Звездни компромати - 372

• 77 254
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Явно не е за завиждане тази работа, защото след като те съкратят и нямаш право даже на обезщетение Rolling Eyes . Ама...рисковете на професията .

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 13:21 от Анонимен

# 46
  • София
По никакъв начин не бих обвинявала бившия мъж на Мария относно нежеланието му да плаща за ужасно скъпото частно училище. Човекът може да няма възможност, а и да има - ако е бил против това училище и Мария на своя глава е записала там детето, би следвало сама да покрива амбициите си. И аз много неща може да искам за детето ми, но в крайна сметка всеки се простира според чергата си. Мария я знаем, че се простира според настоящия спонсор.

# 47
  • София
мерк, лесно ти е на теб, твоичкият е собственик на държавата, нас кучета ни яли   Joy

Радика, мерси за темата. лисунгера на заглавната е много сладък;)

# 48
  • До морето
Всъщност Мара в ББ точно това каза- ние с Християн заедно решихме Марая да учи точно там, аз бях разколебана (вероятно точно по финансони причини), но той беше категоричен! А сега не стига, че не плаща таксата, ами дори и за РД не й се обади, а тя цял ден чака.

Спомням си го това, защото ме стисна за гърлото как детето е чакало да му честитят. Много тъпа история, каквито й да са отношенията ти с майката, до вчера си живял с това дете. Ма то родни бащи забравят децата си след развода, какво остава за чужди.

# 49
Николета снима много реклами от които изкарва пари. Може да не са толкова, колкото харчи и да не покриват този стандарт, който виждаме, но няма да е гладна. Ако е умна, ще си осигури бъдещето, защото, както виждаме, такива като нея изникват всеки ден и само след някоя година, никой няма да знае коя е.
Благодаря за темата.

# 50
Нова кралска сватба се задава на хоризонта - на 12 октомври принцеса Йожени ще се омъжи за ето този младеж, след близо 2 години годеж. То от толкова събития около семейството, не можеше да се вреди по-скоро горкичката:
Скрит текст:

И една снимка на Фърги, принц Андрю и принцеса Беатрис. Харесва ми как се забавляват заедно Simple Smile .
Скрит текст:

# 51
Записвам се с видео, в което известния в Америка кечист Русев представя семейството си пред своята публика преди един от мачовете (WWE Universe):
https://www.youtube.com/watch?v=6aYzUvS00T8
Друго видео, в което с Лана оглеждат имоти из София:
https://www.youtube.com/watch?v=SeaVuzGXIYI

# 52
Много готина снимка на Биляна с делфина

# 53
Бакалова ме ужаси, а г-жа 50 Кила на снимката с младоженците ми заприлича на Софи Маринова.

# 54
  • Перник
Бакалова не я ли е срам с това тяло... да си облече нещо, по дяволите. Трябва ли да стряска хората така

# 55
  • София
Бакалова не я ли е срам с това тяло... да си облече нещо, по дяволите. Трябва ли да стряска хората така

Не остарява добре тая жена, не ми харесва хич.
Благодаря за темата!

# 56
  • София
И дъщерята на Бакалова не е толкова невинна във физиономията. На профилната снимка в инстаграм е с големи нацупени джуки. Това по повод някой, който я похвали, че изглеждала нормално. Да, на показаната снимка наистина момичето е симпатично. Но като издуят и нацупят зурлите, лошо ми става.

# 57
Бакалова само на тази снимка изглежда изнемощяла, на другите из Инстаграм е нормална. Така, че жалните коментари са малко пресилени.

# 58
  • София
Джена Дюън
Скрит текст:

# 59

Общи условия

Активация на акаунт