Отговори
# 105
  • sofia
Сега ще звъня на Веселинова, последно ако има още деца да ги поемаме ли?! newsm78

май не Весе....
не,недей,ако сичко е ок ,ще говорим със Зари за едно детенце само още от Перник.Но викам да изчакаме

сега виждам поста на Дамаянти.........Ми кажи и тогава да ги подава и ще координираме нещата

# 106
Иих, чак сега видях, че ще има среща все пак  Confused и нищо че още не съм се номинирала за кръстница мислех да се явя на срещата за да се ориентирам малко, дагже парка го разконспирирах с мъжа ми къде е, но 10,30 е вече и определено съм закъсняла. Ще има ли още срещи?

Веселинова е директорка на Св Параскева ли? Щото аз като писах за Св. София съм си мислила за Св. Параскева  Embarassed (нали тя беше в кв. Банишора) срам, срам. Та ако искат още някое момиченце да се кръсти оттам - ще се замисля по-сериозно - обещавам  Peace

# 107
Веселинова е директорката на дома в Перник! Peace

# 108
 Embarassed Леле съвсем съм се объркала, направо ми е мешавица, а исках да блесна с познания -   Embarassed  Обаче иначе имам желание де  Crazy

# 109
  • sofia
Embarassed Леле съвсем съм се объркала, направо ми е мешавица, а исках да блесна с познания -   Embarassed  Обаче иначе имам желание де  Crazy

добре,сега ще ти разясня.......

Св.Параскева е Зап.парк, или около.....на ул.порой
Св.София е в Зона Б5

Дом 7 е в Овча купел

това е за София,а ти си питай!!!!!

# 110
Момичета, няма ли някоя прибрала се, да сподели впечатления от срещата с Отец Васил?! Thinking

# 111
  • София
Май аз ще съм първа с впечатленията  Thinking
Бяхме аз, Йосариан, Джулиана и моята съседка която ще говори с мъж си довечера за да е 100% сигурна.
Аз съм много объркана след срещата - колкото и странно да ви звучи. Rolling Eyes
Запознах се с Отеца, казах каквото имам да казвам и питам, той ми отговори.Напират ми и още въпроси, но явно всичко не е обект само на един разговор - поне с мен  Embarassed
Наистина съм раздвоена и объркана.Имам силно желание да се впусна с детето в тайнството на кръщението, но като, че ли не съм готова....
Утре ще отида при децата и ще кажа на Миленка преди да си тръгнем какво е решението ми.
Днес за мен беше един доста особен ден, само аз си знам как се почувствах.Искам да благодаря на този човек за отношението    bouquet

# 112
  • София
Забравих най-важното.Отеца каза, че ние можем да обясним на тези които не дойдоха за какво става дума, така, че да не се налага нова среща, но ако някой има желание да се видят лично - нека му се обади.Имам телефона му и ще го дам на лични на всеки който прояви желание за това!
Аз обаче не се наемам да разяснявам това което чух - сори  Praynig

# 113
Има ли някой друг желаещ от тези момичета, които днес се срещаха с отец Васил ,да иска ми преразкаже накратко за какво става дума. Пък аз ще намеря начин да се срещнем с него.
Yosarian имаш ли желание  Praynig да се чуем евентуално...чувствам се виновна,че днес така се получи, но така било писано Close

С другата кръсница ВИли  се разбрахме да се обади лично на отец Васил и да се видят Peace

# 114
Ще помоля Йосариан да разкаже и на Ая, знам че поддържат връзка по Кю-то! Grinning
Сега се чух с д-р Веселинова - няма да подава други деца за кръщене, само Руми и Яна, но каза, ако случайно стане така, че някоя от двете да няма възможност да бъде кръстена, да й кажем предварително, защото с децата се говори предварително! Уверих я, че доколкото зависи от нас подобно нещо няма да се случи! Peace

# 115
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Ето ме росна- прясна - след седем часа обиколки, най- после у дома. Срещата беше за мен много приятна и ползотворна. Разбрах какво се иска от мен и макар да не съм много вътре в нещата съм готова да вляза в тях и да направя каквото се иска от мен като кръстница. Изясни ми се картинката и вече нямам колебания. Който иска ще се видим ще му разкажа- макар, че малко ме плаши това, но мисля , че мога да предам идеята на разговора.

# 116
Ето ме росна- прясна - след седем часа обиколки, най- после у дома. Срещата беше за мен много приятна и ползотворна. Разбрах какво се иска от мен и макар да не съм много вътре в нещата съм готова да вляза в тях и да направя каквото се иска от мен като кръстница. Изясни ми се картинката и вече нямам колебания. Който иска ще се видим ще му разкажа- макар, че малко ме плаши това, но мисля , че мога да предам идеята на разговора.
Значи, утре може като се видим да ми разкажеш Praynig Heart Eyes  bouquet

# 117
  • sofia
мале Crazy
колко криминално звучиш #Crazy

# 118

добре,сега ще ти разясня.......

Св.Параскева е Зап.парк, или около.....на ул.порой
Св.София е в Зона Б5

Дом 7 е в Овча купел

това е за София,а ти си питай!!!!!

newsm20

# 119
  • София
Еййй най-накрая и аз да се включа, че от вчера по обяд май беше изчезна нета та до днес на обяд Sad
Аз мога да споделя, че съм приятно изненадана от Отец Васил  Hug Направи ми много добро впечатление и осъзнах, че в крайна сметка си заслужава да станеш Кръстница - така може би и ние ще се стараем да бъдем по-добри и да живеем по християнски, защото вече ще бъдем за пример не само на близките си, а и на едно малко човече, което ще има нужда от нас през целия си живот.
Много съм му благодарна и за това, че ни прочете Благодарствена молитва на мен и на Бобо за успешното му излекуване  Praynig  bouquet
Може би наистина имах нужда от тази среща без дори да съм го съзнавала, но тя ми помогна да разбера и науча доста неща.
Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт