Звездни компромати - 372

• 77 791
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • Вече в моята си приказка...
А тази Айда, освен, че е жена на Роби, с какво се занимава и с какво друго е известна?
На един от коментарите под тази снимка, малко заядлив и зададен по подобен начин, някой от феновете й е отговорил, че Айда е актриса и модел. Честно да си призная единствената й роля, в която аз съм я гледала е в един от клиповете на Роби, където играе гадже на главния герой, язди кон в гората, играе бинго и се целува с Роби... 

# 106
  • където ми харесва
Мисля, че Айда беше по-симпатична преди. На тази снимка, прилича на Ванчето 😂

# 107
К'ви са тия бутове,Гери?!
Скрит текст:

# 108
  • София
К'ви са тия бутове,Гери?!
Скрит текст:

Лелее 😂😋😂

# 109
Николета снима реклами на Рефан и Бачково и рекламира в ежедневието си разни евтини роклета, не са някакви брандове, които да ѝ плащат хонорари.
Според мен разчита на бившия и настоящия.
Ааааа, знаете ли какви пари падат от реклами в инстаграм? Рекламира и печели страшно.

Един компромат от вчера, Ивомила от шоуто на Мегз Insta Queen рекламира гримове на неизвестна страница с обяснения, че са качествени и оригинални. Няма от кого да се учи! И това хубаво младо момиче, ще се титулова инфлуенсър утре. Пътят на ментетата не води до хубави места със сигурност.
Харесвах най-много това момиче, защото е най-невинно и естествено, много е хубаво, но сега не искам да спечели тя.
 https://www.instagram.com/p/BlYG0E2BYsh/?taken-by=ivomilavp

# 110
  • Вече в моята си приказка...
Антония /как й беше новата фамилия?!/ не само, че не си е взела бележка от коментарите относно гнусните си ноктаци, а и ги е направила още по-гнусни...
Скрит текст:

# 111
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Николета снима реклами на Рефан и Бачково и рекламира в ежедневието си разни евтини роклета, не са някакви брандове, които да ѝ плащат хонорари.
Според мен разчита на бившия и настоящия.
Ааааа, знаете ли какви пари падат от реклами в инстаграм? Рекламира и печели страшно.

Един компромат от вчера, Ивомила от шоуто на Мегз Insta Queen рекламира гримове на неизвестна страница с обяснения, че са качествени и оригинални. Няма от кого да се учи! И това хубаво младо момиче, ще се титулова инфлуенсър утре. Пътят на ментетата не води до хубави места със сигурност.
Харесвах най-много това момиче, защото е най-невинно и естествено, много е хубаво, но сега не искам да спечели тя.
 https://www.instagram.com/p/BlYG0E2BYsh/?taken-by=ivomilavp

Не се интересувам от макияж, но голяма драма е настанала след тази публикация в инстаграм.
densi Доколкото разбирам @kylielipkitsbg1, упорито твърди, че продава "оригинални" продукти, други потребители твърдят, че са фалшиви. Ти защо смяташ, че са ментета? Интерсно ми е Simple Smile Защото, макар и в България, ако злепоставя брандове, не подлежи ли на санкция, закриване на профил и т.н.?

# 112
Тези брандове нямат дистрибутори в България и има хиляди такива страници, които продават ментета. Продуктите на Кайли се продават само и единствено в нейн сайт в Америка и свършват за часове след пускането им в продажба, като ако поръчаш идват на митница и дължиш мито. Да не говорим, че трябва да си вземеш отпуск, защото висиш на митницата повече от половин ден.Тя откъде ги взема? И за колко трябва да ги продаде с надценката на мито и печалба?
Палитрата, която държи се предлага официално само в един магазин в България, а не по страници.
Да не говорим, че всичките снимки на страницат са крадени. Peace

# 113
Антония /как й беше новата фамилия?!/ не само, че не си е взела бележка от коментарите относно гнусните си ноктаци, а и ги е направила още по-гнусни...
Скрит текст:

А тъкмо с тази снимка идвах, но мисля, че го прави съвсем целенасочено, Тоца.

Тя чете тук, и това е предизвикателство, да пишем за ноктаците ѝ.

# 114
  • На ръба..
Дженифър Анистън в Монреал носела годежен пръстен, не е този от Дж. Теру.
Скрит текст:

Том Круз си забравил ципа
Скрит текст:

# 115
  • София
А тази Айда, освен, че е жена на Роби, с какво се занимава и с какво друго е известна?
На един от коментарите под тази снимка, малко заядлив и зададен по подобен начин, някой от феновете й е отговорил, че Айда е актриса и модел. Честно да си призная единствената й роля, в която аз съм я гледала е в един от клиповете на Роби, където играе гадже на главния герой, язди кон в гората, играе бинго и се целува с Роби... 

Тази във въпросния клип не е жена му, а Дарил Хана.

# 116
Стрина Ирина по примера на фолкаджийките почна да се снима с фризьорчета, рекламира ли ги, що ли Thinking
Скрит текст:

# 117
Пак Селин Дион...Пак ме плаши.
https://www.instagram.com/p/BlY5i5IgLuS/?hl=bg&taken-by=celinedion

Още по-гадни ноктаци на Риана:
https://www.instagram.com/p/BlV3kq-jUC-/?hl=bg&taken-by=rihannatodayofficial

Джаред Лето, наметнат с красив найлон:
https://www.instagram.com/p/BlYqzxhnfAM/?hl=bg&taken-by=jaredleto

И моята любима баба Виви:
https://www.instagram.com/p/BlTI3aHAd_c/?hl=bg&taken-by=viviennewestwood

Последна редакция: чт, 19 юли 2018, 10:00 от Анонимен

# 118
Скрит текст:

А тъкмо с тази снимка идвах, но мисля, че го прави съвсем целенасочено, Тоца.

Тя чете тук, и това е предизвикателство, да пишем за ноктаците ѝ.
Тоца, язък и за напъните да се фука с образованието си. Аз ако попадна на такъв юрист, лекар или подобен специалист за консултация и ми излезе с подобри нокти, прическа или облекло, директно ще си изляза. Значи или градиш имидж на кифла, или на професионалист. Айде за Тоца е ясно къде отиде коня ... Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 119
Наистина не разбирам какъв е проблема да се снимаш с фризьора/гримьора си. Rolling Eyes
Или те не са хора и извън обслужващата си функция не могат да бъдат приятели?

Общи условия

Активация на акаунт