Обсъждане на имотни обяви – 4

• 55 932
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, пък аз само да напомня, че информацията която дадох е малко стара. Строг КОНТРОЛ при ремонта и "висене" над главите на майсторите ежечасно. А не като мен - беж лиске за мивка, беж лиске за диван, а то денят си отишъл и що да видя - две големи стаи шпакловани ? а спалнята даже боядисана? за ден?  Е,  всяка глупост си има и цена. Викнах друг майстор, та им  оправи бакиите, а заради моята глуповина портфейла ми олекна.

# 571
Съгласен.
Моят майстор го оставях да си прави каквото иска, като ходех само в събота да видя до къде е стигнал и да платя заработеното.
За първите две стаи се беше постарал с шпакловката, освен кривини тук-там,  за хола обаче го е минал на бързо. Показах му шуплите по стените с фенерче, преди да започне, от бързото нанасяне на слоевете мазилки от строителя, но и той, вместо да ги изкърти и направи както трябва,  ги е замазал да не се виждат.
Като се хванах да боядисвам стените на седем, осем места почнаха да се ронят на юфка, защото основата не е хванала.
Та се налагаше да чакам да съхне латекса, да шпакловам локално местата, пак да чакам да съхне, после да шкуря и боядисвам наново.
А не малко пари бяха дадени за шпакловка.

# 572
Фирмите са по-бързи от майсторите, това е факт. Wink

# 573
Фирмите са по-бързи от майсторите, това е факт. Wink
Предпочитам да ми работи майстор, а не фирма.
Фирмата, им плаща малко на работниците и те гледат да си вземат надника и съответно ще си оставят ръцете. Ако си викнеш майстор, който ти е препоръчан, можеш да се разправяш с него. Висиш му на главата, казваш му кое къде го искаш и плащаш на свършена работа. Ако е крив наклона, не плащаш. Фирмата ще ти вземе предплащане и нито ще гледа как монтират сифона, вентилатора, моноблока...майсторите им, не носят отговорност.

# 574
Майстор е по-добре и за мен. Ако си държи на името и си оправя възникнали дефекти ( най-добре да няма такива разбира се).
Фирмата плаща на читави майстори, за да подържа качество, трябва да остане и за нея, отделно начислява данъци, които плаща или не си слага в крайната цена.

# 575
Този ми се струва too good to be true, къде е уловката?

Няма акт 16. Собствениците сега сами се борят да го вземат. Иначе е на добро място.

# 576
  • София
А някой с мнение за това? И на мен ми се вижда сравнително ниска цената, а сградата не е на Бароко доколкото знам

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15342413276388 … k=3zhydv&f1=1

# 577
  • София
Дори ако се абстрахираме от общия вид на довършителните работи (гипсокартонени стени, които се виждат, боядисване надве-натри, отделяне на тъмен бокс с прозорчета към стаята и т.н.), стаите изглеждат доста малки. Квадратурата май е преувеличена или общите части са твърде много. Светли ги сметнах така - малката стая 8-9, голямата 12-13, кухня 4-5, баня 2, коридор 4-5, тераса 6-7. Пряко сили общо светла квадратура - 40 кв. м. Максимум още 10 до застроена площ. Остават 17.

# 578
Сградата е супер, но тези довършителни работи са една голяма шега, трябва да се изкърти наново и да се направи от нула. Направо не ми го побира акълът как апартамент от 2016 година може да е в толкова лошо състояние.

# 579
  • София
Да и аз това се чудех как може толкова зле да изглежда, а уж е ново на 2 години... Ще си помисля дали да го гледам, че ми е на ръба на бюджета и май няма смисъл.

# 580
В 30 годишно ЕПК може да намериш по-хубаво и удобно жилище.
Последното не ми хареса, нищо че уважавам Студ. град.

# 581
А някой с мнение за това? И на мен ми се вижда сравнително ниска цената, а сградата не е на Бароко доколкото знам

Кухнята няма прозорец така ли. Shocked
А тези прозорчета на третата снимки какво са, за Бога ?!
И кой е решил че водомера трябва да е над мивката, зад огледалото ли му е мястото...що за недоумица са това...
Цената е ниска, ама не точно.  hahaha

# 582

Минала е покрай ниска тази цена, за това което се предлага...

# 583
  • София
Да, Лъки, кухнята има само горни прозорчета към хола, въпросните от третата снимка. Решили са да го направят за двама съквартиранти и са отделили кухнята с гипсокартон.

# 584
Да, Лъки, кухнята има само горни прозорчета към хола, въпросните от третата снимка. Решили са да го направят за двама съквартиранти и са отделили кухнята с гипсокартон.
Това е някаква глупост, аз не бих живяла в такъв бункер. Ама всеки си решава де. Peace

Общи условия

Активация на акаунт