Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава "NS" на последния етаж?
Какво представлява паркинг/гараж като идеална част от общите части на сградата?
Какви са предимствата и недостатъците на ексклузивен договор с агенция за продажба на имот?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава "NS" на последния етаж?
-
Какво представлява паркинг/гараж като идеална част от общите части на сградата?
Паркингът/гаражът като идеална част от общите части на сградата означава, че те са собственост на всички собственици на апартаменти в сградата. Когато апартамент се продава, паркингът/гаражът също се продава заедно с него и не може да бъде продаден отделно, освен ако собственикът на апартамента не е собственик и на паркинга/гаража.
-
Какви са предимствата и недостатъците на ексклузивен договор с агенция за продажба на имот?
Предимствата на ексклузивен договор с агенция за продажба на имот включват повишено внимание от агенцията, по-голяма клиентска база и по-усилени преговори. Недостатъците включват ограничена свобода да работите с други агенции и потенциално намалена активност от страна на агенцията, ако не е уверена в ексклузивността на договора.
-
Какво представлява идеална част от апартамент?
-
Какво означава "NS" в контекста на апартамент?

Вече за извън двора, за улицата, от общината вече сигурно са ме намразили да ми четат сигналите за липса на тротоар (между другото направиха), на осветление (и него оправиха), за боклук из цялата околност след всеки ураганен вятър, разнесен от контейнерите (пращат циганките да го съберат), за неработещ светофар, за някоя нова дупка.... Тук е момента да похваля столична община, че винаги са реагирали.Та колкото зависи от мен, правя поне около мен да ми е ОК. Между другото и тротоара пред блока ни е с бетонни топки, та и там не се катерят коли, а между него и блока е трева и дървета, за които сме си наели фирма да косят. Вече за пред другите блокове няма как да огрея. И за всичката тази поддръжка нямаме професионален домоуправител. сами се организираме и имаме фирма само за почистване и косене, а зимата за снегопочистване. Събиране на пари, организиране на ремонти, всичко правим сами и на доброволни начала.
- никой не се е завтекъл да го купува, човекът е решил да го пусне и под наем - 499 евро.