Звездни компромати - 372

• 77 590
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • I want it all and I want it now.
Благодаря за темата.
Бакалова и според мен е с анорексия.

# 31
  • На морето!
Значи ако в Гугъл пиша “стара барантия” дали няма да ми излезе на Мара майка и. Ужасно пошло женище!
Сещам се как Марчето се жалваше, че ѝ било притеснено и тежко като я изгонили от Гущеровите палати, защото освен за дъщеря си, тя сама се грижи и за издръжката на майка си и помага на други роднини, които разчитат на нея. Много жалко ако наистина родата е кацнала на крехките Марчини плещи и устни, а още по-жалко е как майка ѝ се изявява като маман на дъщеря си и парадира с простотията си.

# 32
Мария си ходеше със зестра майка и сестра, добре че сестра ѝ се омъжи. Не знам дали част от разводите и разделите ѝ не се дължи на това. Аз не бих го изтърпяла.

# 33
Страхотна снимка в първия пост на темата 😂😂😂
Да, Мара и  майка й си вървят комплект от край време. Плащате едно получавате две!

# 34
Ивайла Бакалова вече не е ок с килограмите, съвсем се е изсушила:
https://www.instagram.com/p/BlTo0LwFkis/?utm_source=ig_share_she … shid=o896dicon5dp
Дано се намери някой сред приятелите ѝ, който да я спаси от посоката, в която е залитнала...
Разгледах другите снимки. Голям контраст м/у дъщерите на Анелия и Лияна и нейното момиче...

И една снимка като бебе Heart Eyes

# 35
Страхотни де ниро и пачино Heart Eyes

# 36
# 37
  • гр.Пловдив
Много са си добре и Марчето и майка й и Николетчето,Светланчето ,Мегс и т.н производни дами,които се обсъждат и компрометират в темите ....аз пък да си кажа,че им завиждам,понеже съм злобен глиган в анцунг на заплата и никога,ама никога няма да мога да си позволя начина им на живот и нещата придобити до момента .Ама как ,от къде,защо ,какви били и на какво са заприличали няма никакво значение,важното е,че си щракат с пръсти и не мислят за друго...могли,уредили се ,изкарали по един или друг начин ,аз и толкова не мога Rage

# 38
  • DE
Киану и на младини и сега все е хубав.

# 39
  • Вече в моята си приказка...
Дженифър Лопес и гадже. Хубава двойка са

Скрит текст:

# 40
Хах, същински Мат Бомър в по-зрял вариант Simple Smile
Скрит текст:

# 41
teddy,  не те знам какво ти е на теб положението, ама,вярвай ми, тея, кухавелки, когаго единия спонсор ги изхвърли на улицата и още не са хванали новия, са на боб и леща, за нищо не стават, горките. Няма повод за завист там. Акълецът им не стига дори малко от малко да си уредят нещата, че поне един Джип да им остане, след като ги наритат.
Изключваме Николета, на която Иван и Андрей дадоха шанс  да заработва.

# 42
Николета не я мислете. Валери добре се погрижи за нея след раздялата - остави й скъпата кола, както и жилище за близо милион.

# 43
  • София
teddynm ако и на теб това ти е целта в живота, щом им завиждаш, жалко за теб!

# 44
Да, Божинката бе доста щедър. Sparkling HeartSparkling Heart
На Мара бившият, който е бащата на детето й,  явно и за частното училище не е плащал, щом е плакала на Гущеров старши, след развода, поне таксите да плаща.
Даже и издръжка като хората не могат да си уредят. А за всички, останали не толкова известни кухавелки, не ми се мисли, щом "елитните" биват изритани като мръсни котенца, каквито са си...

Общи условия

Активация на акаунт