Звездни компромати - 372

• 77 773
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • Rock & Roll feeling ...
Бая пара са фърлили по тоя клип,но мен пък хич не ме блазни Арабия. Текста пак носи усещането за недоклатеност на лирическите героини, а " жо тем" ми е много смешно как звучи от устата на Галена.

Снимката на стрина Ирина е фризьора е много по-симпатична и естествена от снимките на повечето кифльоци с коафьорите на които толкова им личи сексуалната ориентация.

# 151
Роналдо е оставил 20 000 евро бакшиш на тръгване от хотел.
Бих казала GOALS Grinning Grinning Grinning

# 152
Гнусотни са ми такива изпълнения в стил 1001 нощ, жребци, потни араби, жената в харема и т.н. Не знам каква романтика виждат хората в това, чак цял жанр любовни романи има за "шейхът, който ме отвлече и ме изсекси в шатрата"... Бла....

# 153
  • София-Младост
Роналдо е оставил 20 000 евро бакшиш на тръгване от хотел.
Да не е като Хърватския национален отбор дари парите за кауза...

# 154
  • София
И накрая се оказа фалшива новина, че даряват парите за кауза.

# 155
Доста по- хубави клипове имат и Цветелина Янева, и Галена. Песента е глупава.
Според мен и клипът е глупав.

# 156
  • Пловдив
Д-р Е изглежда разочарован от тази 🤔 Уж го рекламира, а той се гъбарка с нея...

Скрит текст:

# 157
  • Rock & Roll feeling ...
"изсекси" е жестоко просто Joy JoyJoy

Галена да не е помакиня ? В тубата има поне няколко клипчета от нейни участия по сюнети. Много ми е гнусна заради това. За каквито и пари да става въпрос да въртиш кючек до туко що обрязано дете  Sick

# 158
Този пък д-р Е какво иска, изпилила е тук-там, от бедрата със сигурност, май и от талията, но балоните му са си на място, нали

# 159
  • Пловдив
Ново 20 от д-р Е. Сега изтри предишното стори, прикри логото си от банският на първата снимка и отново я качи 😁

Скрит текст:

# 160
Като отворихте темата за гримовете и се сетих да споделя възмущението си от новото видео на Ралица Константинова (БГ модел), в което обяснява как се гримирала само с Али Експрес и единствената алергия в живота си била получила от МАС...
https://www.youtube.com/watch?v=7kMnttY__RE

# 161
Д-р Е що не тури жена си на тази смешка за Инстаграм? А най-смешно щеше да я сложи преди и след пластиките.

# 162
Д-р Е що не тури жена си на тази смешка за Инстаграм? А най-смешно щеше да я сложи преди и след пластиките.

На мен тя ми е такава антиреклама Joy

# 163
Нещо не мога да схвана смешката на Доктора? Не е ли по-скоро анти реклама?
"Колкото и да се старая, никога няма да ви направя толкова красиви като в Инстаграм" ?

# 164
Според мен го е яд, че не е отишла при него на липосукция. Trollface

Общи условия

Активация на акаунт