Звездни компромати - 372

• 77 403
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • На ръба..
Джена много я харесвам, тя води класове по пилатес, доколкото знам. Много красива..

Преслава..какво да я коментирам..спада в графа спам..

# 61
Хърватите даряват спечелените 23 млн на детска фондация!
http://www.168chasa.bg/article/6968175
Нямам думи.... респект!
Това при нас неможе да се случи никога

# 62
Новината била фалшива. Аз, пък, съм пропуснала хърватите да са толкоз гладни и жадни, преди 10 години цъфтяха, нещо трябва много да се е объркало, за да са я докарали до там, както е описано.

# 63
Гущерови нямало да ходят на меден месец, защото Светлето май била бременна (статия в скрит текст)
Скрит текст:
Моделката Светлана Василева, понастоящем Гущерова е бременна, съобщава "България днес".

Според изданието мълвата се носи между близки до младото семейство, което вдигна пищна сватба миналата седмица. Плеймейтката и бизнесменът Християн Гущеров са от няколко месеца заедно, но едва преди дни узакониха връзката официално.

Въпреки огромните се финансови възможности и огромната страст към пътуванията зад граница, двамата няма да отидат на сватбено пътешествие. Вместо на меден месец в далечна екзотична страна, двамата ще си останат в имението в столичния квартал Бояна.

"Да не отидат на меден месец е шокиращо! Те живеят за да пътуват. Затова и вероятно им се е случило голямо събитие, което да промени плановете. Няма да е изненада, ако скоро Светлана обяви, че е бременна. И двамата искат да имат деца, така че това е най-логичното продължение на любовта им“, коментират пред вестника близки на семейство Гущерови.

За бременността на Светлана се заговори усилено, след като на повечето снимки от сватбеното си тържество се вижда, че се държи за корема. Тя беше изключително внимателна в движенията си и видимо се пазеше, споделят присъстващи на ВИП сватбата.

В изпълнение на традиционните български ритуали, плеймейтката ритна менче с цветя, от което да стане ясно какъв ще е полът на първото им отроче. Червеното цвете, излязло първо издаде, че бебе номер 1 ще бъде момиче.

# 64
Светлето ако беше бременно, всичкото фризьори и гримьорчета щяха да залеят Инстаграм с видеа как препикава теста 😆😂

# 65
  • София
Не че нещо, ама с Мария се сцепиха от пътувания-имам спомени за Мексико, Малдиви и прочие. Европа не я броя. Дето Хриси чоплил семки и смукал шампанско, докато Мара вършеела в магазина на Шанел.  Светлето я заведоха в Прага. Не че нещо. Пак казвам.
 Гущеров Старши е стегнал кесийката май. Освен на Халкидики да отидат. Евентуално.

# 66
Не че нещо, ама с Мария се сцепиха от пътувания-имам спомени за Мексико, Малдиви и прочие. Европа не я броя. Дето Хриси чоплил семки и смукал шампанско, докато Мара вършеела в магазина на Шанел.  Светлето я заведоха в Прага. Не че нещо. Пак казвам. Гущеров Старши е стегнал кесийката май. Освен на Халкидики да отидат. Евентуално.
Тя нека е бременна Светлето пък стария Гущеров ще развърже кесийката

# 67
Не че нещо, ама с Мария се сцепиха от пътувания-имам спомени за Мексико, Малдиви и прочие. Европа не я броя. Дето Хриси чоплил семки и смукал шампанско, докато Мара вършеела в магазина на Шанел.  Светлето я заведоха в Прага. Не че нещо. Пак казвам.
 Гущеров Старши е стегнал кесийката май. Освен на Халкидики да отидат. Евентуално.
Е ти пък, да се смесят с простолюдието на Халкидики 😂

# 68

Ивайла Бакалова вече не е ок с килограмите, съвсем се е изсушила:
https://www.instagram.com/p/BlTo0LwFkis/?utm_source=ig_share_she … shid=o896dicon5dp

😕😕😕
Тези хапки ще ги яде ли или ще повръща върху тях?

# 69
  • София

Аа в Будапеща беше, не в Прага. Но тя е толкова умна, че може да си е мислела, че е в Прага Joy

# 70
Тя нека е бременна Светлето пък стария Гущеров ще развърже кесийката

На мястото на Гущеров старши щях да съм сериозно притеснена - не стига, че синът ми е глупав, ами избрал и жена в същата интелектуална категория.

# 71
От темата "Знаете ли кого видях". Старият Гушер е обикалял из гръцко по време на сватбата... Whistling

КъдЯ?! Че е много зает и не присъства на сватбата на синчето си

Тесното лъкатушещо пътче към Гърция Simple Smile. Разминаха ни се колите. Той определено не знаеше, че пътя е двулентов Simple Smile.

На Rover-a ли викаш караванка?

Имах предвид кемпера, който си бил купил и с който обикалял - цък

# 72
Е как Николета гладна,ахахахахахахах
Тя с нейната професия ще остави пари и на пра внуци Grinning

# 73
Аз не разбирам защо Хриси толкова дава зор да се жени за всяка бръмчалка? Едва на 30г, а вече с един развод и нов брак, месеци след като се е загаджил. Хайде, Мара е хитруша и го е прилъгала, ама Светлето предполагам може да си я ползва и без да се жени за нея. Тя не ми изглежда да има достатъчно капацитет, че сватбата да е по нейно настояване.
Единствено ми хрумва, че идеята е Хриси да натрие носа на Отварачката...

А пък стария Гущер, дори и да е против тази сватба, нали той плаща целия мастраф? Щом за това е отпуснал кинти, надали няма да даде и за меден месец.

# 74
  • София
Сватбата беше скромна. И аз ям Салата Капрезе на локалното кръчме. И пилешко филе. Очаквах нещо уау🙄 Парите са сватбата са сигурно джобните на Хриси за месец. И в изтормозения бивш Шератон. 60-70 човека. Баси падението. Това може да си го позволи всеки работещ българин.  Даже заря нямаше. Или поне Фики да пее. И нито един бивш или настоящ политик. Само разни интернационални пачаври. ( Извинете ме за грубия език. Аз съм средностатистически глиган в анцуНг).
Ама като се обичат, да се вземат. Може пък да са щастливи. На един акъл са Светлето и Хриси. И сега бързо едно бебенце. И тогава Старият Гущер ще развърже кесията. Със сигурност ще е Добромир или Добромира. Или нещо такова. Модерно.  Доби- Хрис😂

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 19:49 от ADENA

Общи условия

Активация на акаунт