ГТ, инфраструктура, център и метро. Хората имат коли и гледат да им е удобно до работа.

Последна редакция: нд, 12 авг 2018, 18:53 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт