Обсъждане на имотни обяви – 4

• 55 848
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
Те иначе как ще докарат хора на оглед, ако напишат реалното състояние на входа Simple Smile

А не могат ли да премълчат, вместо да пишат лъжи? А и нали хората като дойдат на оглед ще видят за какво става въпрос и истината ще лъсне  Wink

# 691
Да оставим факта, че канализацията е амортизирана. При валежи връща и пълни мазетата с фекални води.
Това звучи супер, нямам думи.

# 692
  • София
Не знам кое е по-безумно, да не кажа безочливо - че го наричат двустаен или твърдението, че станцията на метрото ще е завършена през 2021 година. А цената е супер лукс - 105 хиляди за 50 кв. в ЕПК до Скай Сити. Astonished
https://www.imot.bg/1b153522069412763

# 693
Не знам кое е по-безумно, да не кажа безочливо - че го наричат двустаен или твърдението, че станцията на метрото ще е завършена през 2021 година. А цената е супер лукс - 105 хиляди за 50 кв. в ЕПК до Скай Сити. Astonished
https://www.imot.bg/1b153522069412763

Знам го блока. Те са два еднакви блока близнаци, водят се на ул. Хемус. 15 етажни, с по 5 апартамента на етаж. Двата крайни апартамента са тристайни, а трите апартамента по средата са гарсониери с големи балкони. Единият блок е строен през 80-те, а вторият, сив на цвят го построиха много по-късно, някъде 2000 г., но са абсолютно еднакви. Този апартамент е в по-стария блок от 80-те. Цената за този район е безумна, определено е гарсониера и метро там ще има, но няма да е 2021 със сигурност. То това метро дори не е проектирано още!

# 694
  • София

Знам го блока. Те са два еднакви блока близнаци, водят се на ул. Хемус. 15 етажни, с по 5 апартамента на етаж. Двата крайни апартамента са тристайни, а трите апартамента по средата са гарсониери с големи балкони. Единият блок е строен през 80-те, а вторият, сив на цвят го построиха много по-късно, някъде 2000 г., но са абсолютно еднакви. Този апартамент е в по-стария блок от 80-те. Цената за този район е безумна, определено е гарсониера и метро там ще има, но няма да е 2021 със сигурност. То това метро дори не е проектирано още!

Hands Plus1

Всъщност трасето е одобрено и до една година трябва  да има подробен технически проект, с който да се кандидатства за финансиране за периода 2021-2026 - но това не променя факта, че няма как там да върви метро през 2021.

# 695

Hands Plus1

Всъщност трасето е одобрено и до една година ще има подробен технически проект, с който да се кандидатства за финансиране за периода 2021-2026 - но това не променя факта, че няма как там да върви метро през 2021.

Всъщност според мен това не е Гео Милев, а си е Слатина, нищо че се води на адрес ул. Хемус. И ок, ремонтирано е жилището, но 105 000 евро за гарсониера? Прекалено скъпо е. Да му искат 60 000 ок, ама 105 000? Не виждам кой ще го купи.

# 696
Някой, който ще оцени френските прозорци (които аз не видях-само някакви решетъчни прозорци с по 80 см мини щорички на тях в кухнята), дизайнерски несиметрично поставените плочки за по 20 лв. квадратния метъе и шкафчето в банята за 150. Този някой верно трябва да е много на зор. Като цяло добре са го постегнали, но за над 2000 евро/кв.м. трябваше повече - минимум плочки Версаче по 200 паунда, умен климатик, който да управляваш през смартфона си, а не спалня Виденов за 60 лева и преградно кубче в хола. Доста алчност в тая Слатина,бе.

# 697
О то даже има карта на метрото Grinning А явно съдомиялната се води голям лукс, че специално се споменава..нищо, че е Candy. Разбирам защо цената е невероятно висока - обявата е от собственик, собственицити обикновено си надценяват имотите.

# 698
О то даже има карта на метрото Grinning А явно съдомиялната се води голям лукс, че специално се споменава..нищо, че е Candy. Разбирам защо цената е невероятно висока - обявата е от собственик, собственицити обикновено си надценяват имотите.
Точно е свършил ремонта, още му държи влага. Според мен ще се намери купувач, има балами които обичат ново-ремонтирано.

# 699
 Само дето за 105000 евро спокойно купувачът ще си купи тристаен апартамент и ще го ремонтира по свой вкус, вместо да си взима гарсониера.

А, виждам че и четиристайни апартаменти има за по.малко от 105 000, така че и за ремонт да останат пари.

# 700
Само дето за 105000 евро спокойно купувачът ще си купи тристаен апартамент и ще го ремонтира по свой вкус, вместо да си взима гарсониера.

Народа е изтрещял, вече на нищо не се учудвам.

# 701
Точно в този блок живея и аз. Гео Милев се води, но това няма никакво значение.
Преди малко повече от две години и половина на пети етаж го купих за под 40 000 евро. Вярно, пълен коптор,  но дори и с ремонта излезе по малко от половината на това, което иска тоя безумец.

# 702
Точно в този блок живея и аз. Гео Милев се води, но това няма никакво значение.
Преди малко повече от две години и половина на пети етаж го купих за под 40 000 евро. Вярно, пълен коптор,  но дори и с ремонта излезе по малко от половината на това, което иска тоя безумец.

Странно, защото съседните блокове вече са Слатина. Може би се води Гео Милев защото по адрес е ул. Хемус, а блокове 53 и 54, които са съседни се водят на ул. Слатинска. Но няма значение, районът е добър. Ноооо, не и за над 2000 евро на квадратен метър  Laughing

Сигурно познаваш собственика. Само два входа са, а това е дясната гарсониера на 9-ти етаж във вход А.

# 703
Защо се възмущавате кой, колко искал. Ако се намери кой да му ги даде, тогава би трябвало да е тема на коментари.

# 704
Освен това е оставил старото разпределение- едната само кухня, а голямата стая е направил спалня и хол.

Общи условия

Активация на акаунт