Отговори
# 120
  • sofia
Еййй най-накрая и аз да се включа, че от вчера по обяд май беше изчезна нета та до днес на обяд Sad
Аз мога да споделя, че съм приятно изненадана от Отец Васил  Hug Направи ми много добро впечатление и осъзнах, че в крайна сметка си заслужава да станеш Кръстница - така може би и ние ще се стараем да бъдем по-добри и да живеем по християнски, защото вече ще бъдем за пример не само на близките си, а и на едно малко човече, което ще има нужда от нас през целия си живот.
Много съм му благодарна и за това, че ни прочете Благодарствена молитва на мен и на Бобо за успешното му излекуване  Praynig  bouquet
Може би наистина имах нужда от тази среща без дори да съм го съзнавала, но тя ми помогна да разбера и науча доста неща.
Благодаря   bouquet

ето,видяхте ли!!!!!
ей,че ме зарадвахте всички,много!!!!!!

а ти Бобо реши ли кога и къде......

# 121
Другата седмица ще говоря с директорката на Св. Параскева за Марти, ако има възможност-там сме Peace
Ще следя темата!!! Grinning

# 122
  • София
ето,видяхте ли!!!!!
ей,че ме зарадвахте всички,много!!!!!!

а ти Бобо реши ли кога и къде......

Решихме да е на Клисурския манастир - незнам, но като го видях се влюбих и си казах " Това е нашия манастир ". Въпросът е кога ще стане ? Най-вероятно след морето или с други думи след 15-ти Юли Simple Smile

# 123
  • София
Ще кръщавам!  Heart Eyes

# 124
  • София

ГОРДЕЯ СЕ С ТЕБ!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
(Мен , ако питаш точно такова "изстрадано" и премислено решение е начина да бъдеш ИСТИНСКА КРЪСТНИЦА)
БРАВО ИВЕ!!!!! Hug Hug Hug

# 125
Дамаянти,  Heart Eyes Hug  bouquet!!!

# 126
Днес не успях да дойда до дома, но то и времето до това кръщане е много малко , за да взема отговорно решение и да стана кръстница сега, но продължавам да мисля и да се ограмотявам и съм сигурна че и моят час ще дойде.

# 127
  bouquet Hug Heart Eyes Иве, страшно ти се радвам и се гордея с теб, ако знаеш колко съм те мислила!!! БРАВО!

# 128
  • София
Оооо така лииии ? Само на Ивето ли се радвате ? Добре тогава  Crossing Arms Cry

# 129
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Пу, Пу- мамина златна.Ето аз ти се радвам. Надявам се моята радост да компенсира изтерзаната ти душа Mr. Green

# 130

Не бе Джулка, но тя се колебаеше до последно дали изобщо да кръщава, докато ти се колебаеше дали ще можеш да поемеш детенце извън София! Peace

Гуш и за теб! Heart Eyes Hug  bouquet

# 131
  • София
Пу, Пу- мамина златна.Ето аз ти се радвам. Надявам се моята радост да компенсира изтерзаната ти душа Mr. Green

Не бе Джулка, но тя се колебаеше до последно дали изобщо да кръщава, докато ти се колебаеше дали ще можеш да поемеш детенце извън София! Peace

Гуш и за теб! Heart Eyes Hug  bouquet

Ееее благодаря   bouquet Сега вече ще спя спокойно  Heart Eyes

# 132
  • София
MаУеееее  ooooh!, Джул - нали ме видя к'ъв съм  Sick
Та аз ви се възхищавам, че изобщо нямахте колебания   bouquet  Heart Eyes
Хайде сега ме светнете има ли някакви изисквания към погачата?Колко да е голяма?Каква да бъде?
Нещо на попа трябва ли да носим?
Ей, много съм зле Sad

# 133
  • София
Иве, аз в сряда ще съм кръстница. Свещенника ми каза да нося: две нови хавлиени кърпи и два сапуна- по един остава в църквата (слага се на масата), кръстче за детето, китка (чимшир с цвете за поръсване), свещи. Нищо друго. Предполагам, че като става дума за толкова деца накуп се прави една китка.
Надявам се други да кажат за организацията по самото кръщене. Аз почти със 100% сигурност ще осигуря в моята кола за 4 4овека място (нали Лихарска каза, 4е ще трябва за всяко дете от Св.Параскева да има и по един човек от персонала). Става дума за почерпката- ще събираме ли пари или всеки да носи каквото реши newsm78 Аз даже незнам за погачата- днес в дома имаше една за всички, сигурно и на кръщенето ще е така???

# 134
Не, няма никакви изисквания. На Отец Васил нищо май не носим (ще направя справка със Зари), погачата...средна или нещо от сорта, на външен вид - каквото прецениш! Thinking

Общи условия

Активация на акаунт