Звездни компромати - 372

• 77 794
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
 newsm78 newsm78
Не сЪ вълнувам от "точните килограми" на госпожа И.Р. на 54г. личат ѝ
 https://life.dir.bg/gallery/iliana-raeva-pozira-kato-zlatista-ru … ka-na-skalite?i=6

но гледайки корема на всяка снимка ми седи като тесто за козунак...та в тоя ред на мисли не би ли трябвало
а) да помисли за друг тип бански...поне за ФБ снимки Mr. Green
б) просто да не слага такива компромати...все пак била е златно момиче всичко ѝ е простено, сега като иска да се излага коя е бгмамата да я сезира

# 91
Марчето в Шоуто на Слави. Доста превъзбудено се държи, смее се неестествено, а устните й май са очертани с тъмен молив като преди 20 години...

# 92
Марчето в Шоуто на Слави. Доста превъзбудено се държи, смее се неестествено, а устните й май са очертани с тъмен молив като преди 20 години...
Не май, ами баша така бяха очертани, жива гнусота. Ужас!

# 93
Всеки,всеки,всеки ден по улиците виждам милиони пъти по-хубави момчета и мъже от набедените за красавци тук или в чужбина.
Ето ви един не-звезден компромат.
Само казвам Grinning
Щастлива съм,че имаме прекрасни мъже и в ежедневието можеш да им се порадваш Simple Smile

# 94
  • София
Влизам само да благодаря на Радика за темата и за Киану! Flowers Hibiscus

# 95
Не май, ами баша така бяха очертани, жива гнусота. Ужас!
Аз оня ден нали ви казах , че и синоптичката на бТВ е с такова очертани устни и се чудих дали това е пак на мода?

# 96
  • Пловдив
Сравнения на принцеса Шарлот с принцеса Даяна.

http://www.spletnik.ru/buzz/monarchy/83541-skhodstvo-printcessy- … tcessy-diany.html

Въпреки всичко на мен Шарлот си ми прилича най-много на прабаба си.

# 97
По какво съдите, че сватбата на Светла и Гущеров е скромна? Не мисля така.

# 98
  • Rock & Roll feeling ...
Нито на Уилям,нито на Даяна ми прилича малката Шарлот Simple Smile Щрихи на майка й и баба Бети виждам най-напред.

Последна редакция: чт, 19 юли 2018, 05:28 от Летящ Кактус

# 99
  • Варна
Сравнения на принцеса Шарлот с принцеса Даяна.

http://www.spletnik.ru/buzz/monarchy/83541-skhodstvo-printcessy- … tcessy-diany.html

Въпреки всичко на мен Шарлот си ми прилича най-много на прабаба си.
Сори, но прилика тука всяка оставете.

# 100
  • Вече в моята си приказка...
Айда Фийлд (съпругата на Роби Уилямс) е новият член на журито в Х фактор. Тази жена не ми харесва особено, но следя инстаграма ѝ и от постовете ѝ там лъха такъв позитивизъм, толкова лъчезарна изглежда, че ми става симпатична все повече и повече. А и Роби Уилямс ми е голям любимец.
Скрит текст:

# 101
  • София
А тази Айда, освен, че е жена на Роби, с какво се занимава и с какво друго е известна?

# 102
  • София
И аз мисля, че Светлето може вече да е бременна. Трябва да бърза жената, че догодина нейна дружка може да се омъжи за Хриси.

# 103
Николета снима много реклами от които изкарва пари. Може да не са толкова, колкото харчи и да не покриват този стандарт, който виждаме, но няма да е гладна. Ако е умна, ще си осигури бъдещето, защото, както виждаме, такива като нея изникват всеки ден и само след някоя година, никой няма да знае коя е.
Благодаря за темата.
Николета снима реклами на Рефан и Бачково и рекламира в ежедневието си разни евтини роклета, не са някакви брандове, които да ѝ плащат хонорари.
Според мен разчита на бившия и настоящия.

# 104
Айда Фийлд (съпругата на Роби Уилямс) е новият член на журито в Х фактор. Тази жена не ми харесва особено, но следя инстаграма ѝ и от постовете ѝ там лъха такъв позитивизъм, толкова лъчезарна изглежда, че ми става симпатична все повече и повече. А и Роби Уилямс ми е голям любимец.
Скрит текст:
Тази  на снимката прилича на Черната Златка

Общи условия

Активация на акаунт